Dodaj do ulubionych

!!!! STULEJKA!!!!!

08.12.05, 13:17
Mam pyatnie do wszystkich,ktorzy wiedza jak mozna ten problem rozwiazac ...mam chłoapak z ktorym jestesm od 2,5roku ..jeszcze sie
nie kochalismy,bo on powiedziała mi,ze ma stulejke ..wiem co to jest,wiem,ze to tylko zabieg..ale nie wiemy gdzie mamy sie zgłosic
..;/ był u urologa w przychodni i ten powiedział mu,ze najpierw musi sie zaszczepic od zołtaczki ..chciałabym wiedziec,czy mozna
obejsc sie bez tego bo trzeba czekac poł roku na zabieg po tej szczepiace ..;/ prosze o porade ..jesli mozecie polecic jakiegos
dobrego specjaliste ..jestesmy z Białegostoku !!! dziekuje bardzo i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Artur Przezywacz Re: !!!! STULEJKA!!!!! IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 08.12.05, 14:09
      > chciałabym wiedziec,czy mozna obejsc sie bez tego

Tak, idz do rzeznika.

> szczepiace

Naucz sie pisac, skoro sugerujesz ze masz 20 lat.

> jestesmy z Białegostoku !!!

mariusz powiada, ze to miasto jest ch***we jak nieszczescie
    • Gość: biedronka Re: !!!! STULEJKA!!!!! IP: *.chello.pl 08.12.05, 14:43
      nie bardzo wiem o co ci chodzi?ale teraz na kazdy zabieg trzeba sie zaszczepic
      na WZW t.B. a jesli znajdziesz takiego co ci zrobi bez szczepienia to konował
      jakiś i tyle.a szczepienie na WZW B nie musi trwac az pol roku bo jest wersja
      przyspieszona do tego.1 dawka,druga po tygodniu a 3 po miesiącu od drugiej.a ty
      wogóle co tak ci sie spieszy do tego kochania ze jakby trzeba było to pół roku
      nie wytrzymasz?a zapytaliscie lekarza ile sie chodzi z ta stulejką jescze jak
      juz bedzie po opracji?powiedz chłopakowi ze trzeba było pomyslec o tym jak był mały
      • Gość: Artur Przezywacz Re: !!!! STULEJKA!!!!! IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 08.12.05, 14:47
        > powiedz chłopakowi ze trzeba było pomyslec o tym jak był mały

Stulejka moze wystepowac w roznym stopniu i dopiero przy stosunku moze okazac
        sie, ze cos jest nie tak, wiec nie pieprz glupot, jesli nie masz pojecia
    • finik Re: !!!! STULEJKA!!!!! 08.12.05, 16:06
      biedactwo
      mamusia o niego nie dbała?
      • Gość: leila Re: !!!! STULEJKA!!!!! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 09.12.05, 00:48
        oczywiście, że to zaniedbanie ze strony rodziców. Mój chrześniak miał operację
        w wieku 4 lat i ma spokój
        • Gość: Artur Przezywacz Re: !!!! STULEJKA!!!!! IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 09.12.05, 01:44
          > oczywiście, że to zaniedbanie ze strony rodziców

Mylisz sie, operacja w tak mlodym wieku nie implikuje calkowitego zalatwienia
          sprawy na przyszlosc.
          • Gość: ? Re: !!!! STULEJKA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 13:51
            chyba arturek ma jakąś traumę...
            • Gość: ... Re: !!!! STULEJKA!!!!! IP: *.bie.lama.net.pl 09.12.05, 14:09
              albo stulejkę...
            • agatka_to_ja Re: !!!! STULEJKA!!!!! 09.12.05, 14:31
              traumą Arturka jest stulejka i to, ze kobiety z nim nie przezywają orgazmów...

tylko siąść i płakać!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: Artur Przezywacz Re: !!!! STULEJKA!!!!! IP: 195.69.82.* 09.12.05, 14:39
                > traumą Arturka jest stulejka i to, ze kobiety z nim nie przezywają orgazmów...

Wrzuta pierwsza klasa

Tylko siasc i szydzic
                • agatka_to_ja Re: !!!! STULEJKA!!!!! 09.12.05, 14:40
                  do braku orgazmów u twoich kobiet (tudzien kobiety) sam sie przyznajesz... ja
                  tylko powtarzam twoje slowa.
                  • Gość: Artur Przezywacz Re: !!!! STULEJKA!!!!! IP: 195.69.82.* 09.12.05, 14:42
                    > do braku orgazmów u twoich kobiet (tudzien kobiety) sam sie przyznajesz...

Klamiesz. Znajdz mi choc jeden post, w ktorym sie do tego przyznaje.

> ja tylko powtarzam twoje slowa.

j.w.
                    • agatka_to_ja Re: !!!! STULEJKA!!!!! 09.12.05, 14:45
                      oj, kłamczuszku..... nieładnie....

niejeden raz twierdziles, ze kobiety nie maja orgazmów...

a ja na to ci odpowiadam - chyba z toba... i wspolczuje... zarówno im , jak i
                      tobie.
                      • Gość: Artur Przezywacz Re: !!!! STULEJKA!!!!! IP: 195.69.82.* 09.12.05, 14:47
                        > niejeden raz twierdziles, ze kobiety nie maja orgazmów...

A czy kiedykolwiek napisalem, ze "moje kobiety nie maja ze mna orgazmow"? To
                        jest zasadnicza roznica

> a ja na to ci odpowiadam - chyba z toba

Nastepna ktora uzywa slowa "chyba" i poczytuje to za fakt
            • Gość: Artur Przezywacz Re: !!!! STULEJKA!!!!! IP: 195.69.82.* 09.12.05, 14:40
              Zadna trauma, tylko wiedza kobiet na temat tego organu jest ponizej przecietnej
              • czekoladka_84 Re: !!!! STULEJKA!!!!! 09.12.05, 14:45
                A jaka jest twoja wiedza na temat kobiecego organu?
                • Gość: Artur Przezywacz Re: !!!! STULEJKA!!!!! IP: 195.69.82.* 09.12.05, 14:47
                  powyzej przecietnej
                  • czekoladka_84 Re: !!!! STULEJKA!!!!! 09.12.05, 14:50
                    Cóż teoria może być twoją mocną stroną, lecz obawiam się, że z praktyką
                    kiepściutko.
                    • Gość: Artur Przezywacz Re: !!!! STULEJKA!!!!! IP: 195.69.82.* 09.12.05, 14:51
                      > Cóż teoria może być twoją mocną stroną, lecz obawiam się, że z praktyką
                      > kiepściutko.

A swoje przekonanie opierasz na tym, ze chodze w tanim garniturze
                      • czekoladka_84 Re: !!!! STULEJKA!!!!! 09.12.05, 14:54
                        Nie, swoje przekonanie opieram na założeniu, że teoretycy są kiepscy w
                        działaniach praktycznych.
                        • Gość: Artur Przezywacz Re: !!!! STULEJKA!!!!! IP: 195.69.82.* 09.12.05, 14:58
                          Zaczynasz sie powoli ocierac o granice bredni
                          • czekoladka_84 Re: !!!! STULEJKA!!!!! 09.12.05, 14:59
                            Raczej wydaje mi się, że trafiam w czuły punkt.
                            • Gość: Artur Przezywacz Re: !!!! STULEJKA!!!!! IP: 195.69.82.* 09.12.05, 15:00
                              Masz racje - WYDAJE ci sie.
                              • czekoladka_84 Re: !!!! STULEJKA!!!!! 09.12.05, 15:01
                                No ok nie jestem sadystką. Niech tak pozostanie: WYDAJE MI SIĘ ;P
          • finik Re: !!!! STULEJKA!!!!! 09.12.05, 15:25
            Gość portalu: Artur Przezywacz napisał(a):

> > oczywiście, że to zaniedbanie ze strony rodziców
            >
            > Mylisz sie, operacja w tak mlodym wieku nie implikuje calkowitego zalatwienia
            > sprawy na przyszlosc.
            przy dzisiejszej medycynie jest to zabieg kosmetyczny wrecz
            i nie rozumiem, dlaczego dorosłe chlopisko (jesli juz mamusia nie zadbala w
            odpowiednim czasie) nie pojdzie i nie zrobi z tym porzadku
            tylko robi z tego bog wie jaki problem, ze dodatkowo dziewczyna sie zamartwia
            albo wstydliwy, albo durnowaty, albo doktora sie boi?
            • Gość: stulejkowicz Re: !!!! STULEJKA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 00:00
              bo sie wstydzi ??? mamusia mogla nie zdawac sobie sprawy, bo bardzo czesto
              stulejka ujawnia sie dopiero przy wzwodzie, wiec nie plec glupot. Stulejka z
              braku higieny czy nabyta to chyba jakis margines, glownie jest to wada wrodzona.
              Sam mialem stulejke i kosztowalo mnie troche wstydu, by udac sie do lekarza.
              Polecam pojsc prywatnie !!! Najpierw poszedlem panstwowo i uslyszalem: "Zone pan
              ma? nie? to co mi pan dupe zawraca?"..scielo mnie z nog. Poszedlem prywatnie
              (ordynator oddzialu dorabial w prywatnej firmie;) i mialem panstwowy zabieg ale
              juz przy calkiem innym nastawieniu personelu. Zabieg praktycznie od reki i od
              razu mozna isc do domu (jak sie skonczy krwawic). Przez pewien czas jest
              porazka, bo goi sie to raczej wolno i dosc nieprzyjemnie. Ale w sumie to nic
              strasznego.
              • Gość: Artur Przezywacz Re: !!!! STULEJKA!!!!! IP: 195.69.82.* 10.12.05, 02:26
                > mamusia mogla nie zdawac sobie sprawy, bo bardzo czesto
                > stulejka ujawnia sie dopiero przy wzwodzie

To wlasnie probuje wytlumaczyc tym wszechwiedzacym kobietom.
                • finik Re: !!!! STULEJKA!!!!! 11.12.05, 21:07
                  Gość portalu: Artur Przezywacz napisał(a):

> > mamusia mogla nie zdawac sobie sprawy, bo bardzo czesto
                  > > stulejka ujawnia sie dopiero przy wzwodzie
                  >
                  > To wlasnie probuje wytlumaczyc tym wszechwiedzacym kobietom.

artur :)
                  ale mamusia myje siusiorka malemu chlopczykowi
                  u jednych dluzej u innych krocej
                  jesli mamusia ma opory (w stanach moga za to posadzic niektorych)
                  to tatus moze
                  argument, ze to w mateczkach nie tlumaczy rodzicow z ewentualnych zaniedban
                  stulejkowiczowi, ktory nas tutaj uraczyl dramtycznym opisem nacicia swojego
                  napletka polecam obejrzenie kilku zdjec z porodu naturalnego :))
                  • Gość: hgw Re: !!!! STULEJKA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 21:41
                    wszyscy w domu ?
                  • Gość: nt Re: !!!! STULEJKA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 21:01
                    lol..widac zes specjalista;) jak nie masz o czyms pojecia to sie nie wypowiadaj!
                    • finik Re: !!!! STULEJKA!!!!! 12.12.05, 22:30
                      a o czym?
                      to przypraw pojecia
                      krytykowac kazdy potrafi
    • Gość: a..... Re: !!!! STULEJKA!!!!! IP: *.chello.pl 09.12.05, 19:34
      Stulejka uważana była kiedyś wyłącznie za wadę wrodzoną. Mija się to z prawdą,
      gdyż bardzo duża część stulejek jest nabyta. Patologia może pojawić się zarówno
      u niemowlaków, jak i u osób dorosłych, czy nawet w wieku starczym. Głównymi
      powodami powstawania stulejki nabytej są:

* nieprawidłowa pielęgnacja niemowlaka,
      * niewłaściwe nawyki higieniczne,
      * stany zapalne cewki moczowej, żołędzi i napletka,

jakby o siebie dbał a najpierw mamusia to nie byloby problemu
    • zyta244 Re: !!!! STULEJKA!!!!! 12.12.05, 00:22
      a jak to dokladnie ta choroba wygląda bo chyba mam tem sam problem z moim
      facetem :/
      • Gość: .... Re: !!!! STULEJKA!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.05, 12:46
        to nie jest choroba !!! jezeli chcecie jak najszybciej obyć sie z tym problemem
        udajcie sie do prywatnego lekarza. Dacie 100zł i problem zniknie po 20minutach
        no i jeszcze trzeba poradzic sobie miesiąc bez sexu poniewaz twoj chlopak
        bedzie sie Źle czuł. Wejdź także na stronę www.stulejka.com/
        • zyta244 Re: !!!! STULEJKA!!!!! 12.12.05, 13:50
          kurcze, moj facet ma chyba stulejke....wspominal mi costam kiedys ze cos jest
          nie tak, ale nigdy nie powiedzial co...nie dawno zaczelismy sie kochac i
          dopiero teraz zauwazylam, ze z jego penisem jest cos nie tak...w prawdzie rpzy
          podnieceniu pecznieje itd. ale nie pokazuje sie glowka ani nic, po prostu ztaje
          sie grubszy i tyle...czy to jest faktycznie ta stulejka? czy powinnam mu jakos
          zwrocic uwage na ten temat? tylko jak? co powiedziec w takiej sytuacjiz eby go
          nie urazic?
          • kupeczka666 Re: !!!! STULEJKA!!!!! 12.12.05, 16:01
            Ale ma wytrysk ?

Blondynki bawią się lepiej :D
            • zyta244 Re: !!!! STULEJKA!!!!! 12.12.05, 16:27
              tak, ma wytrysk zawsze!!!
              ?
              • mati29 Re: !!!! STULEJKA!!!!! 12.12.05, 16:27
                no co ty
              • Gość: kupeczka666 Re: !!!! STULEJKA!!!!! IP: *.ztpnet.pl 12.12.05, 16:44
                No to chyba wszystko jest OK.
                Mowil ci ze go boli albo cos ?
              • finik Re: !!!! STULEJKA!!!!! 12.12.05, 19:08
                ale nie robi sie balonik?
          • Gość: mk Re: !!!! STULEJKA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 21:38
            Moze po prostu ma zbyt krotkie wedzidelko i napletek nie zsuwa sie z zoledzi podczas wzwodu...
            • zyta244 Re: !!!! STULEJKA!!!!! 12.12.05, 23:52
              hm, no mowil, ze czasem go boli...ale wlasnie, to chyba ten problem co ktos
              napisal w popzredzającym mnie wpisie...hm..wiec to jest objaw stulejki czy nie?
              • kupeczka666 Re: !!!! STULEJKA!!!!! 13.12.05, 15:21
                No to jak go boli to stulejka, ale chyba nie odbiera mu to calej rozkoszy ?

Blondynki bawią się lepiej :D
    • czekoladka_84 Re: !!!! STULEJKA!!!!! 13.12.05, 21:22
      Cytuje lekarza:

Stulejka to zwężenie napletka uniemożliwiające odprowadzenie go poza żołądź.
      Leczenie polega na obrzezaniu, czyli chirurgicznym usunięciu napletka.

Oj współczuje panowie, chociaż nie wiem co gorsze nadżerka czy stulejka.
      • Gość: kupeczka666 Re: !!!! STULEJKA!!!!! IP: *.ztpnet.pl 14.12.05, 13:06
        czekoladka az tak zle to nie jest, nacina sie napletek z gory i ekhm.. dziala :P :)
        • Gość: ... Re: !!!! STULEJKA!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 20:06
          ja tez mam za krotkie węzidelko, poszedlem do lekarza bo myslalem ze mam
          stulejkę ale okazalo sie ze jest wszystko ok i 50zl w plecy...
    • Gość: Piterhinio Stulejka IP: *.man.bydgoszcz.pl 06.04.06, 21:03
      do ornitologa prosze sie zgłoscić to specjalista od ptaków :]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka