prestydygitator1 30.09.05, 01:07 Zainspirowany jednym z watkow osmiele sie zapytac: PO CO DZIEWCZYNA WSADZA W JEZYK KAWALEK METALU (kolczyk)???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vanity86 Re: KOLCZYKI 30.09.05, 01:22 prestydygitator1 napisał: > Zainspirowany jednym z watkow osmiele sie zapytac: > > PO CO DZIEWCZYNA WSADZA W JEZYK KAWALEK METALU (kolczyk)???? Hmmm...nie mam pojęcia:) To jest każdego indywidualna sprawa,ja osobiście przekłułam język bo podoba mi się taki piercing moim zdaniem fajnie to wygląda i w jakiś sposób wyróżnia ;) Pozatym hehe daje dodatkowe doznania podczas np całowania:) uwielbiam swój kolczyk i teraz zastanawiam się nad przekłuciem czegoś innego:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
prestydygitator1 Re: KOLCZYKI 30.09.05, 02:03 sluchaj, Wypadajacy Dysku: ponoc kolczyk robi niesamowite wrazenie na facetach podczas pieszczot oralnych :) Wiec moze nie oceniaj od rau? Howgh! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moni Re: KOLCZYKI IP: *.4.12.vie.surfer.at 30.09.05, 17:16 a czemu nie?? ja sama ma 2 kolczyki.jeden w piersi a drogi w intymnym miejscu.niewidze w tym nic zlego.co za duzo to nie zdrowo ale akurat te ktore ja mam widza tylko osoby odpowiednie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdrowa Laska;) Re: KOLCZYKI IP: *.bulls.net.pl / *.bulls.net.pl 02.10.05, 17:03 Mój mężczyzna uwilbia kolczyk w języku-a jeszcze bardziej podczas sexu oralnego-doznania sa niesamowite;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola21 Re: KOLCZYKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 22:37 dlaczego zrobiłam kolczyk w języku: -bo jest sexy, -bo wyróżnia, -bo fajnie się całuje jak go masz, -bo jak nowy facet dowiaduje się,że go masz to patrzy na Ciebie jak na Angeline Joli, -bo jest aktem odwagi, -bo był czymś co zawsze chciałam mieć,tak po prostu -jest dyskretny..itd,itp;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_dzbonie Re: KOLCZYKI 03.10.05, 23:17 > PO CO DZIEWCZYNA WSADZA W JEZYK KAWALEK METALU (kolczyk)???? Bo sa idiotkami czekajacymi na piekna infekcje, o ktora nietrudno. Odpowiedz Link Zgłoś
prestydygitator1 Re: KOLCZYKI 05.10.05, 00:07 A moze znajdzie sie tu jakis FACET ktory potwierdzi, ze kolczyk jest COOL? Bo - jako zywo - ani takiego nie widzialem, ani nie slyszalem :((((( Wiec jak to jest z tym zelastwiem w paszczy NAPRAWDE???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja..ważna.. zrobiłam to tylko dla siebie.. IP: *.skawsoft.com.pl / *.skawina.eu.org 05.10.05, 04:35 Mam takie cacko juz ponad 4 lata. Myslałam o wyjeciu kolczyka juz chyba 1000 razy, ale zawsze doszłam do wniosku, że za duzo sie wycierpiałam :) (przekłucie, gojenie) i tak wyszlo ze został do dzisiaj. A skoro zrobiłam to tylko dla siebie, to nie powinien on nikomu przeszkadzac. A juz na pewno nie zrobiłam tego po to zeby ktokolwiek to oceniał wiec nie przychylne opinie OBCYCH facetów mnie kompletnie nieinteresuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: zrobiłam to tylko dla siebie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 09:39 Dla mnie laska z kolczykiem w jęzorze, nosie i łuku brwiowym wygląda ohydnie. Odpowiedz Link Zgłoś