Dodaj do ulubionych

beznadziejne reakcje dziewczyn na spódniczki

19.11.05, 12:04
Otóż ostatnio zauważyłam śmieszne a wręcz żałosne zjawisko.. Założyłam
spódniczkę [długością taką nad kolana] i kozaczki. Nie były to żadne różowe i
inne jaskrawe kolory, tylko poprostu spódniczka w drobną szarą krateczke i
białe kozaczki na obcasie do szpica. I poprostu zszokowały mnie reakcje innych
dziewczyn - pogardliwe spojrzenia, prychanie itp. Wiadomo - chłopcy byli
zachwyceni [jak to faceci], życzliwe koleżanki również. Tylko nei rozumie
reakcji innych dziewczyn.. co to jest zazdrośc że faceci się ogladają?To niech
sobie same założą spódniczkę i również za nimi będa się oglądac.. to jest
śmieszne, gdy dziewczyny po 18-20 lta tak reagują.. A najżałośniejsza byłą
pewna laska, która gdy stałam na pasach przy światłach z kolegą przejeżdżając
Vanem ze swoim chłopakiem obróciła się w drugą stronę a w moją stronę
wystawiła środkowy palec... no powiedzcie sami - czy to nie jest ŻAŁOSNE??
Obserwuj wątek
    • waldek1610 Re: beznadziejne reakcje dziewczyn na spódniczki 19.11.05, 12:12
      zgadzam sie z Toba, kazda dziewczyna chyba sama wie w czym czyje sie lepiej.
      Ale ta historyjka przypomina mi gdy bylem z moja zona w Chinatown, zobaczylem
      Chinke w wieku okolo 30 lat zworociismy na ja uwage dlatego ze widac bylo ze
      jej chlopak ja opiernicza za sposob w jaki sie ubrala....miala na sobie rozowy
      obcisly sweter, rozowa spodnice nad kolana i do tego......rozowe kozaki i
      takiej faldowanej skory.

Ale ona chyba co dopiero przyjechala z Shanghaju bo naprawde wyrozniala sie z
      tlumu swoim ubiorem rodem z lat 80-tych..
      • Gość: Karmina Re: beznadziejne reakcje dziewczyn na spódniczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 13:36
        Tak ostatnio byłam w spodnicze wlasnie przed kolanko w pracy. Siedziałam na
        biurku z sekretarka. I kolega-magazynier mowi: aco tk kolanka na wierzch
        wystawiłas i czule polaskotał w kolanko. A ja na to: A bo na dworze zimno, to
        musze dbac o ciepla atmosfere wewnatrz:) Smialismy sie w 3:)
        • kocurkaaa Re: beznadziejne reakcje dziewczyn na spódniczki 19.11.05, 14:10
          Tak juz jest na tym swiecie.Dziewczyny w krótkich spódniczkach to wróg dla
          innych kobiet dlatego sie je wyzywa i mówi na nie poprostu dzi***.Nie rozumiem
          takiego zachowania.Sądzę ze 3/4 z tych dziewczyn ubiera sie równiez w takie
          spódniczki.
    • zona_50centa Re: beznadziejne reakcje dziewczyn na spódniczki 19.11.05, 14:12
      Heh... skąd ja to znam. Najlepiej nie zwracac uwagi na te wszystkie zazdrośnice,
      wtedy nie dość ze sie wkurza ze ładniej od nich wyglądasz, to jeszcze im
      pokażesz ze masz je głęboko w d.... :)
    • iberia29 Re: beznadziejne reakcje dziewczyn na spódniczki 19.11.05, 15:20
      no biale kozaczki.....porazka.
    • Gość: Eve Re: beznadziejne reakcje dziewczyn na spódniczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 15:37
      A moim zdaniem nie chodziło im o spódniczkę, ale o białe kozaczki...
      bialekozaczki.blog.pl/ Jesteś pewna, że nikt nie pstryknął Ci fotki? ;)
      • dr.rocco Re: beznadziejne reakcje dziewczyn na spódniczki 19.11.05, 16:53
        Wrednych ludzi nie brakuje , w tym dziewczyn i kobiet tez.
        • taaleeloo Re: beznadziejne reakcje dziewczyn na spódniczki 19.11.05, 17:54
          krótka spódniczka-żałosne!
          Autor: kasia.xyz
          Data: 19.11.05, 17:01 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
          Otóż ostatnio zauważyłam śmieszne a wręcz żałosne zjawisko.. Założyłam
          spódniczkę [długością taką nad kolana] i kozaczki. Nie były to żadne różowe i
          inne jaskrawe kolory, tylko poprostu spódniczka w drobną szarą krateczke i
          białe kozaczki na obcasie do szpica. I poprostu zszokowały mnie reakcje innych
          dziewczyn - pogardliwe spojrzenia, prychanie itp. Wiadomo - chłopcy byli
          zachwyceni [jak to faceci], życzliwe koleżanki również. Tylko nei rozumie
          reakcji innych dziewczyn.. co to jest zazdrośc że faceci się ogladają?To niech
          sobie same założą spódniczkę i również za nimi będa się oglądac.. to jest
          śmieszne, gdy dziewczyny po 18-20 lta tak reagują.. A najżałośniejsza byłą
          pewna laska, która gdy stałam na pasach przy światłach z kolegą przejeżdżając
          Vanem ze swoim chłopakiem obróciła się w drugą stronę a w moją stronę
          wystawiła środkowy palec... no powiedzcie sami - czy to nie jest ŻAŁOSNE??

dobrze mi sie wydawało że już gdzieś to widziałam....
    • his_girl do szpica 19.11.05, 17:07
      > białe kozaczki na obcasie do szpica

Po raz kolejny na forum spotykam się ze zwrotem "buty do szpica"...nowomowa
      jakaś ;)
    • Gość: kox Re: beznadziejne reakcje dziewczyn na spódniczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 18:29
      > białe kozaczki na obcasie do szpica
      To wszysko wyjasnia. A to mialas obcas do szpica? Pierwsze slysz w sumie...
      > nei rozumie
      Kto nie rozumie? ( ja nie rozumiem, ty nie rozumiesz, on/ona/ono nie rozumie...)
    • Gość: Artur Przezywacz Re: beznadziejne reakcje dziewczyn na spódniczki IP: 195.69.82.* 19.11.05, 19:22
      Czy ktos mi wyjasni co jest zlego w bialych kozaczkach?
      • pikantna_pralineczka Re: beznadziejne reakcje dziewczyn na spódniczki 19.11.05, 19:43
        W życiu nie założyłabym białych kozaczków. Chyba, ze byłamy z Wąchocka albo z
        Pabianic!
        • Gość: majka Re: beznadziejne reakcje dziewczyn na spódniczki IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 19.11.05, 20:15
          w zeszlym roku nosilam biale kozaki teraz bym nie zalozyla ...
          • Gość: Artur Przezywacz Re: beznadziejne reakcje dziewczyn na spódniczki IP: 195.69.82.* 19.11.05, 20:29
            Ale z jakiego powodu? Bo niemodne? O co chodzi?
        • Gość: Artur Przezywacz Re: beznadziejne reakcje dziewczyn na spódniczki IP: 195.69.82.* 19.11.05, 20:25
          > W życiu nie założyłabym białych kozaczków. Chyba, ze byłamy z Wąchocka albo z

Ale dlaczego?

> Pabianic!

Tak, jest to pseudo-miasto.
          • pikantna_pralineczka Re: beznadziejne reakcje dziewczyn na spódniczki 19.11.05, 20:50
            Białe kozaczki (to głupie, ale tak jest) klasyfikują dziewczyna jako głupią,
            pustą i łatwą. Trochę może dziwkę? To bzdurne, podobnie jak moherowy beret nie
            musi oznaczć, że jego właścicielka to fanka pewego radia i bliźniaczej partii.
            Kiedyś miałam białe kozaczki, teraz nie założyłabym.
            • pikantna_pralineczka Re: beznadziejne reakcje dziewczyn na spódniczki 19.11.05, 20:53
              A jeszczewątek Pabianic, no cóż miałam kiedyś chłopaka z tego miasta, często
              tam bywałam i jakoś tak kojarzy mi sie z Wąchockiem, albo Grójcem, w takim
              żartobliwym znaczeniu.
              • Gość: Artur Przezywacz Re: beznadziejne reakcje dziewczyn na spódniczki IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 20.11.05, 13:22
                Porownanie srednio trafione - w tym miescie istnieje trakcja tramwajowa. Ale
                jak tylko zniknie, to moge je zrownac z ziemia
    • czekoladka_84 Re: beznadziejne reakcje dziewczyn na spódniczki 20.11.05, 09:32
      Faktycznie żałosne są niektóre dziewczyny. Tak na marginesie zdecydowanie wole
      widok dziewczyny w kozaczkach (nawet białych), niż widok babochłopa w
      buciorach, które wyglądem przypominają obuwie ortopedyczne. Nie przejmuj się
      zazdrosnymi idiotkami.
    • Gość: Caramel Re: beznadziejne reakcje dziewczyn na spódniczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 11:48
      Zostawmy kwestię białych kozaczków:P Nieważne jakie sobie buty założysz, jak
      jest się w krótkiej spódniczce inne laski przeważnie tak reagują. Zawsze
      znajdzie się jakaś szmata, której nikt nie chce co będzie na ciebie sadziła, bo
      za tobą się oglądają, a za nią nie. Najlepiej nie zwracać na to uwagi, albo po
      prostu zjechać wzrokiem tak żeby już więcej na ciebie nie spojrzała:)
      • Gość: kjkjkj caramel IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 21.11.05, 19:12
        dziewczyno gdzie Ty żyjesz??piszecie o babochłopach i pannach, które chamsko
        obczajają ale nie radze sie tak na nie patrzyc jak piszesz bo jest duze
        prawdopodobienstwo ze zamiast planowanej reakcji dostaniesz po pysku.Najlepiej
        po prostu nie zwracac uwagi
    • diablica20 Re: beznadziejne reakcje dziewczyn na spódniczki 20.11.05, 13:10
      mnie tez wkur... takie zachowanie:/ nie wiem czego one zazdroszcza:/ same sie
      nie ubiora a o takiej dziewczynie ktora sie ubierze w spodnice zaraz gadaja ze
      puszczalska itp !! az brak mi slow!! w ogole tego nie rozumiem!! ja lubie
      chodzic w spodnicach i tez ubieram sie w nia teraz...tylko taka dluzsza i
      kozaczki...i oczywiscie jak ide ulica dziewczyny sie na mnie patrza jakbym im
      cos zrobila:| sa ŻAŁOSNE!! a ja i tak na nich leje i bede chodzila tak jak mi
      sie podoba !!
      • czekoladka_84 Re: beznadziejne reakcje dziewczyn na spódniczki 20.11.05, 13:19
        Właśnie normalnie bawią mnie takie dziewczyny, które patrzą z zazdrością na
        inne. Zamiast zabrać się za siebie. Wcale nie trzeba mieć dużo ciuchów, żeby
        fajnie i ciekawie wyglądać. Wystarczy tylko odrobina wysiłku.
    • Gość: zakonnice Re: beznadziejne reakcje dziewczyn na spódniczki IP: 193.151.48.* 20.11.05, 15:53
      hmmm sprawa jest dziwna... moze miałas po prostu brudne buty albo spodniczke?
      pomysl o tym, a moze po prostu takie krotkie spodniczki nie pasuja do Twoich
      raciczek?? moze czas przestac wdupiać tyle kalorii!!
    • ssstokrotka Re: beznadziejne reakcje dziewczyn na spódniczki 20.11.05, 18:19
      Załosne i tyle.Laski sie tak zachowują bo kazda fajnie wyglądająca dziewczyna
      jest dla nich konkurencją.Najlepiej je olac.Nie znizac sie do ich poziomu :)
    • Gość: anka Re: beznadziejne reakcje dziewczyn na spódniczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 09:41
      Nie ma nic bardziej tandetnego niż białe kozaki. A ze szpicem to już w ogóle
      tragedia. Wygląda się w takich jak dresiara, czy tego chcesz czy nie.
      Masz odpowiedź.
      • Gość: forsant Re: beznadziejne reakcje dziewczyn na spódniczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 09:57
        a ja cos dodam od siebie - i postaram sie tu byc szczera. Sadze, ze nikomu nie
        mozna dyktowac jak ma sie ubierac, ale tak jak np w dyskotece bym w ogole nie
        zwrocila uwagi (w sensie negatywnym) na dziewczyne ubrana w mini i kozaki, tak
        np w sklepie typu tesco drazni mnie to bardzo. Raz,w godzinach poludniowych
        bedac na zakupach wlasnie w tesco widzialam panienke, ktora miala na sobie
        spodniczke mini (taka, ze ciut sie schylic i widac bedzie tylek), oczywiscie do
        tego obcasy a bluzeczka w ogole byla odjechana w kosmos - cale gole plecy a z
        przodu podluzny dekolt tak do pepka - panna wybierala bulki.... Na dyskotece
        pewnie by mi sie ,,spodobala", ale jakos wtedy cos bylo nie na miejscu..
    • Gość: ssstokrotka Re: beznadziejne reakcje dziewczyn na spódniczki IP: 195.116.89.* 21.11.05, 15:02
      Ale mozna zalozyc kozaczki,obojętnie juz czy białe czy czarne i krotką spodnicę
      ale na tyle zeby wyglądac sexi i z umiarem ;)Trzeba tylko umiec sie ubrac
      stosownie do miejsca ;)
    • honey13 Re: beznadziejne reakcje dziewczyn na spódniczki 21.11.05, 17:08
      nie ma się co martwić zazdrosne pukwy i tyle!!same by nie załozyły bo nogi krzywe to się z kogos z zazdrości posmiać muszą....
      • Gość: nuna Re: beznadziejne reakcje dziewczyn na spódniczki IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 21.11.05, 19:17
        a nie pomyslałyście ze co niektóre dziewczyny mogą po prostu wyglądac
        komicznie??Grube nogi, niedopasowane ubranie i pokazuje- jak tu sie nie śmiać.
        A jezeli o to chodzi potrafie przyznac nawet przy stadzie zaslinionych kolesi
        ze jakas panna jest ładna, lub fajnie ubrana i nie ma na to wpływu spudnica,
        czy białe kozaki:/
      • Gość: ona... Re: beznadziejne reakcje dziewczyn na spódniczki IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 21.11.05, 19:19
        mam 170cm wzrostu i waze 50kg a mimo wszystko uwazam ze jestem za gruba na
        spudniczki wiec naprawde bawia mnie grubaski w krótkich spudniczkach pokazujące
        wiecej niz powinny
        • kleopatraa Re: beznadziejne reakcje dziewczyn na spódniczki 21.11.05, 19:51
          akurat trafilam dzis na taka scene w w11- bylo cos o prostytutkach - policjant
          sie pyta, gdzie jest jakas tam prostytuta - inna, odpowiada : ,,to ta w bialych
          butach" i co pokazuja? panna w mini i BIALYCH KOZAKACH
          • kleopatraa Re: beznadziejne reakcje dziewczyn na spódniczki 21.11.05, 19:52
            a ty ,,ona" nie jestes gruba tylko fajna laska, nie wpadaj w anoreksje czy inne
            tego pokroju.
          • Gość: meg Re: beznadziejne reakcje dziewczyn na spódniczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 22:09
            a tą którą spytał to jakie miała kozaczki? czarne :P więc nie ma co kojarzyć
            koloru butów z tą jakże chwalebną profesją
            • Gość: kawa Re: beznadziejne reakcje dziewczyn na spódniczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 09:26
              wiec moze cale buty?
    • spin_spin_sugar Re: beznadziejne reakcje dziewczyn na spódniczki 22.11.05, 20:17
      no cóż kobieta kobiecie wilkiem - tak było, jest i będzie...

sama nie przepadam za tego typu stylem ubierania się, nie podoba mi sie on, a
      raczej śmieszy mnie taka osoba, która sie tak ubiera - gusta są różne, ja mam
      swoje zdanie, ktoś inny ma inne, ale bez sensu jest toczyć takie typowo babskie
      dyskusje co to która o mnie nie powiedziała, albo jak na mnie nie spojrzała...
      ehh kobietki, kobietki - nie żryjcie się

peace
    • modlisshka Re: FACECI UWIELBIAJĄ TO 22.11.05, 21:36
      No ja sobie kupiłam ostatnio spódnicę... hehe sztruksową do kolan. Mój facet
      jest w 7 niebie :-)
      dziweczyny nie chodzą w spódnicach bo się wstydzą, nie wiem czego. Myślą że
      wystarczy założyć obisłe dżinsy i ta zgrabna dupcia przyciągnie wzrok
      mężczyzn...no pewnie by tak było gdyby taki okaz zdażył się raz na jakiś czas,
      tymczasem wszystkie laski tak się ubierają.to takie monotonne.

A fukają,syczą i wydają tylko dlatego takie dziwne dźwięki, bo zazdroszczą
      odwagi i kobiecości która podkreśla to, że jesteśmy zmysłowymi kobietami.

I niech nie piszą że to kwestia wygody, bo nie ma nic wygodniejszego niż
      spódniczka.
    • Gość: apsik Re: beznadziejne reakcje dziewczyn na spódniczki IP: *.smstv.pl 22.11.05, 22:44
      bardzoz alosne...ale nie przejmuej sie .najwazniejszeze czuejsz sie dobrze z
      tym.tot y mas zta spudniczke i ty dobrze wygladasz:)
    • Gość: koliberek Re: beznadziejne reakcje dziewczyn na spódniczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 00:07
      na pewno zdecydowanie lepiej wyglądałaś od kobiet, które wyglądają jak faceci i
      z pewnością bardzo kobieco. Uważam jednak, że białe kozaki rzucaja się
      chorendalnie w oczy, wręcz kłują, wydają się takie wulgarne, stąd takie reakcje
      innych. Ja sama jak widzę kobietę w kozakach to ją podziwiam, dlatego że sama
      NIGDY W ŻYCIU NIE ZAŁOZYŁABYM BIAŁYCH KOZAKÓW, chyba że w domowych zaciszu aby
      rozbudzić zmysły mojego faceta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka