d-ominisia 05.09.05, 23:29 słyszałam ze nowa miss polonia jest bardzo ładna i wreszcie trafnie wybrana tylko nie mam zadnego jej zdjecia z bliska macie moze jakies linki??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
apsik87 Re: miss polonia 2005 05.09.05, 23:58 a czy nie myslisz e konkursy pieknosci to zenada?laski konkuruja ktora ladniejsza a przeciez nie ma ladniejszej.jedna podoba sie temu druga innemu.ucz asie rzeczy ktore normalne kobiety umie cpowinny i dostaja kasiore za to.bez ses.i jeszcze placza.takie laski musza byc plytkie na maxa skoro az tak sie przejmuja swoja uroda. Odpowiedz Link Zgłoś
ojczym_apsika Re: miss polonia 2005 06.09.05, 02:27 coreczko najukochansz gdybys przyjechala do tatusia mogla bys byc missssssssssss tylko lodowke musialbym wyrzucic > a czy nie myslisz e konkursy pieknosci to zenada?laski konkuruja ktora > ladniejsza a przeciez nie ma ladniejszej.jedna podoba sie temu druga innemu.ucz > asie rzeczy ktore normalne kobiety umie cpowinny i dostaja kasiore za to.bez > ses.i jeszcze placza.takie laski musza byc plytkie na maxa skoro az tak sie > przejmuja swoja uroda. Odpowiedz Link Zgłoś
d-ominisia Re: miss polonia 2005 06.09.05, 21:51 posłuchaj apsiku nie ktore kobiety sa piekne i ocenia sie ich urode od tego sa te konkursy to nie jest konkurs na inteligencje tylko na urode a to dwie odrebne rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: squirrel22 Re: miss polonia 2005 IP: *.pleco.pl / *.pleco.pl 06.09.05, 00:08 Oglądałam tylko końcówkę, ale jak tak wszystkie przeszły po kolei po wybiegu, to chyba rzeczywiście nie miała zbytniej konkurencji. Ktoś napisał, że jednemu się podoba ta, drugiemu inna, a jednak ta dziewczyna oprócz tytułu miss zgarnęła wszystkie dodatkowe nagrody oprócz jednej (miss fotoreporterów, publiczności itp, mogę sie mylić, jedną z tych nagród zdobyła jakś inna). I podobno z moich stron pochodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
bialachmurka Re: miss polonia 2005 06.09.05, 08:55 a ja bylam w szoku, ze wygrala dziewczyna z krotkimi wosami!!! choc kibicowalalam jeje!!! ladna! ale ogladalam europa da sie lubic i tam juz tak ladna nie byla:( Odpowiedz Link Zgłoś
bialachmurka Re: miss polonia 2005 06.09.05, 08:56 juz nie wpomne o paskudzkiej , faktycznie paskudna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramol Re: miss polonia 2005 IP: 82.139.171.* 06.09.05, 01:07 Rzeczywiście dziewczyna jest zjawiskowo piękna. Tutaj są jej fotki: ww2.tvp.pl/1238,20050905242252.strona Kiedy czytam komentarze typu "dba o swoją urodę, więc musi być płytka", to robi mi się niedobrze. Oczywiście duchową głębię i nietuzinkowy intelekt można znależć jedynie u kobiet, które o makijażu wiedzą tylko, ze pisze się go przez zet z kropką, maja przetłuszczone włosy i najlepiej dużą nadwagę. Uroda jest tylko jednym z elementów piękna kobiety (wcale nie najważniejszym), ale zostawmy te stereotypy. Za nimi najczęściej, kryje się płytka zazdrość. Piękne dziewczyny - nie przejmujcie się takimi opiniami. Zresztą nie wyobrażam sobie, by piękna mogła być twarz nie skażona inteligencją lub oczy tęskniące za rozumem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scayla Re: miss polonia 2005 IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 06.09.05, 08:32 Malwinka jest śliczna!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: miss polonia 2005 IP: *.eia.pl 06.09.05, 09:10 Ja w ogóle byłam w szoku ze takie pasztety przyjęto na konkurs miss. Nie wiem kto im pozwolil wystąpic! Tyle pieknych dziewczyn znam, a w konkursie wystąpiły same pasztety!!! Chociaż tegoroczna miss- Malwina jest najladniejsza z najbrzydszych.... Odpowiedz Link Zgłoś
waldka_zmora Re: miss polonia 2005 06.09.05, 14:19 tylko nie passztety idz do lustra spojrz na siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scayla Re: miss polonia 2005 IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 06.09.05, 15:33 właśnie Aneta jestem pewna tego że jesteś od nich o stokroć brzydsza z grubą dupą i zapryszczałą mordą a jeżeli nie.. pokaż zdjęcie ocenimy twoją piękną buźke.. co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
elamodela Re: miss polonia 2005 07.09.05, 00:22 Ojj mnie się wydaje, że te dziewczyny właśnie wyjątkowo ładne w tym roku były. Gdybyście widziały wybory miss w moim mieście ostatnio. To dopiero pasztety, wszystkie jakieś takie jak z gimnazjum, w dodatku wygrała dziewczyna z biustem większym od Pameli! Toż to skandal! A nasza Miss Polonia to chociaż ładna i dosyć skromna, a to wielka zaleta w dzisiejszych czasach. Odpowiedz Link Zgłoś
squirrel22 Re: miss polonia 2005 07.09.05, 00:47 Moja kuzinka startowała kiedyś w konkursie na miss w swoim mieście i jak mi opowiadała co się działo za kulisami.. Podobno dziewczyny wpisywały sobie wymiary jakie chciały, dodawały sobie wzrostu czy tego i owego parę cm, a i tak wygrała córka jakiegoś ważnego radnego czy kogoś tam. Z kolei koleżanka mojej siostry startowała bodajże właśnie w tegorocznych ogólnopolskich wyborach, musiała odpaść wcześniej, bo w finałowej 10 jej nie widziałam, a nie oglądałam wcześniej. W każdym razie starutjąc w konkursie wcześniej w swoim mieście, wiedziała kto wygra na kilka tygodni przed konkursem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneczka Re: miss polonia 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 10:30 no wlasnie moja kolezanka tez startowala w wyborach regionalnych i mowila ze wpisuje sie wymiary samemu,bo swoja droga mozliwe jest zeby obecna miss przy takim wzroscie miala 80,60,80? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: miss polonia 2005 IP: *.icpnet.pl 07.09.05, 10:42 chyba mozliwe, waży 50 kg przy wzroście 176:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podniecony Re: miss polonia 2005 IP: *.chello.pl 07.09.05, 10:57 jest ładna inteligentna z zgarneła wszystkie prawie nagrody jakie były do wychaczenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
d-ominisia Re: miss polonia 2005 07.09.05, 20:33 ona jest naprawde ładna i teraz moze mamy sznse na jakieś miejsce w konkursie miss world nawet jeśli to jakaś corka polityka czy kogokolwiek to i tak jest wyjątkowo ładna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwinka Re: miss polonia 2005 IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 07.09.05, 20:37 elamodela skąd jestes? jezeli mozna wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
elamodela Re: miss polonia 2005 07.09.05, 23:51 No nie mów, że to Ty jesteś tą z wielkim biustem. Jeśli tak to sorry, ja naprawdę nic nie mam do wielkich biustów. Konkurs o którym pisałam odbywał się w Jaworze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawczyni Re: miss polonia 2005 IP: 212.244.156.* 08.09.05, 14:45 > no wlasnie moja kolezanka tez startowala w wyborach regionalnych i mowila ze > wpisuje sie wymiary samemu,bo swoja droga mozliwe jest zeby obecna miss przy > takim wzroscie miala 80,60,80? ona nie ma takich wymiarow. z reszta czytalam w wielu zrodlach, ze ma 86/60/86. ale na oko to bym jej dala 82/60/86 bo plaska byla ale w biodrach miala wiecej niz 80 na bank ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: miss polonia 2005 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 19:14 ona ma 86 w biodrach bez jaj....kobieto jakby miala 80 to by dupy nie miala wogole Odpowiedz Link Zgłoś
kaileena Re: miss polonia 2005 07.09.05, 23:49 No prosze nareszcie niezakamuflowana makijazem i nie przesolaryzowana,no i (przepraszam...:)) nareszcie nie blondyna...Spoko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwinka Re: miss polonia 2005 IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 08.09.05, 07:17 nie nie mam wielkiego biustu poprostu myslalam że moze jestes z mojego miasta... Odpowiedz Link Zgłoś
zona_50centa Re: miss polonia 2005 08.09.05, 07:34 Jest ładna ale nie wyróżnia się niczym specjalnym. Na Miss World zginie w tłumie i tyle. Na takie konkursy powinny jeździć dziewczyny "zjawiskowe", niespotykanie piękne, z nieprzeciętną urodą, po prostu takie które przyciągają wzrok jak magnez i wyróżniają się spośród innych pań. Nie wiem czy Malwina taka jest..... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: miss polonia 2005 IP: *.spi.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 14:58 no włąsnie taka nie jst ,absolutnie .ja berdziej była za wilczok o niebo łądniejsza od obecnej missss. ale to cos co wybrali za 2 wice mis to totalna zenada.....feeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: miss polonia 2005 IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 08.09.05, 15:55 ma sznase co wy za glupoty gadacie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elamodela Re: miss polonia 2005 09.09.05, 20:16 Wiecie co? Właśnie, że się wyróżnia. Jest tak skromna, nie jak te wszystkie francissy czy inne. A po niej widać, że jest w porządku i inteligencję jakąś w sobie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
d-ominisia Re: miss polonia 2005 12.09.05, 22:03 właśnie ale ta druga wice miss to porazka mimo ze jest moze oryginalna Odpowiedz Link Zgłoś