bikinikill 05.11.05, 11:23 czy zamawiala ktoras z was rzeczy przez ich stronę www? jakie są mniej więcej koszty przesylki ze Stanow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
takasobiekobietka Re: victoria's secret 05.11.05, 11:40 Kupowalam w bezposrednio w sklepie w USA. Moim zdaniem troche ryzykowne tak zamowic bez przymierzania. Mimo,ze ta sama firma,rozne kolekacje i kupowalam rozne rozmiary. Z jakoscia tez roznie bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_50centa Re: victoria's secret 05.11.05, 14:38 Ja równiez kupowalam w sklepie i szczerze odradzam Ci zamawianie bez przymiarki. Jesli chodzi o bielizne, pasowało na mnie kilka rozmiarów a ciuchy podobno sa zupelnie inne niz w katalogu czy necie. Troche ryzykowne :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bikinikill Re: victoria's secret IP: 83.16.133.* 05.11.05, 23:16 ze sa inne to wiem, sama bylam rozczarowana sklepami. ale jak tylko wchodze na ich strone to nie moge sie oprzec i zastanawiam sie nad zamowieniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: victoria's secret IP: *.hsd1.il.comcast.net 06.11.05, 07:23 Coz bylam nie raz w sklepie i przyznam sie szczerze ze jak mi przysylaja katalog do domu to zainteresowana jestem ogromnie ale jak juz wstepuje do sklepu to po pierwsze nie wyobrazam sobie kupowania bez przymiarki,a po drugie z calego sklepu to tylko jeden biustonosz kupilam z silikonem bo fajnie piersi podtrzymywal,a co do fasonow bleee,wcale tak nie leza jak na modelkach z katalogu.Natomiast lubie ich koszulki do spania,tyle ze ja mam normalnie rozmiar S , a tam kupilam XS bo luzniejsza niedopasowana i brzydziej wyglada.A wcale nie jestem tak naprawde SX. Wiec sama pomysl to tylko koszulka a ile moze miec do znaczenia bielizna osobista jesli wybierzesz nie taki rozmiar jak trzeba. Coz twoj wybor,jak jestes uparta to kup, z tego co widze sporo dziwczyn na forum pyta sie o Victorie Secret wiec jak ci nie bedzie pasowac pamietaj ze zawsze mozesz sprzedac na allegro czy na innych witrynach. Powodzenia Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś