Dodaj do ulubionych

pytanie do dziewczyn

28.11.05, 14:45
witam mam pytanie ile maxymalnie spózniał sie wam okres?mojej dziewczynie
spóznia się 3 dni i jest nie ciekawie?czy stres tez moze miec wpływ na czas
kiedy okres sie pojawi?bo w tym miesiacu miala troche stresów prosze o
odpwiedz!!bo nie chce byc tatusiem:)
Obserwuj wątek
    • czekoladka_84 Re: pytanie do dziewczyn 28.11.05, 14:48
      2 tygodnie, więc 3 dni to jeszcze nie powód do paniki.
    • Gość: ja... Re: pytanie do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 14:48
      mnie sie spóźnił 5 dni ale nie jestem w ciaży...myślę ze moze sie spóźniać 3
      dni przez stres...ale jeśli macie wątpliwości to polecam teścik...
    • Gość: elizda Re: pytanie do dziewczyn IP: *.ds.po.opole.pl 28.11.05, 16:11
      kiedys prawi 2 tygodzie, ale to było po powrocie z Włoch. Apropos tego że nie
      chcesz być tatusiem to chyba na razie nie chcesz. A jeśli nie chcesz to się
      poprostu zabezpieczaj. Po co przeżywać co miesiąc stres :będzie, nie będzie.
      • Gość: max Re: pytanie do dziewczyn IP: *.eia.pl 28.11.05, 17:18
        dzieki dziewczyny za pomoc az 2 tygodnie?chodzi o to ze w sumie to nic nie było
        tylko w sumie oral i takie pie..y wiec nie wiem raz jej sie tez tak długo
        spózniał ale mam stresa a testu nie chce zrobic do lekarza tez nie chce isc woli
        mnie denerwowac ze nie ma okresu itd
    • Gość: Caramel Re: pytanie do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 18:02
      Weź, ja kiedyś nie miałam przez 3 miesiace, a nie bylam w ciazy, sprawdzalam:P
      Ale to byl okres kiedy mialam jakas dziwna diete i bylam krok od anoreksji.
      Stres ma bardzo duzy wplyw na zykl miesiaczkowy i przez niego moze sie okres
      spozniac.
      • Gość: ona_19 Re: pytanie do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 19:56
        Hejka
        Mnie się kiedyś spóźniał 40dni, ale byłam w ogromnym stresie:(
        • malina232 Re: pytanie do dziewczyn 28.11.05, 19:59
          mnie sie kiedys opoznil o 6 tygdoni i ciazy nie bylo
          • max319 Re: pytanie do dziewczyn 29.11.05, 17:46
            dzieki laski!!za odpowiedzi naszczescie okres sie pojawił zawsze mnie to
            wkurzało ale dzis sie z tego ciesze yeah tatą nie będe!!!::):):):):):):):)
            • Gość: Lili Re: pytanie do dziewczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 14:10
              Z odchudzania i ze stresu zanika.
    • Gość: ania09 Re: pytanie do dziewczyn IP: *.pleco.pl 29.11.05, 19:39
      Jako człowiek wielce rozchwiany emocjonalnie co miesiąc zdarza sie inny termin,
      są to nawet tygodniowe różnice, i to bez seksu :)
    • Gość: apsik Re: pytanie do dziewczyn IP: *.smstv.pl 29.11.05, 19:49
      jak nie chcesz byc tatusiem to sie z nia nie ru.. bo zawsze jest ryzyko
      ciazy...bezczelny typ z ciebie...
      • Gość: max319 Re: pytanie do dziewczyn IP: *.eia.pl 29.11.05, 21:45
        a ty chcesz byc mama?jak nie to puszczaj sie po ślubie nara
      • agatka_to_ja Re: pytanie do dziewczyn 29.11.05, 21:59
        apsik, to ty jestes bezczelna... sama opisujesz, jak sie bzykasz ze
        swoim "sloneczkiem".. a rady dajesz jak babcia z Radia Moherowego...
      • Gość: Lili Re: pytanie do dziewczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 14:12
        Gość portalu: apsik napisał(a):

> jak nie chcesz byc tatusiem to sie z nia nie ru.. bo zawsze jest ryzyko
        > ciazy...bezczelny typ z ciebie...
        A znacie antykoncepcja?
        Moi znajomi uzywaja, kazdy inna wazna dla siebie. I na tyle par, kazdy ma
        planowane dzieci.
        Ale do antykoncepcji trzeba inteligencji i uczciwosci. Kobiety zawsze daza do
        dzieci, bo rodizna kojarzy im sie z facetem, ale i dzieckiem ktore trzyma te
        rodzine, faceta. Jak dziecko facet tak syzbko nie odejdzie,baby go zakrzycza,
        ze ma byc tam gdzie diecko. A zakochana woman na tym korzysta, bo ma faceta dla
        siebie. Smutne, ale czesto spotykane.
    • lilarose Re: pytanie do dziewczyn 30.11.05, 10:41
      miesiąc
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka