nesa 01.12.02, 16:06 Mam 17 lat i od roku czytam Cosmo. Czasem zastanawiam sie czy to jednak nie jest zbyt malo? A Wy jak myslicie? Moze sa czytelniki mlodsze ode mnie, ktore tez czytaja Cosmo? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pola Re: za mloda? IP: *.extern.kun.nl 02.12.02, 19:07 tak, to za malo, straszne swinstwa tam wypisuja w tym Cosmo, ja jestem starsza od Ciebie, ale zaczekam jeszcze z czytaniem cosmo, moze do przyszlego roku, Pozdrawiam aPolonia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: za mloda? IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.02, 23:55 Cześć! Wcale nie uważam, że jesteś za młoda. Ja mam teraz 19 lat, ale zaczęłam czytać cosmo jak miałam 15 lat i uważam, że wiele mu zawdzięczam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sweetwitch Re: za mloda? 04.12.02, 14:07 Pewnie, ze nie!!! Ja tez mam 17 lat i czytam Cosmo. To jest o wiele lepsze niz jakas Dziewczyna lub BravoGirl. Te gazety sa zazwyczaj kupowane przez 11,12,13,14 latki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smurfetka Re: za mloda? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.12.02, 22:53 Też zastanawiałam się nad tym. Czytam Cosmo i też mam 17 lat. Większość listów do redakcji przysyłają 21-31 -latki i dlatego zastanawiałam się czy nie jestem za młoda. Teraz nie mam już takich wątpliwości. Nie kupuję wszystkich nr-ów, mam parę i są ciekawe artykuły. Jest sporo o seksie i mimo że narazie nie planuję tego to czytam bo można się sporo dowiedzieć. :-)Piszą o tym wszystkim bez skrępowania a to chyba dobrze.Ta gazeta faktycznie jest 100x lepsza niż jakaś Dziewczyna, Twist nie wspominając o Bravo Girl (bo to już żenada , chociaż czytałam ale w podstawówce - przestałam po przeczytaniu listu 12-latki która zastanawiała się na rozpoczęcie współżycia ze swoim "chłopakiem" - bo nie wiem czy w tym wieku można mieć takiego faktycznego chłopaka - z którym jest 2 lata ŚMIESZNE!!!! ........ a może tragiczne) Odpowiedz Link Zgłoś