monika9987 28.10.05, 22:03 mam 18 lat i biust mam strasznie mały lipaaa wkurza mnie to że mam taki problem co zrobic aby miec większy czy nalezy pójść do lekarza czy co. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dsf Re: ehhh biust IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.10.05, 23:18 alez bym chciala miec takie problemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: ehhh biust IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 29.10.05, 10:24 to wcale nie jest maly problem ja mam tak samo ale mam 17 lat moj biust jest w ogole niewidoczny.. normalnie plaska deska szok :(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smak.moich.ust Re: ehhh biust IP: *.telpol.net.pl 29.10.05, 11:01 aha czyli chcialabys byc wypchana? Wy to byscie wszysyc najlepiej zaraz se robili operacje i silkon... gratuluje... z tym ze co to za duma z wypchanego a sztucznego biustu... mnie brzydzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania22 Re: ehhh biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 11:06 Na rynku pojawiły się tabletki, które powodują, że biust robi się większy, hmmm coś jednak nie przekonuje mnieto. Ale z własnego doświadczenia wiem że antykoncepcyjne tabletki, powodują, że cyuszki robią się większe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hfgh Re: ehhh biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 11:12 jeny ja też mam maly niust 70A ico? żyje, qrcze i tak nic nie mzrobimy z biustem tak samo jak i nic nie zrobie z tym że mam 160centa wzrostu wiec po co sie tym do cholery przejmować? troche więcej luzu i dystansu, i tak wszysyc umrzemy więc po co sie zamartwiać głupotami :D a z resztą mi ten biust odpowiada bo przynajmniej jak bniegam to nic mi nie skacze :))) ps kocham mojego brata :* Odpowiedz Link Zgłoś
kama.xx Re: ehhh biust 30.10.05, 01:22 ja mam w sam raz 75Ci jestem szczesliwa dajcie spokuj to nie powód do zmartwień pamietajcie że nie wszyscy faceci lubią duze biusty Odpowiedz Link Zgłoś
spin_spin_sugar Re: ehhh biust 29.10.05, 22:15 też mam mały biust, ale sie tym nie przejmuję - ostatnio mi sie powiększyły o rozmiar bo biorę tabletki antykoncepcyjne z powodów zdrowotnych (ciekawe czy długo tak zostanie, czy powrócę do "normy" hehehe) mam 19 lat i chyba już nie "urosnę", chociaż z pewnych źródeł słyszałam, że jeszcze jakiś rok mi został:) głowa do góry - nie ma co sie przejmować tym co uważamy za niedoskonałe - trzeba znaleźć w sobie atuty i je podkreślać - nie każdy lubi cycatą lalę barbi:))) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
d_znajomy Re: ehhh biust 29.10.05, 22:26 najlepszy biuscik to jest taki, zeby sie w reku faceta miesicil, tak moj kuzyn mowi :D ale mi sie nie miesci :P co mnie baaardzo cieszy :) Odpowiedz Link Zgłoś