Dodaj do ulubionych

Jakis fajny pensjonat nad morzem???

31.08.05, 22:44
Czy znacie moze jakies fajne pensjonaty nad morzem? Ja sie zastanawiam nad
pensjonatem Kamena w Karwii. Jego oferte znalazlam w necie, ale znajomi
twierdza, ze takim reklamom raczej nie powinno sie ufac. Wiec moze macie cos
sprawdzonego??
Obserwuj wątek
    • ojczym_apsika87 Re: Jakis fajny pensjonat nad morzem??? 01.09.05, 02:31
      Sopot i tylko Sopot
      po co na wioche jechac
      • Gość: Barbie Re: Jakis fajny pensjonat nad morzem??? IP: *.eia.pl 01.09.05, 07:09
        Sopot jest fajny ale za drogi. Nie znajdziesz tam taniego noclegu. W Gdyni
        śmierdzi a w Gdańsku polecam pensjonat Zosieńka albo kemping na Stogach nad
        samym morzem :)
        • Gość: mimi Re: Jakis fajny pensjonat nad morzem??? IP: *.orasoft.net.pl 01.09.05, 07:22
          www.baltyk.pl/index.php ja polecam ten pensjonat. osobiscie nie bylam ale wiem ze jest godny zaufania i naprawde swietny:) A pozatym Rewal to piekna miejscowosc dla kazdego. Duzo knajp, restauracji dyskoteki puby. Ladna plaza czyste morze, jesli chcesz miec na plazy malo ludzi to proponuje przejsc sie kawalek plaza w strone Trzesacza-mala ilosc ludzi gwarantowana:) Polecam!!
          PS. Ja bylam tam w tym roku i zamierzam tam wrocic w przyszlym:) Pozdrawiam:)
          • Gość: anka Re: Jakis fajny pensjonat nad morzem??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 10:04
            no nie zgodzę się ja byłam w rewalu w sierpniu, wioch wiocha, kanjpy 3 i to
            jeszcze jakie drogie, Bałtyk brudny kamienisty i zimny,żadnych atrakcji, byłam
            tam 11 dni i o 11 za dużo, Nigdy nie pojadę do małych miejscowości można się
            zanudzić. Pozdrawiam
            • Gość: mysza19 Re: Jakis fajny pensjonat nad morzem??? IP: 83.17.225.* 02.09.05, 09:38
              zgadzam sie z anka, tez bylam rok temu w rewalu i tam sa nudy jak cholera... :/
              w poniedzialek jade na 2 tyg do kolebrzegu i wwiem ze tam mimo brzydkiej pogody
              nie, mozna sie nudzic
    • panhavranek Re: Jakis fajny pensjonat nad morzem??? 30.05.14, 12:19
      Pensjonat Roksana w Pobierowie roksanapobierowo.pl

polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka