02.02.06, 18:11
była sobie ona i był on. raz on znalazł ją w sieci.rozmawiali, flirtwali, dobrze się bawili. nie spotkali się. ona zerwala kontakt. po kilku miesiącach odezwali się do siebie. od czasu do czasu rozmawiali. on zapraszał na spotkanie to tu to tam. ona się bała. on prosił i groził, ze takie znajmości nie trwają długo. rozmawiają co jakiś czas co mięsiąc półtora. w grudniu on się odzywa. przeprasza, ze nie pisał, że jest ciekaw co u niej, że tęskni. w trakcie tej rozmowy on informują ją między wierszami, ze się z kimś spotyka. ona zdruzgotana, ale w gruncie rzeczy się nie dziwi bo to świetny facet. nie mija miesiąc on się znowu odzywa. z pretensjami, że wykasowała go z listy. a to bylo dl aniej logiczną konsekwencją. ona go nie rozumie mówi mu to a on że szkod atakiej znajomości. ona mu przypomina jego słowa że takie znajomości się kończą. on na to że 99% niech nasz będzie 1 %. on opowiada jej co u niego pyta co u niej. nie rozumie dlaczego ona jest zła.
dlaczego on się ciągle odzywa?
Obserwuj wątek
    • Gość: amac Re: ona i on IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 18:24
      masakra. o co tobie właściwie chodzi? albo daj sobie spokój albo idź się z nim
      spotkaj i żyjcie długo i szczęśliwie. a jak nie to raz konkretnie mu powiedz że
      nie ma szans.
      pozdrawiam
      • hoolig_anka Re: ona i on 02.02.06, 18:26
        moze go spytaj o co mu chodzi?
    • agatka_to_ja Re: ona i on 02.02.06, 18:43
      Moze sie facet nudzi... a tak serio - albo sie z nim spotkaj albo napisz
      mu "spadaj, cie chce cie znac".. kiedys tu na forum pisala dziewczyna,
      ktora "żyła" takim "zwiazkiem" internetowym kilka LAT (!!!)...
      szkoda czasu na "wirtualne" znajomosci, pretensje i czulosci.. jak sie kochac,
      klocic i oddawac namietnościom - to tylko w rzeczywistości i "na żywo" !!!
    • Gość: :) Re: ona i on IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 21:09
      cześć:) nie wiem dlaczego on się ciągle odzywa bo facetów się niestety nie da
      zrozumieć. mam podobną sytuację tyle że w realu... facet ma kogoś a do mnie
      ciągle się odzywa i to jak... ja już nic nie robię. zostawiłąm sprawy same
      sobie. zobaczymy jak to sie skończy...
      Tobie radze zrobić to samo:)
      • m.82 Re: ona i on 02.02.06, 22:13
        no i nic nie robie. czekam niech się dzieje co chce a w tym czasie żyje swoim życiem:) nie w głowie mi uzależnianie się od wirtualnej znajomości.
    • Gość: gość Re: ona i on IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 00:01
      a może on ją kocha dlatego ciągle się pojawia?moze ta druga to pic na wode fotomontaż?
    • Gość: maja Re: ona i on IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 16:15
      myśle że coś jest na rzeczy. że przedmówca ma racje że on coś moze czuć. moze chce wymusic na Tobie jakaś reakcje. ruch.
    • Gość: amelka Re: ona i on IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 20:18
      a moze on sam nie wie czego chce? z internetowymi znajomosciami lepiej daj sobie
      spokoj.
      • Gość: olka Re: ona i on IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 23:47
        jak kazdy facet jest poprostu kretynem, który chce złapać dwie sroki za ogon.
        • Gość: młoda Re: ona i on IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 13:31
          olej go i każ mu spadać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka