lilarose 21.10.05, 12:21 W jaki najgłupszy sposób ktoś was próbowal poderwać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waldek1610 Re: Najgłupszy podryw 21.10.05, 12:28 lilarose napisała: > W jaki najgłupszy sposób ktoś was próbowal poderwać? Jedna amerykanka z pracy powiedziala mi ze podoba jej sie moj samochod i chcialaby go zobaczyc "od srodka"...ha ha. Miala fajne cycki to fakt, chociaz blondynka...na wewnatrz i na zewnatrz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orion Re: Najgłupszy podryw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 13:00 Autentyk, mój znajomy po paru drinkach na imprezie. Osoby sytuacji - chłopak, dziewczyna CH: Cześć D: Cześć CH : Fajny zegarek, nie chcesz może sprzedać ? :) Minęło 4 lata a do dzisiaj z tego lejemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
lublinianka2 Re: Najgłupszy podryw 21.10.05, 13:24 W metrze .Po zauwazeniu przez mnie pieknie spiewajacej murzynki bez rąk.Podchodzi piękny ,baardzo przystojny facet -Nie uważasz ,ze to bardzo śmieszne . Amerykanie czasem są naprawdę idiotami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werka Re: Najgłupszy podryw IP: *.pool82107.interbusiness.it 21.10.05, 15:34 Na ulicy podszedl do mnie chlopak i mowi: -jestes piekna jak kwiat Ja wybucham smiechem i mysle, co to za idiota,ze mysli iz ten teks na mnie podziala i jak w ogole sie nie wstydzil wypalic z czyms tak tandetnym? Coz...jestem z nim do teraz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brooks Re: Najgłupszy podryw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 18:16 ........na nieznajomość miasta.....wpada do gg internałta i mówi jestem bardzo inteligentny, że aż się boję z Tobą rozmawiać, żeby Cię nie spłoszyć.Pokażesz mi miasto ? Jestem tutaj dopiero trzy miesiące i nie znam fajnych miejsc? -idiotyczne prawda?.....i tak się umówiłam, bo żre zupki z torebki i opija deserem czekoladowym:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c. delores tucker Re: Najgłupszy podryw IP: *.lodz.mm.pl 21.10.05, 23:32 > Jedna amerykanka z pracy powiedziala mi ze podoba jej sie moj samochod i > chcialaby go zobaczyc "od srodka"...ha ha. Miala fajne cycki to fakt, chociaz > blondynka...na wewnatrz i na zewnatrz... mnie jakis polaczek chcial poderwac kiedys na milwaukee avenue, mowi, haj - maj name iz waldek, waldek z polska. pomyslalam ze niezly moron... oczywiscie nie udalo sie polaczkowi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CeZ Re: Najgłupszy podryw IP: 217.153.179.* 22.10.05, 01:13 LOL > Dobre!!! :-DDD (To nie zadna aluzja/zaluzaja/iluzja) :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lollo rosso Re: Najgłupszy podryw IP: *.net-serwis.pl 21.10.05, 15:34 Szłam przez blokowisko, na ławce siedzialo paru panów w strojach treningowych i najgrubszy z nich, obwieszony złotymi łańcuchami zawołał do mnie: - Ej, mała! Masz ochote na małego romansa? Bo ja mam czas, a nawet czas i pieniądze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sarkofag ;] Re: Najgłupszy podryw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 10:23 LoooL.. Nie moge, jednak stereotyp dresów sie potwierdza ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moni Re: Najgłupszy podryw IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 21.10.05, 20:08 Przeżyłam wiele głupich podrywów, ale ten to chyba jakiś rekord ;) Impreza. Koleżanka przedstawiła mi chłopaka i się ulotniła. Chłopak: Ładna jesteś. Naprawde mi się podobasz. Może pójdziemy do mojego samochodu? Oczywiście nie przyjęłam tej, jakże kuszącej, propozycji ;) Mimo to chłopak chodził za mną przez pół wieczoru :/ Potem zaczął przystawiać się do mojej koleżanki i zerkał ciągle, czy nie robię się zazdrosna. To chyba też była jakaś forma podrywu =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cudenko Re: Najgłupszy podryw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 21:53 Przez dłuższy czas łaził za mną pewien koleś,mogł mieć gora 20lat,ale pewnie nie był nawet pełnoletni,rudy,piegowaty widać,że bez kasy i w centrum miasta w południe podszedł do mnie i mowi:"Ładna jesteś.Chcesz się pie..ć?Oczywiście za szmal.Jutro ci zapłace." IDIOTA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: Najgłupszy podryw 21.10.05, 21:56 Cudenko, normalnie jesteś "the best". Jak czytam Twoje wypowiedzi to nie moge nic jeść, ani pić, żeby nie opluć monitora ze śmiechu albo się nie zadławić. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cudenko Re: Najgłupszy podryw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 23:35 Ja jak czytam twoje hmmm... wywody to zastanawiam się czy płci nie zmienić,odnależć cię gdzieś na tym świecie i rozkochać w sobie,bo jesteś boska;-)!!!No,ale nie moge,bo przecież cudownie być kobietą,nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Najgłupszy podryw IP: *.ztpnet.pl 24.10.05, 14:40 > boska;-)!!!No,ale nie moge,bo przecież cudownie być kobietą,nie? Nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dadadama Re: Najgłupszy podryw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 22:34 W kinie, na władcy pierścieni III ( tytuł specjalnie w skrócie): Ja i obok mnie dresik na galowo(sweterek w serek z poziomym paskiem i jeansy) Najpierw gapił się cały film, a juz po zaczął On: koleżanko lubisz kino JA : tak! Bardzo! (z taką miną i wtakim tonie :|) On: to może bym cię kiedyś zaprosił... daaaa... niestety to co się zadziewa na imprezach w stylu podtańcywania od tyłu i stękania : "mmmmmm czeeeść" pomijam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupeczka666 Re: Najgłupszy podryw IP: *.ztpnet.pl 21.10.05, 23:01 To bylo w Londynie na imprezie, jeden gosc do mnie podszedl i spytaj si czy moze postawic mi drinka (zgodzilam sie glupia), ale najlepsze bylo jak przyszedl kelner i przyniosl rachunek a ten wyciagnal portfel i zastanawial sie ktora to karta ma zaplcic zlota czy platynowa ? oczywiscie zaplacil plantynowa bo musial sie pochwalic ile to on nie ma pieniedzy.. ja wypilam drinka zanim on zdazyl odebrac karte i tyle sie widzielismy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Najgłupszy podryw IP: *.ztpnet.pl 24.10.05, 14:43 > W kinie, na władcy pierścieni III ( tytuł specjalnie w skrócie): Jaki sens ma taki skrot? Chcesz byc kuul? Odpowiedz Link Zgłoś
spin_spin_sugar Re: Najgłupszy podryw 29.10.05, 23:02 no cóż nie wszyscy są "wyjadaczami";) może kurs mtv? są pewne randkowe programy - zabawne, ale i b. kształcące:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pussy Re: Najgłupszy podryw IP: 195.136.246.* 22.10.05, 23:52 Byłam na imprezie i od dłuższego czasu chciałam zagadać do zajebist**o kolesia,normalnie ciasteczko...tak mi sie wydawało...Po pewnym czasie ja się nie mogłam zebrać zeby to zrobić wiec on podszedł <ja już w siodmym niebie> i zaczyna tak:"Maniurko,mam sztywno w spodniach,może cos byś z tym zrobiła?" Jak to usłyszałam to mi cisnienie podskoczyło! juz samam nie wiedzialam czy mam mu jeb**ć czy coś...w koncu zmieszałam go zbłotem i powiedziałam ze sam sobie napewno dobrze poradzi.Pozniej kiwnęłam głową na brata i obił go troszeczke... Odpowiedz Link Zgłoś
lolitka251 Re: Najgłupszy podryw 23.10.05, 00:01 Oj Oj pussy to przestraszliwa historia.A jaki dobor slow.Powalilas mnie na kolana.Napewno fajna z ciebie babka.Takie rzeczy ci sie przytrafiaja.Dobrze ze masz brata co facetom buzke moze obic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pussy Re: Najgłupszy podryw IP: 195.136.246.* 23.10.05, 00:09 Opisałam to zeby pokazać za co nas mają świńskie chłopy i tyle!!1 a maja kazdą<prawie>laske za dziwke!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lolitka251 Re: Najgłupszy podryw 23.10.05, 00:12 Skoro tak uwazasz...Ja sie tez z innymi opiniami spotkalam...Ale dziwka sie jest jak sie dziwka czuje...Takie jest moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pussy Re: Najgłupszy podryw IP: 195.136.246.* 23.10.05, 00:25 Nie robiłam tam nic po czym mógłby myslec ze nia jestem...był spalony troszeczke... Odpowiedz Link Zgłoś
lolitka251 Re: Najgłupszy podryw 23.10.05, 00:31 Przsciez ja nic nie sugeruje.Nasylanie brata na kolesia ti calkiem normalne...hahahha Dzewcznko przeczataj to co napisalas ito jak to opislams a pozniej mozemy pogadac.Milej lektury!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Najgłupszy podryw IP: *.ztpnet.pl 24.10.05, 14:46 > Byłam na imprezie i od dłuższego czasu chciałam zagadać do zajebist**o > kolesia,normalnie ciasteczko... ROTFL. > napewno dobrze poradzi.Pozniej kiwnęłam głową na brata i obił go troszeczke... Masz boskiego brata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: Najgłupszy podryw IP: 195.69.82.* 23.10.05, 09:31 "Masz piekne cialo, moze przytulisz sie do mnie, nie jestem juz zarazony" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CEO Re: Najgłupszy podryw IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.10.05, 07:05 Mam 23 lata Jestem wysoki - mam 193cm Waże 92kg Jestem zajebiście przystojny , szarmancki , romantyczny , wysportowany i..... inteligentny Trenuje sporty ekstremalne - Windsurfing , BMX , Wspinaczka wysokogórska i BASE Jumping !!! Jest licencjonowanym instruktorem kick-boxing-u (2 kyu ) i posiadam czarny pas w Kung Fu -2 Duan (II toan II dan) !!! ********** Wątpie czy jakiś leszcz z tego forum wie o czym mówię *********** Jestem bardzo bogaty i stać mnie na wszystko !!! Mieszkam w Vufflens-le-Chateau (Switzerland) i Monte Carlo (Monaco)!!! Znam 4 języki - angielski , niemiecki , francuski i japoński !!! Mam licencje pilota CPL-A (USA) Moje samochodziki to : Porsche Cayenne Turbo !!! ( + Porsche Tequipment za 27.000 € ) BMW 645 Ci (HM 5.2) - Cabriolet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buryy Re: Najgłupszy podryw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 11:56 nie zapominaj prowokatorze, ze znasz jeszcze polski;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula29 Re: Najgłupszy podryw IP: *.viknet.pl 24.10.05, 14:04 mezczyzna spytal czy moze dosiasc sie do mojego i kolezanki stolika i spytal czy kolo mnie jest wolne czy siedzi tu moj chlopak hihi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
spin_spin_sugar Re: Najgłupszy podryw 29.10.05, 23:05 zależy jakby to powiedział - uznałabym to za żart raczej - nawet nie taki głupi podryw:))) heheehe dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.star Re: Najgłupszy podryw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 21:10 ale sie usmialam! swietne... jezeli bylo pisane na biezaco, dla mnie nr 1, tylko chyba jest najmadrzejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mammamija Re: Najgłupszy podryw IP: *.btsnet.pl 04.11.05, 18:24 prześlij :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goska Re: Najgłupszy podryw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 22:26 kiedys na imprezie u kumpla,siedzimy sobie,gadamy ,pijemy a tu nagle koles do mnie: on:bylas kiedys na Kubie? ja:nie on:czesc Kuba jestem myslalam ze umre ze smiechu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waris Re: Najgłupszy podryw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 16:47 On: jesteś piękna i namiętna pójdziemy do łożka? ona: spadaj koleś pogieło cie. on: podobają mi się twoje usta i oczy ona: weż odpłyń on: chodź do łóżka ona: spadaj facet on: no dobra dobra wiem, że nie jesteś łatwa, starczy już chodź! Odpowiedz Link Zgłoś
ruskie_pierogi85 Re: Najgłupszy podryw 02.11.05, 11:40 też tak miałam!! identycznie!! Boże, jaki ja mam sentyment do tego imienia :] a ja siedze kiedyś w kinie, na pokazie filmów dokumentalnych z Tybetu, prawa człowieka itd. tuż przed którymś kolejnym filmem przechodzi koło mnie jakiś koleś "niezwykle oryginalny", dready, kolczyki itp, ociera się o mnie i mruczy "wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia, czy mam przejść jeszcze raz?!" grrrrrrrrrrrr. on to powiedział na serio :) a obok siedzi mój (były) facet, przeinteligentny, ale wyglądający na drecha (2 metry, koszykarz - rugbista, łysy, szmaty hip-hopowe), odkręca głowę w moją stronę i rzuca "wpie..ć mu?!". matko, wyszłam z tego kina zapłakana ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: Najgłupszy podryw IP: *.server.ntli.net 20.11.05, 18:33 jakis facet: My sie chyba znamy? ja: Oj chyba nie. facet: bo tak sobie pomyslalem ... taka piekna dziewczyna ... ja (w duchu: o nie!): Eeee yyyy facet: Moze sie umowimy i poznamy blizej? Jestem Persem, a Ty? Skad jestes? ja (myslec! myslec!): A ja ... ja ... mam meza! O! Pers: Ale mi to nie przeszkadza ... ja(zatkana): Ale MI przeszkadza! Pers (luzny chlopak): Bo ja mam dziewczyne z Rumunii, ale chcialbym jakiejs odmiany. ja (w panice): Ale nie ze mna! Pers: No szkoda, ale moze jeszcze zmienisz zdanie? Jak Ci sie maz znudzi? ja (asertywnie): Mowy nie ma. Pers: No szkoda, szkoda. To czesc. ja: Ufff. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Caramel Re: Najgłupszy podryw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 17:49 Podchodzi do mnie typek na ulicy, uśmiecha się i pyta się mnie gdzie jest najbliższa apteka, wytłumaczyłam mu po czym on uśmiecha się i mówi:"ale żeby iść do apteki to trzeba być jeszcze chorym". Heh:] Odpowiedz Link Zgłoś
bassau Re: Najgłupszy podryw 04.11.05, 18:12 kiedys wracam sobie ze spotkania z facetem i zaczepia mnie koles...taki nawet nawet...pyta przepraszam, masz moze zegarek niestety nie a nie szkodzi, tak tylko chcialem zagadac... potem wlokl sie za mna pol miasta i fajnie nawet mi sie z nim gadalo ale splawilam go w momencie jak zaczal pytac jaka lubie bielizne i czy lubie sie kochac=D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Caramel Re: Najgłupszy podryw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 11:28 To mi sie zdarzylo wczoraj:P Tańczę sobie i podbija do mnie facet, przystojny byl, zaczelismy tanczyc, ale on zaczal mnie naprawde nachalnie obmacywac, potem zaczal mnie lizac po szyi(!) i szepnal mi do ucha zebysmy najlepiej poszli do toalety...Ale mu nagadalam...Od razu zniknal:P Odpowiedz Link Zgłoś
ssstokrotka Re: Najgłupszy podryw 20.11.05, 18:15 Tańczyłam sobie na imprezce i podszedł do mnie koleś,zaczął tańczyc obok mnie,po chwili zbliżył się i powiedział,,eeej,sory,ale ja nie jestem stąd.." a ja zapytałam,,no i co w związku z tym''?Naszczęście się zmył.potem podszedł do mojej koleżanki i rzucił tym samym tekstem,a że ona jest trochę wulgarna i zawsze jak coś ja wkurzy chamska,rzuciła mu tylko,,wypier***".Koleś ,,przepraszam :( " Ale się uśmiałam :D:D:D Innym razem szłam na przystanek i jakiś koleś mijając mnie,,gdzie idziesz?",,Czekaj pojde z tobą",powiedziałam mu zeby spadał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mei Re: Najgłupszy podryw IP: *.pl / *.smsnet.pl 09.12.05, 22:11 Przed dyskoteka dwoch facetow meczylo sie z odpaleniem samochodu... akurat przechodzilam z kolezanka i uslyszlam "dziewczyny popchacie nas ? " odpowiedzialam "sami sie popchajcie:P " i poszlysmy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka* Re: Najgłupszy podryw IP: *.adsl.inetia.pl 11.12.05, 23:25 no ja usłyszałam najgłupszy tekst w zyciu na 18 mojej kolezanki, impreza, sporo ludzi z 2 konca pokoju podchodzi, własciwie podbiega chłopak,( całkiem całkiem)i chce mi cos powiedziec , no i powiedział: ale ty masz przecież krzywy zgryz! dodam ze osobnik miał wprost perfekcyjne ząbki i tak sie spodobałam ze "towarzyszył" mi cały wieczór Odpowiedz Link Zgłoś