xyzzz5 04.02.06, 17:07 chciałąbym kupić wodę perfumowaną hugo boss, ale nie mogę zdecydować czy ma to byc deep red czy intense :( Mam 18 lat, czy te zapachy Waszym zdaniem pasują do nastolatki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatka_to_ja Re: proszę pomóżcie- deep red czy intense? 04.02.06, 17:13 moze zapytaj na forum "URODA" forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=211 ... albo na forum o perfumach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna8 Re: proszę pomóżcie- deep red czy intense? IP: *.artnet.pl 04.02.06, 17:50 ojej, a co szkodzi ze tutaj zapyta? nie znam dobrze tych zapachow, ale moim zdaniem powinnas wybrac jak "najlzejszy", bo takie pasuja do 18 latki.... Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: proszę pomóżcie- deep red czy intense? 04.02.06, 18:05 oczywiscie, ze moze tu pytac :) nie mam nic przeciwko.. ale szybciej i chyba lepiej odpowiedza jej na forach "urodowych" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga deep red!! uwielbiam!! tez mam 18 lat :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 22:17 Odpowiedz Link Zgłoś
bebiak Re: deep red!! uwielbiam! 05.02.06, 00:33 Doprawdy uwielbiam i to już od dłuuugiego czasu:-) Wciąż niczego (dla mnie) wspanialszego nie wynaleziono i póki co nie zamierzam zmieniać. Acha, nie mam pojęcia na ile jest odpowienia do Twojego wieku: ja mam 42 lata. Pozdrowienia. B. Odpowiedz Link Zgłoś