kasiulekkk 16.11.05, 18:10 Błagam, pomóżcie mi wymyślić jakąś gałąź gospodarki na literę 'k' !!!!!!, np.kedyt... może to nie jest do końca gałąź gospodarki, ale cosik takiego też może być!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiulekkk Re: Na literę 'k' 16.11.05, 18:11 z góry bardzo dziękuję - muszę napisać pracę na taki temat!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulekkk Re: Na literę 'k' IP: *.toya.net.pl 16.11.05, 18:15 Zapomniałam dodać - temat tej pracy to : "Dzieje wybranej gałęzi gospodarki na literę 'k'" więc korupcja chyba odpada, ale DZIĘKI WIELKIE!! Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: Na literę 'k' 16.11.05, 18:16 Nauczyciele mają nie równo pod sufitem ;) Gospodarka narodowa dzieli się na działy np. przemysł, budownictwo, rolnictwo, leśnictwo; Działy dzielą się na gałęzie np. przemysł paliw, przemysł spożywczy, szkolnictwo. Tylko na litere "k" nic mi do głowy nie przychodzi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
vobi Re: Na literę 'k' 16.11.05, 18:19 czekoladka_84 napisała: > Nauczyciele mają nie równo pod sufitem ;) > To nie nauczyciele, to kasiulek raczej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulekkk Re: Na literę 'k' IP: *.toya.net.pl 16.11.05, 18:20 Ejjjj, przecież sama bym sobie tego nie wymyśliła!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bzyk1977 Re: Na literę 'k' 16.11.05, 18:20 moze kosmetyczny ;-) a moze kowale, kusnierze, krawcy, ksiegowe, kierowcy, kapusie:-), kobiety lekkich obyczajow ;-) Moze cos wymysle :) to dodam :) Odpowiedz Link Zgłoś
moozio Re: Na literę 'k' 16.11.05, 18:22 kopalnictwo (rud uranu, metali itp. nie górnictwo!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali [...] IP: *.ztpnet.pl 16.11.05, 19:05 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś