Dodaj do ulubionych

victoria's secret

05.11.05, 11:23
czy zamawiala ktoras z was rzeczy przez ich stronę www? jakie są mniej więcej
koszty przesylki ze Stanow?
Obserwuj wątek
    • takasobiekobietka Re: victoria's secret 05.11.05, 11:40
      Kupowalam w bezposrednio w sklepie w USA. Moim zdaniem troche ryzykowne tak
      zamowic bez przymierzania. Mimo,ze ta sama firma,rozne kolekacje i kupowalam
      rozne rozmiary. Z jakoscia tez roznie bywa.
      • zona_50centa Re: victoria's secret 05.11.05, 14:38
        Ja równiez kupowalam w sklepie i szczerze odradzam Ci zamawianie bez przymiarki.
        Jesli chodzi o bielizne, pasowało na mnie kilka rozmiarów a ciuchy podobno sa
        zupelnie inne niz w katalogu czy necie. Troche ryzykowne :/
        • Gość: bikinikill Re: victoria's secret IP: 83.16.133.* 05.11.05, 23:16
          ze sa inne to wiem, sama bylam rozczarowana sklepami. ale jak tylko wchodze na
          ich strone to nie moge sie oprzec i zastanawiam sie nad zamowieniem
          • Gość: Kasia Re: victoria's secret IP: *.hsd1.il.comcast.net 06.11.05, 07:23
            Coz bylam nie raz w sklepie i przyznam sie szczerze ze jak mi przysylaja
            katalog do domu to zainteresowana jestem ogromnie ale jak juz wstepuje do
            sklepu to po pierwsze nie wyobrazam sobie kupowania bez przymiarki,a po drugie
            z calego sklepu to tylko jeden biustonosz kupilam z silikonem bo fajnie piersi
            podtrzymywal,a co do fasonow bleee,wcale tak nie leza jak na modelkach z
            katalogu.Natomiast lubie ich koszulki do spania,tyle ze ja mam normalnie
            rozmiar S , a tam kupilam XS bo luzniejsza niedopasowana i brzydziej wyglada.A
            wcale nie jestem tak naprawde SX. Wiec sama pomysl to tylko koszulka a ile moze
            miec do znaczenia bielizna osobista jesli wybierzesz nie taki rozmiar jak
            trzeba.

Coz twoj wybor,jak jestes uparta to kup, z tego co widze sporo dziwczyn na
            forum pyta sie o Victorie Secret wiec jak ci nie bedzie pasowac pamietaj ze
            zawsze mozesz sprzedac na allegro czy na innych witrynach.

Powodzenia
            Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka