Dodaj do ulubionych

ehhh biust

28.10.05, 22:03
mam 18 lat i biust mam strasznie mały lipaaa wkurza mnie to że mam taki problem co zrobic aby miec większy czy nalezy pójść do lekarza czy co.
Obserwuj wątek
    • Gość: dsf Re: ehhh biust IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.10.05, 23:18
      alez bym chciala miec takie problemy
      • Gość: Ania Re: ehhh biust IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 29.10.05, 10:24
        to wcale nie jest maly problem ja mam tak samo ale mam 17 lat moj biust jest w
        ogole niewidoczny.. normalnie plaska deska szok :((((((((
        • Gość: smak.moich.ust Re: ehhh biust IP: *.telpol.net.pl 29.10.05, 11:01
          aha czyli chcialabys byc wypchana? Wy to byscie wszysyc najlepiej zaraz se
          robili operacje i silkon... gratuluje... z tym ze co to za duma z wypchanego a
          sztucznego biustu... mnie brzydzi...
    • Gość: ania22 Re: ehhh biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 11:06
      Na rynku pojawiły się tabletki, które powodują, że biust robi się większy, hmmm
      coś jednak nie przekonuje mnieto. Ale z własnego doświadczenia wiem że
      antykoncepcyjne tabletki, powodują, że cyuszki robią się większe ;)
      • Gość: hfgh Re: ehhh biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 11:12
        jeny ja też mam maly niust 70A ico? żyje, qrcze i tak nic nie mzrobimy z biustem
        tak samo jak i nic nie zrobie z tym że mam 160centa wzrostu wiec po co sie tym
        do cholery przejmować? troche więcej luzu i dystansu, i tak wszysyc umrzemy więc
        po co sie zamartwiać głupotami :D
        a z resztą mi ten biust odpowiada bo przynajmniej jak bniegam to nic mi nie
        skacze :)))
        ps kocham mojego brata :*
        • kama.xx Re: ehhh biust 30.10.05, 01:22
          ja mam w sam raz 75Ci jestem szczesliwa dajcie spokuj to nie powód do zmartwień pamietajcie że nie wszyscy faceci lubią duze biusty
    • spin_spin_sugar Re: ehhh biust 29.10.05, 22:15
      też mam mały biust, ale sie tym nie przejmuję - ostatnio mi sie powiększyły o
      rozmiar bo biorę tabletki antykoncepcyjne z powodów zdrowotnych (ciekawe czy
      długo tak zostanie, czy powrócę do "normy" hehehe)
      mam 19 lat i chyba już nie "urosnę", chociaż z pewnych źródeł słyszałam, że
      jeszcze jakiś rok mi został:)

głowa do góry - nie ma co sie przejmować tym co uważamy za niedoskonałe -
      trzeba znaleźć w sobie atuty i je podkreślać - nie każdy lubi cycatą lalę
      barbi:)))

pozdro
    • d_znajomy Re: ehhh biust 29.10.05, 22:26
      najlepszy biuscik to jest taki, zeby sie w reku faceta miesicil, tak moj kuzyn
      mowi :D ale mi sie nie miesci :P co mnie baaardzo cieszy :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka