31.01.06, 20:27
Sprawa ma się tak:
Jestem juz jakis czas z chłopakiem,bardzo mu na mnie zalezy.Niedawno zaczął
cos mowic ze nie moze sie doczekać kiedy bedziemy sie kochać i strasznie go
podnieca i rajcuje fakt ze bedzie moim pierwszym...hmm Wystraszyłam sie jak
to usłyszałam,bo nie wiem skad to wziął ze jestm dziewicą! miałam już 2
partnerów <w łóżku>.Pozniej dodał jescze ze on spotyka sie tylko
z 'nieruszanymi laskami'i gdybym ja taka nie była to by ze mna nie był.. =(
Powiedzial to wtedy kiedy wlasnie myslalam ze juz niedlugo bedziemy sie
kochać,ale po jego słowach sie wystraszyłam i nie wiedzialam co robić.
Moj luby ma chyba jakąś obsesja na punkcie cnotek.Koleżanki poradziły mi
żebym udawała dziewice/mysle sobie:ok,bede grac ze sie nie znam na
sexie,bwdzie delikatnie itd.ale boje sie tego że on moze jakoś poczuć lub
zobaczyć ze nie mam cnoty.
I teraz prosze pomożcie mi,tylko bez debilnych komentów to to dla mnie
stresująca sprawa.
Czy facet może sie domyslić lub zobaczyć ze przed nim już mialam partnerów??
,monika
Obserwuj wątek
    • Gość: taki jeden [...] IP: 198.36.86.* 31.01.06, 20:32
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • all_she Re: udaje 31.01.06, 20:35
        w sumie to wcale nie musi poznac...nie bedzie blony, to jakos wyjasniesz.ale
        tak prawde mowiac to po co masz wsz zwiazek opierac na klamstwie...bezsensu,
        powiedz mu ze juz nie jestes dziewica.chyba nie jest z toba tylko dla tego ze
        uwaza cie za cnotke
    • niebieskooki-aniolek Re: udaje 31.01.06, 20:33
      Moim zdaniem nie powinnaś udawać tylko z nim szczerze porozmawiać, bo w końcu
      wcześniej czy póżniej i tak prawda wyjdzie na jaw i wtedy będzie jeszcze
      gorzej. Jeżeli mu na Tobie zależy to nie będzie mu przeszkadzało że miałaś
      wcześniej partnerów seksualnych. No a jeśli tak to znaczy że chłopak ma chyba
      coś z głową i nie jest Ciebie wart.Pozdrawiam
    • Gość: kali Re: udaje IP: *.ztpnet.pl 31.01.06, 20:40
      Mozy szyje sobie papcie z blon.
      • Gość: ja Re: udaje IP: 217.97.253.* 31.01.06, 21:06
        Mam znajomego ktory nie wyobraza sobie tego,ze moglby byc z dziewczyna,ktora
        nie jest juz dziewica!Twierdzi,ze nawet jezeli kochalby ta dziewczyne a
        okazaloby sie,ze miala kogos wczesniej to zerwalby z nia!Dla mnie jest to
        niezrozumiale,bo w koncu nie to jest najwazniejsze zeby byc tym(ta) pierwszym!
        No ale ludzie sa rozni!jednak najlepiej pogadaj z nim o tym,bo jezeli dowie sie
        od kogos innego,to wtedy juz napewno nic z was nie bedzie!
        • Gość: zmora [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 21:12
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: sandi Re: udaje IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 31.01.06, 21:27
            nie rozumiem tych facetow ktorzy mowia na dziewczyny ktore nie sa dziewicami ze
            to np. obrzydliwe rozjechane ku... Ciekawe skad brac dojrzale dziewczyny-
            dziewice skoro faceci tylko zaliczaja,zaliczaja,zaliczaja... a pozniej
            zostawiaja zakochane w nich dziewczyny.Sami do tego doprowadzacie!!!! Bezczelne
            fagasy!!!! A Ciebie kochaniutka pozdrawiam. I powiedz partnerowi prawde
          • Gość: ja Re: udaje IP: 217.97.253.* 31.01.06, 21:38
            nie mowie o takich dziewczynach ktore ida do lozka z ledwo poznanym
            kolesiem,ale jezeli sie kogos kocha,jezeli jest sie z nim i nagle zwiazek sie
            rozpada,ale prawdziwy zwiazek,to czy dziewczyna ma za to pokutowac cale zycie?!
            Zreszta faceci tez sie "szmaca" i to jeszcze bardziej niz dziewczyny,tylko o
            tym nikt nie mowi!
            • Gość: Srubka_87 Re: udaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 22:39
              Z ust mi to wyjełaś! dokładnie tak jest:
              > Zreszta faceci tez sie "szmaca" i to jeszcze bardziej niz dziewczyny,tylko o
              > tym nikt nie mowi!

a potem jak juz wydymaja wszystko co nie spieprza przed nimi na drzewo(mam
              znajomego mena co sie przyznał ze jak na swoje 2Xlat to miał 15(sic!)
              lasek-zabawet do łozka ;/ nio i skwitował to wyznanie tym ze zachowywał sie jak
              meska dziwka) to szukaja niewinnych ;/ a WON mi z takimi samcami, wsadzcie sobie
              w dziure u plotu, a wara od biednych dziewic ;]. Troche odbiegłam od tematu,
              moze se nie znam, ale osobiscie bym mu nie mówiła, jak sie dowie no coz, bedzie
              miał niezła terapie wstrzasową. A z reszta po co ty z nim jesteś skoro czepia
              sie takich detali? a sam to moze prawiczek? nie to jest juz smieszne co oni
              sobie wyobrazaja ;/. nic pozdro, i napisz na forum jak Ci poszło :D
              • dzioobi Re: udaje 31.01.06, 23:40
                Mozna sobie odtworzyc błone dziewicze. to dzis w stanach bardzo popularny
                zabieg;] A tak powaznie...to jest tak: Kobieta zawsze chce byc ostatnią swoje
                faceta, a facet chce byc jej pierwszym:) zasada stara jak swiat..
                • hoolig_anka Re: udaje 31.01.06, 23:54
                  to sie go spytaj skad on wie, ze jestes dziewica?? przeciez mu nie mowiłas
                  chyba? nie mozesz go okłamywac, bo chcesz spełnic jego oczekiwania co do
                  cnotliwosci. Myslisz, ze cie zostawi jak sie dowie,ze spałas juz z kims??
                  przeciez chłopak nie moze oczekiwac, ze bedziesz dziewica(no chyba ze spyta o
                  to na poczatku). Mozesz mu powiedziec, ze Ty tez tylko z prawiczkami sie
                  spotykasz i co??
                  a jesli chodzi o sprawy "techniczne" to kwestia indywidualna
                  ja miałam kilku partnerow łozkowych a moj obecny mowi ze nadal jestem "waska"
                  (coz za okreslenie:p)
                  ale jak bedziesz baaardzo mokra i on nie napotka zadnej "przeszkody" i wejdzie
                  bez problemu to moze sie zastanawiac (szczegolnie, gdy w głowie bedzie miał
                  wizje ze cie rozdziewicza)
                  nie stresuj sie, a jesli traktujesz zwiazek z nim powaznie to powiedz mu prawde
                  jak najwczesniej, bo troche dziwnie zyc z przeswiadczeniem, ze on jest twoim
                  pierwszym , ale jesli mu na tobie zalezy to powinien zrozumiec i nie miec bron
                  Boze zadnych pretensji
                  powodzenia!
    • btabu Re: udaje 31.01.06, 23:50
      Nie ma co udawac, powiedz mu prawde
      • Gość: ania Re: udaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 10:14
        co to w ogole jest! on tylko cnotliwe tyka! powiedz mu ze ty tez tylko z tzkimi
        sie zadajesz:)
    • Gość: on Re: udaje IP: 213.17.202.* 01.02.06, 10:26
      poznaje cie to ty kurcze wypisujesz tutaj o nszych sprawach intymnych wszystko
      sie zgadza to ze mna rozmawialas ze jestes dziewica jeszcze a ja mialem
      nadzieje - KONIEC Z NAMI
    • olwizja Re: udaje 01.02.06, 11:37
      jeżeli dla niego to takie ważne, to niech przestrzega wszystkich zasad. Nie
      wie,że z dziewicami trzeba się żenić:)powiedz, że dla ciebie, to takie ważne, że
      swojego drogocennego wianka możesz sie pozbyć tylko po ślubie:)a tak bardziej
      serio, to czy ty będziesz jego pierwszą partnerką? wydaje mi się,że jeżeli nie
      oczekiwał tego od siebie,to od ciebie też nie ma prawa. Najlepiej chyba
      powiedzieć prawde. Jak cię kocha zrozumie, jak nie........pozdrawiam
    • Gość: dadusia Re: udaje IP: *.netis.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 15:30
      ja w zupełności zgadzam się z Ania i hoolig_Anką. A po za tym to jak zrobiłas
      już jakiś krok ??? napisz nam coś pozadrawiam papa
    • madzia_fax Re: udaje 01.02.06, 16:34
      Pytanie jest trudnie, poniważ facet kochal sie juz z wieloma dziewczynami,
      które były dziewicami wiedz , może sie spostrzedz, ze nie przerwal Ci błony
      dziewiczej choc sama nie wiem to zalerzy juz od faceta. A z drugiej strony to
      dziwne ma od podejscie do spawy sexu, ja bym sie na twoim miejscu troszke
      zastanowila zanimbym z nim poszl do łóżka. Ale to juz twoja decyzja. Moim
      zdaniem powinnaś z nim porozmawiac na ten temat, jesli bedzie mu na tobie
      zalerzec, zrumie to.
      POWODZENIA.
      • marccinek Re: udaje 01.02.06, 17:24
        jak mu powiesz to cie zostawi bo przeciez sam napisal ze jakbys nie byla
        dziewica to by z toba nie byl.Nie mow mu ze nie jestes dziewica.poprostu odejdz
        pierwsza od takiego frajera...powiedz mu ze chcialabys swoj pierwszy raz
        przezyc z rownie nie doswiadczonym prawiczkiem.Zrozum jak on plecie takie
        glupoty to nie jest ciebie wart...ty nie jestes jego pierwsza i prawdopodobnie
        nie ostatnia"dziewica"
        • vanilla_cream Re: udaje 02.02.06, 21:13
          Dawno mnie tu nie było =)
          W odp.na Wasze komentarze:
          Moj Kochany (podobno)już był i z dziewicami i z nie-dziewicą która własnie
          wpędziła go w te głupie przekonania.Dokładnie nie chce powiedziec o co
          chodziło,mpoze wyjdzie w praniu.
          Piszecie żebym Go olała,ale mi barrrdzo na Nim zależy,a wlasciwie ta obsesja na
          punkcie cnoty to Jego jedyny mankament.
          Zapytałam Go skąd On wie że niby jestem dziewicą a On na to ze tak Mu sie
          wydaje a poza tym to ze nie wyglądam na nie-dziewice... <fajnie>Nie zachwycam
          sie rydzykiem ani przecież nie zachowyje sie jak cnota wiec nie wiem skąd On to
          wziął.Moim zdaniem po porostu strzelał...niecelnie...
          Poza tym czaiłam sprawe wsrod Jego kumpli i <o zgrozo>oni myślą podobnie haha
          tzn.jeżeli zdecydowaliby sie na powazny związek to tylko z dziewicą wiec moze
          moj Kochany ma podobnie...
          Nie moge powiedziec porawdy-przyjanmniej na razie bo wiem ze by ze mną
          zerwał,poczekam jeszcze troszke.
          A jak na razie ma dzika ochote kochac sie z Nim,bede udawać,trzymajcie kciuki
          zeby sie nie pokapował.Ewentualnie mu wcisne kit że to od tamponów =) eh te
          kobiece mozliwosci.
          dzieki dam znac jak juz sie zdecyduje wyjawić mroczna prawde o mnie <to było
          tylko 2 facetów...>pa

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka