Dodaj do ulubionych

miss polonia 2005

05.09.05, 23:29
słyszałam ze nowa miss polonia jest bardzo ładna i wreszcie trafnie wybrana
tylko nie mam zadnego jej zdjecia z bliska macie moze jakies linki???
Obserwuj wątek
    • apsik87 Re: miss polonia 2005 05.09.05, 23:58
      a czy nie myslisz e konkursy pieknosci to zenada?laski konkuruja ktora
      ladniejsza a przeciez nie ma ladniejszej.jedna podoba sie temu druga innemu.ucz
      asie rzeczy ktore normalne kobiety umie cpowinny i dostaja kasiore za to.bez
      ses.i jeszcze placza.takie laski musza byc plytkie na maxa skoro az tak sie
      przejmuja swoja uroda.
      • ojczym_apsika Re: miss polonia 2005 06.09.05, 02:27
        coreczko najukochansz gdybys przyjechala do tatusia mogla bys byc missssssssssss
        tylko lodowke musialbym wyrzucic

> a czy nie myslisz e konkursy pieknosci to zenada?laski konkuruja ktora
        > ladniejsza a przeciez nie ma ladniejszej.jedna podoba sie temu druga
        innemu.ucz
        > asie rzeczy ktore normalne kobiety umie cpowinny i dostaja kasiore za to.bez
        > ses.i jeszcze placza.takie laski musza byc plytkie na maxa skoro az tak sie
        > przejmuja swoja uroda.
      • d-ominisia Re: miss polonia 2005 06.09.05, 21:51
        posłuchaj apsiku nie ktore kobiety sa piekne i ocenia sie ich urode od tego sa
        te konkursy to nie jest konkurs na inteligencje tylko na urode a to dwie
        odrebne rzeczy
    • Gość: squirrel22 Re: miss polonia 2005 IP: *.pleco.pl / *.pleco.pl 06.09.05, 00:08
      Oglądałam tylko końcówkę, ale jak tak wszystkie przeszły po kolei po wybiegu,
      to chyba rzeczywiście nie miała zbytniej konkurencji. Ktoś napisał, że jednemu
      się podoba ta, drugiemu inna, a jednak ta dziewczyna oprócz tytułu miss
      zgarnęła wszystkie dodatkowe nagrody oprócz jednej (miss fotoreporterów,
      publiczności itp, mogę sie mylić, jedną z tych nagród zdobyła jakś inna). I
      podobno z moich stron pochodzi :)
      • bialachmurka Re: miss polonia 2005 06.09.05, 08:55
        a ja bylam w szoku, ze wygrala dziewczyna z krotkimi wosami!!! choc
        kibicowalalam jeje!!! ladna! ale ogladalam europa da sie lubic i tam juz tak
        ladna nie byla:(
        • bialachmurka Re: miss polonia 2005 06.09.05, 08:56
          juz nie wpomne o paskudzkiej , faktycznie paskudna
    • Gość: ramol Re: miss polonia 2005 IP: 82.139.171.* 06.09.05, 01:07
      Rzeczywiście dziewczyna jest zjawiskowo piękna.
      Tutaj są jej fotki:
      ww2.tvp.pl/1238,20050905242252.strona
      Kiedy czytam komentarze typu "dba o swoją urodę, więc musi być płytka", to robi
      mi się niedobrze. Oczywiście duchową głębię i nietuzinkowy intelekt można
      znależć jedynie u kobiet, które o makijażu wiedzą tylko, ze pisze się go przez
      zet z kropką, maja przetłuszczone włosy i najlepiej dużą nadwagę. Uroda jest
      tylko jednym z elementów piękna kobiety (wcale nie najważniejszym), ale zostawmy
      te stereotypy. Za nimi najczęściej, kryje się płytka zazdrość.
      Piękne dziewczyny - nie przejmujcie się takimi opiniami. Zresztą nie wyobrażam
      sobie, by piękna mogła być twarz nie skażona inteligencją lub oczy tęskniące za
      rozumem.
      • Gość: scayla Re: miss polonia 2005 IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 06.09.05, 08:32
        Malwinka jest śliczna!!!!!!!!!!
    • Gość: Aneta Re: miss polonia 2005 IP: *.eia.pl 06.09.05, 09:10
      Ja w ogóle byłam w szoku ze takie pasztety przyjęto na konkurs miss. Nie wiem
      kto im pozwolil wystąpic! Tyle pieknych dziewczyn znam, a w konkursie wystąpiły
      same pasztety!!! Chociaż tegoroczna miss- Malwina jest najladniejsza z
      najbrzydszych....
      • waldka_zmora Re: miss polonia 2005 06.09.05, 14:19
        tylko nie passztety
        idz do lustra spojrz na siebie
        • Gość: scayla Re: miss polonia 2005 IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 06.09.05, 15:33
          właśnie Aneta jestem pewna tego że jesteś od nich o stokroć brzydsza z grubą
          dupą i zapryszczałą mordą a jeżeli nie.. pokaż zdjęcie ocenimy twoją piękną
          buźke.. co ty na to?
    • elamodela Re: miss polonia 2005 07.09.05, 00:22
      Ojj mnie się wydaje, że te dziewczyny właśnie wyjątkowo ładne w tym roku były.
      Gdybyście widziały wybory miss w moim mieście ostatnio. To dopiero pasztety,
      wszystkie jakieś takie jak z gimnazjum, w dodatku wygrała dziewczyna z biustem
      większym od Pameli! Toż to skandal! A nasza Miss Polonia to chociaż ładna i
      dosyć skromna, a to wielka zaleta w dzisiejszych czasach.
      • squirrel22 Re: miss polonia 2005 07.09.05, 00:47
        Moja kuzinka startowała kiedyś w konkursie na miss w swoim mieście i jak mi
        opowiadała co się działo za kulisami.. Podobno dziewczyny wpisywały sobie
        wymiary jakie chciały, dodawały sobie wzrostu czy tego i owego parę cm, a i tak
        wygrała córka jakiegoś ważnego radnego czy kogoś tam.

Z kolei koleżanka mojej siostry startowała bodajże właśnie w tegorocznych
        ogólnopolskich wyborach, musiała odpaść wcześniej, bo w finałowej 10 jej nie
        widziałam, a nie oglądałam wcześniej. W każdym razie starutjąc w konkursie
        wcześniej w swoim mieście, wiedziała kto wygra na kilka tygodni przed
        konkursem..
        • Gość: aneczka Re: miss polonia 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 10:30
          no wlasnie moja kolezanka tez startowala w wyborach regionalnych i mowila ze
          wpisuje sie wymiary samemu,bo swoja droga mozliwe jest zeby obecna miss przy
          takim wzroscie miala 80,60,80?
          • Gość: karina Re: miss polonia 2005 IP: *.icpnet.pl 07.09.05, 10:42
            chyba mozliwe, waży 50 kg przy wzroście 176:)
            • Gość: podniecony Re: miss polonia 2005 IP: *.chello.pl 07.09.05, 10:57
              jest ładna inteligentna z zgarneła wszystkie prawie nagrody jakie były do
              wychaczenia ;)
              • d-ominisia Re: miss polonia 2005 07.09.05, 20:33
                ona jest naprawde ładna i teraz moze mamy sznse na jakieś miejsce w konkursie
                miss world nawet jeśli to jakaś corka polityka czy kogokolwiek to i tak jest
                wyjątkowo ładna
                • Gość: Malwinka Re: miss polonia 2005 IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 07.09.05, 20:37
                  elamodela skąd jestes? jezeli mozna wiedziec?
                  • elamodela Re: miss polonia 2005 07.09.05, 23:51
                    No nie mów, że to Ty jesteś tą z wielkim biustem. Jeśli tak to sorry, ja
                    naprawdę nic nie mam do wielkich biustów. Konkurs o którym pisałam odbywał się
                    w Jaworze:)
          • Gość: znawczyni Re: miss polonia 2005 IP: 212.244.156.* 08.09.05, 14:45
            > no wlasnie moja kolezanka tez startowala w wyborach regionalnych i mowila ze
            > wpisuje sie wymiary samemu,bo swoja droga mozliwe jest zeby obecna miss przy
            > takim wzroscie miala 80,60,80?

ona nie ma takich wymiarow. z reszta czytalam w wielu zrodlach, ze ma 86/60/86.
            ale na oko to bym jej dala 82/60/86 bo plaska byla ale w biodrach miala wiecej
            niz 80 na bank ;)
          • Gość: nina Re: miss polonia 2005 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 19:14
            ona ma 86 w biodrach bez jaj....kobieto jakby miala 80 to by dupy nie miala
            wogole
    • kaileena Re: miss polonia 2005 07.09.05, 23:49
      No prosze nareszcie niezakamuflowana makijazem i nie przesolaryzowana,no i
      (przepraszam...:)) nareszcie nie blondyna...Spoko
      • Gość: Malwinka Re: miss polonia 2005 IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 08.09.05, 07:17
        nie nie mam wielkiego biustu poprostu myslalam że moze jestes z mojego miasta...
        • zona_50centa Re: miss polonia 2005 08.09.05, 07:34
          Jest ładna ale nie wyróżnia się niczym specjalnym. Na Miss World zginie w tłumie
          i tyle. Na takie konkursy powinny jeździć dziewczyny "zjawiskowe", niespotykanie
          piękne, z nieprzeciętną urodą, po prostu takie które przyciągają wzrok jak
          magnez i wyróżniają się spośród innych pań. Nie wiem czy Malwina taka jest..... :/
          • Gość: misia Re: miss polonia 2005 IP: *.spi.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 14:58
            no włąsnie taka nie jst ,absolutnie .ja berdziej była za wilczok o niebo
            łądniejsza od obecnej missss.
            ale to cos co wybrali za 2 wice mis to totalna zenada.....feeeee
            • Gość: anka Re: miss polonia 2005 IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 08.09.05, 15:55
              ma sznase co wy za glupoty gadacie!!!
              • elamodela Re: miss polonia 2005 09.09.05, 20:16
                Wiecie co? Właśnie, że się wyróżnia. Jest tak skromna, nie jak te wszystkie
                francissy czy inne. A po niej widać, że jest w porządku i inteligencję jakąś w
                sobie ma.
                • d-ominisia Re: miss polonia 2005 12.09.05, 22:03
                  właśnie ale ta druga wice miss to porazka mimo ze jest moze oryginalna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka