Dodaj do ulubionych

STUDNIÓWKA!!

25.09.05, 19:27
heja, mam pytanie, otóz, w tym roku mam studniowke i szczerze mowiac jestem
bardzo ciekawa jak to wyglada....? co sie robi na takiej studniowce??
najpierw polonez ,to wiem,a potem..? czy sie pije na takiej imprezie?? czy
TRZEBA tanczyc, a moze nie wypada siedziec..?? a jak Wy wspominacie swoje
studniowki?? ja nie umiem tanczyc NA OBCASACH!! co robic?!!
Obserwuj wątek
    • agatka_to_ja Re: STUDNIÓWKA!! 25.09.05, 19:33
      studniowka? warto dobrze sie bawic, warto ja pamietac, wiec raczej nie warto
      pic alkoholu (ktory na studniowkach jest zabroniony), bo albo nie bedziesz
      pamietala albo najesz sie wstydu, a dodatkowo mozna podpasc nauczycielom.
      Tanczyc? No jasne.. to sie robi przede wszystkim :) a jak masz problem z
      obcasami - pocwicz chodzenie i tanczenie w domu :) choc przyznam, ze ja ze
      swojej studniowki wracalam z potwornie bolacymi stopami :)
      Do tego fajna sukienka, ciekawa fryzura i makijaz i .. dobrej zabawy :)
      • Gość: kali Re: STUDNIÓWKA!! IP: *.ztpnet.pl 26.09.05, 10:41
        > studniowka? warto dobrze sie bawic, warto ja pamietac, wiec raczej nie warto
        > pic alkoholu (ktory na studniowkach jest zabroniony), bo albo nie bedziesz
        > pamietala albo najesz sie wstydu, a dodatkowo mozna podpasc nauczycielom.

Tiiiiaaaa, jaaaaaaaaasne.
    • Gość: Krawat Re: STUDNIÓWKA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 19:33
      > ja nie umiem tanczyc NA OBCASACH!! co robic?!!

Załóż trepy.
    • Gość: kiciunia_kicia Re: STUDNIÓWKA!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 19:34
      Tanczyc nie trzeba,nie dostaniesz za to pały,ale wypada,w koncu szkoda stracic
      taka imprezke..jest jedna w zyciu...
      Na poczatku to polonez,potem obiad,a potem tance; u nas oficjalnie sie nie
      pilo,ale kazzdy mial flaszke pod stolem i skonczylo sie tak,ze wiekszosc wyszla
      ze studniowki wężykiem...
      Ja przed studniowka miesiac uczylam sie chodzic na 12 centymetrowej
      szpilce,nauczylam sie i chociaz nogi bolaly,to butow nie sciagnelam...
    • Gość: Eteer [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 19:36
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: pam Re: STUDNIÓWKA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 20:28
      wez drugie buty na wszelki wypadek, jak juz nie bedziesz mogla wytrzymac to
      zmienisz :)
      poza tym szpilki nie sa obowiazkowe, mozesz sobie dobrac ladne nieduze obcasy
    • Gość: hmmmmmm Re: STUDNIÓWKA!! IP: *.astral.lodz.pl 25.09.05, 20:56
      wiejska zabawa taka...pije sie pod stolem a potem obserwuje narabanych
      nauczycieli i robi im kompromitujace zdjecia. jak bedziesz w stanie tanczyc to
      tancz;) idz na plaskich butach.
    • dyskopata Re: STUDNIÓWKA!! 25.09.05, 21:56
      się pije się tańczy a potem miło wspomina moje koleżanki tańczyły na boso
    • limonka20 super impreza 25.09.05, 22:58
      Znajomi przyjdą tak odstrzeleni, że nigdy wcześniej ani później nie zobaczysz w
      ich wydaniu takiego stadnego odpicowania ;) Flaszki schowacie pod stołem i jak
      dobrze pójdzie pierwsi zawodnicy skończą się o godz.22 ;) Koniecznie wyszalej
      się na parkiecie: przynajmniej wszyscy zobaczą Twoją sukienkę ;) Dobrej
      zabawy :)
      • awokado01 Re: super impreza 25.09.05, 23:03
        zawsze mozna kupic buty na niskich obcasikach, jesli wlozysz dluga sukienke, to
        nikt nie bedzie wiedzial,z e nie masz 10 centymetroeych szpilek ;) wszystko
        odbywa sie tak jak juz ktos napisal - polonez, jedzenie i zaczyna sie zabawa
        przy akompaniamencie tandetnego zespolu ;) studniowka to fajna sprawa, nie ma
        co sie martwic, na pewno bedzie chcialo ci sie tanczyc :) udanej zabawy :)
    • apsik87 Re: STUDNIÓWKA!! 25.09.05, 23:32
      ja tez w tym roku mam studniowke a rok temu by,am na studniowce mojego
      faceta.nie masz sie czym przejmowac.wystarczy mie cfajna klase i jest ok.
      • Gość: hania Re: STUDNIÓWKA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 16:54
        ja tez mam w tym roku studniowke ale... nie mam z kim pojsc :( przez rok
        chodzilam z chlopakiem z klasy, w wakacje zerwalismy, jestem zadowolona z tego
        bo ostatnie meisiace razme to byla meczarnia, tkwilismy w tym zwiazku bez
        celu... zabral mi rok z zycia, nie mam znajomych (bo on nie lubil jak sie zkims
        spotykalam) nie mam z kim pojsc na studniowke wszyscy mnie z nim identyfikuja i
        eh ciezko mi jest chcialabym miec jakich znajomych ale nie potrafie :( mam
        wrazenie ze ludzie mnie nie zauwazaja :(
    • Gość: galla Re: STUDNIÓWKA!! IP: 80.51.231.* 29.09.05, 17:36
      na studniówce się pije i tańczy z nauczycielami, żeby potem dać sobie rade na
      maturze haha. nie wypada siedzieć, pije się pod stołem choc i tak wszyscy
      nauczyciele wiedząc o co chodzi ;) a szpilki zawsze mozna zdjac, choć ja jakimś
      cudem dałam radę całą noc przebalować :) baw się dobrze .
      • zona_50centa Re: STUDNIÓWKA!! 30.09.05, 12:10
        Studniówka to najlepsza, niepowtarzalna klasowa impreza!!! Chociaz mialam swoja
        2 lata temu to do dzis z wielka checia ogladam kasete wspominajac znajomych
        (którzy dzis porozjezdzali sie po calym świecie) oraz nauczycieli. Dziewczyny
        juz na kilka miesiecy przed nia poszukuja najpiekniejszych sukienek a faceci
        planuja co beda pic itd. Towarzyszy temu oczywiście wielka rewia mody, kazda
        chce byc najpiekniejsza. Z alkoholem uwazaj bo nauczyciele mimo ze sami sa
        pijani to obserwuja uczniów i niejednokrotnie wyciagaja z tego konsekwencje.
        Najlepiej cos wypic, ale z umiarem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka