siarkas 29.10.05, 02:43 Czy zostales zaproszony (zostalas zaproszona) na slub Twojej eks (Twojego eks). Poszliscie na niego bez emocji, czy bylo ciezko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: elamodela Re: Slub Twojej Eks, Twojego Eks IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.05, 01:39 Pisałam o takiej sytuacji w poście pt: mój chłopak się żeni. Możesz sobie tam poczytać o emocjach. Ja osobiście nigdy bym na takie coś nie poszła. A już na pewno nie bez emocji. Chyba, że to byłyby były z piaskownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: valpurgius Re: Slub Twojej Eks, Twojego Eks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.05, 11:53 Poszedlem na slub swej bylej lubej. Utrzymujemy dobre kontakty, wiec nie widzialem przeciwwskazan. Zreszta, ja chyba bym sie z nia nie ozenil i tak (za wczesnie by to dla mnie bylo), wiec nie mialem czego zalowac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Slub Twojej Eks, Twojego Eks IP: *.icpnet.pl 31.10.05, 11:45 Ja miałem niedawno taką sytuację. Przypadkiem spotkaliśmy się na ulicy. Ja szedłem ze znajomą, ona ze swoim chłopakiem. Krótkie cześć - część. Potem zadzwoniłem, zapytałem co u niej słychać. Rozmowa bardzo przyjemna. No i ona, że wyśle mi coś fajnego pocztą. Kilka dniu później dostałem zawiadomienie, że wychodzi za mąż. Kartki z gratulacjami nie wysłałem. Ale taż mnie to nie ruszyło specjalnie. W sumie się cieszę, że jej się powiodło. Odpowiedz Link Zgłoś