Dodaj do ulubionych

biust a tabletki

25.02.06, 14:23
dziewczyny, czy niektorym z was od czasu przyjmowania tabletek
antykoncepcyjnych powiekszyl sie choc troche biust? zastanawiam sie czy sa
takie przypadki, pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • lala9999 Re: biust a tabletki 25.02.06, 14:48
      Wiesz, mozesz odczuwac ze sa troche wieksze ale to chyba efekt tego ze po
      niektórych tablrtkach sa one nabrzmiałe i troche bola. Mi osobiśćie zwiekszył
      sie biust ale nie zastanawiałm sie czy to przez tabletki.. Moze cos w tym jest.
      nie wnikam. Ciesze sie bo zawsze chciałam miec wiekszy:)
      • Gość: lila Re: biust a tabletki IP: *.radom.pilicka.pl 25.02.06, 15:26
        a jakie bierzesz?:)
      • Gość: ewel1986 Re: biust a tabletki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 22:20
        no to przez tabletki! i wcale nie bola tylko sa po prostu wieksze...
    • Gość: sdfh Re: biust a tabletki IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.02.06, 16:00
      mi tak, odrobinę po cileście. Na początku byly po prostu nabrzmiale i bolaly,
      ale teraz już ok. Ale to znikoma roznica, naprawde.
    • agatka_to_ja Re: biust a tabletki 25.02.06, 16:13
      tak, zdarza sie,ze przy braniu tabletek antykoncepcyjnych piersie troche i
      epoowiekszaja, ale raczej nabrzmiewają niz zmieniaja rozmiar. Kobiety roznie
      reaguja na tabletki - u jednych biust sie powieksza, u innych nie..wiec NIE MA
      OKREŚLONYCH tabletek , po ktorych "rosnie biust".. no bo tabletki nie są na
      POROST CYCKÓW! acha - po odstawieniu tabletek - biust wraca do poprzedniego
      rozmiaru.

• Gość: munio Re: biust a tabletki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 11:19
        Agatka ty tak wszystkich zawsze poprawiasz a sama nie potrafisz sie
        wypowiedziec na forum i jeszcze literki cie sie pie...dola
        • agatka_to_ja Re: biust a tabletki 16.04.06, 11:36
          ja nie poprawiem tylko wypowiadam sie na forum. W tej odpowiedzi nie ma zadnego
          poprawiania tylko opinia na temat rzekomego powiekszania sie biustu po
          tabletkach. Ten wzrost jest chwilowy i polega raczej na obrzmieniu, a nie na
          wzroscie. Do tego moze sie pojawic ale nie musi... czy ja kogos poprawiam?
          GDZIE????????
        • Gość: Bart Re: biust a tabletki IP: *.mnc.pl 24.04.06, 01:08
          Buahahaha, no to dobry przycinek;)
      • Gość: Martucha Re: biust a tabletki IP: *.tvk.torun.pl 16.04.06, 11:37
        hmmm.... co do tabletek to odstawialam je 3 razy bo strasznie tylam.. a biust
        zawsze mialam o rozmiar do przodu w ciagu paru dni i juz mi tak zostawalo ;/
    • lala9999 Re: biust a tabletki 25.02.06, 17:11
      Nie wiem czy to do mnie skierowane było to pytanie jakie biore ale odpowiem na
      wszelki wyp[adek- Rigevidon... bardzo dobre polecam.. przynajmniej ja jestem
      zadowolona:)
      • Gość: Sylvi Re: biust a tabletki IP: *.chello.pl 25.02.06, 19:30
        Mnie biust urusł po tabletkach i to o caly rozmiar :) , nie biore ich juz kilka
        miesiecy ale biust pozostal :) , widocznie jestem jedną z nielicznych ktora tak
        reaguje na hormony
    • papelle Re: biust a tabletki 25.02.06, 19:25
      ja biore cilest i przez pierwsz3 mies brania bardzo mialam tkliwe,obolale
      piersi..iii...urosly.i to o rozmiar.u mnie to az o rozmiar,bo zawsze mialam
      duze...teraz sa b.duze:)
      • Gość: Abi Re: biust a tabletki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 19:57
        urosly troche, no i tak zostalo :]
        • nightangel Re: biust a tabletki 25.02.06, 20:40
          mi tez o rozmiar urosly :) bo nie mialam wcale a teraz juz mam :P
    • Gość: violatress Re: biust a tabletki IP: *.tvk.torun.pl 25.02.06, 22:03
      owszem, z malego C na dosyc duze D. biore microgynon
      nie sa "nabrzmiale" ani "obolale", po prostu urosly, a ja jestem z tego faktu
      baaaaaaaardzo zadowolona:)
      • nightangel Re: biust a tabletki 25.02.06, 22:52
        tez po microgynonie :)
        • Gość: elenka:) Re: biust a tabletki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.06, 15:12
          a po jakim czasie wam urosly? ja biore dopiero pierwszy listek microgynon i chcialabym zeby mi cos urosly... :)
    • Gość: serene Re: biust a tabletki IP: 195.205.11.* 20.03.06, 12:02
      mi tez urosly po microgynonie.... w rok o rozmiar:) ale nie tylko biust
      rosnie... chodzi o to ze tabletki zawieraja estrogeny (hormon ktory odpowiada za
      kobiece cechy sylwetki tj okragle biodra itd) i dlatego biust rosnie - ale przy
      okazji pojawia sie cellulit troszke zaokragla sie sylwetka itd... Ja osobiscie
      nie przytylam ale cellulit mi sie pojawil...
    • libertine21 Re: biust a tabletki 20.03.06, 12:06
      Niestety tak po przyjmowaniu Harmonetu z miseczki C przeszlam na D.Co ja bym
      dala zeby wrocic do C buu
    • Gość: evelisia Re: biust a tabletki IP: 195.177.196.* 20.03.06, 12:10
      ja brałam Logest, piersi się powiekszyły i to dość znacznie. Niestety po
      odstawieniu wróciły do pierwotnego rozmiaru :) A szkoda..:P

www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4205453
    • Gość: Mynia Re: biust a tabletki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 16:27
      Piersi rosną po MICROGYNOMIE
    • elka1983 Re: biust a tabletki 11.04.06, 17:00
      Biust powiększa się bo tabletki powodują zatrzymanie wody w org!!!
      Biore harmonet powiekszyl mi sie o jeden romiar:)))) ale jak tylko zrobiłam przerwe to wrociły do porzedniego stanu:(
    • Gość: Moly Re: biust a tabletki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 18:00
      One nie rosną tylko pod wpływem tabletek, hormonów trochę sie powiększaja i sa
      pełniejsze..ale to nie to że rosną bo po odstawieniu wracaja do poprzedniego
      wyglądu...wiem to sama po sobie.
    • Gość: ona Re: biust a tabletki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 21:28
      powiekszyl sie :) biust moze sie powiekszyc przez tabletki i dzieje sie to
      dzieki zatrzymaniu wodu w organizmie. nie ejst to duze powiekszenie ale widoczne :)
    • Gość: agoolka Re: biust a tabletki IP: *.ec.pl / *.bptnet.pl 15.04.06, 23:06
      troche, ale raczej sa bardziej obrzmiale

pozdrawiam
    • Gość: netti18 Re: biust a tabletki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 18:40
      oo jejj.. :( ja chce zaczac brac tabletki ale nie chce ani przytyc ani zeby mi biust sie powiekszyl :( mam D wiec to byloby straszne jakby byly jeszcze wieksze. moze sa jakies takie tabletki co nie powoduja ani tycia ani powiekszania sie biustu??
      • Gość: :) Re: biust a tabletki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 18:52
        moze sa jakies takie tabletki co nie powoduja ani tycia ani powiekszania sie
        > biustu??

nie ma takich - wszystko zalezy od indywidualnej reakcji organizmu.
        • Gość: netti18 Re: biust a tabletki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 23:10
          jejj:( to znaczy ze ich nie bede brala bo mi tylek urosnie jak szafa.. o nieee ;( i co ja biedna poczne.
          - gumki pekaja
          - tabletki powoduja tycie
          - kalendarzyk zawodny
          i przyjdzie mi matka polką zostac... nie!!!
    • Gość: nice Re: biust a tabletki IP: *.toya.net.pl 18.04.06, 10:10
      mnie sie troche powiekszył , ale nie jestem pena czy powinnam wiązac to z
      działaniem tabletek czy z faktem że troszke przytyłam
    • Gość: doda Re: biust a tabletki IP: *.pai.net.pl 18.04.06, 11:58
      tak owszem nie masz sie co martwic.
    • Gość: nati Re: biust a tabletki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.06, 13:09
      tak bardzo bardzo bardzo mi sie powiekszył moj chłopak był zachwycony ja niestety nieci mniej bo piersi bardzo mnie bolały po paru miesiacach odstawiłam jej i zniow mam moje malenstwa kochane....
    • Gość: fds Re: biust a tabletki IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.04.06, 20:33
      Po cileśnie, troszeczkę. Na początku bolały, teraz jest ok, są rzeczyweiście
      trochę większe, ale to nie jest jakaś radykalna zmiana. Dla samego powiększenia
      piersi nie warto się faszerować hormonami, bo 'powiększenie' jest nieduże.
    • kffia_tusek Re: biust a tabletki 24.04.06, 21:04
      ja biore Logest już 10 miesięcy i biust mi się wciąż powiększa!!co prawda
      czasami jest obolały,ale wydaje mi się,że wynika to ze zwykłej fizjonomii
      organizmu i nie jest to wynik brania tabletek,choć może się to z tym trochę
      łączyc.co do tycia, to przytyłam tylko 2 kilo i to z własnego obżarstwa:) więc
      nie mam nic do zarzucenia tym tabletkom:)
    • Gość: Marysia Re: biust a tabletki IP: *.dip.t-dialin.net 25.04.06, 20:53
      Bralam Minulet,biust pozostal taki sam ale schudlam 5 kg i tak zostalo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka