Dodaj do ulubionych

Znowu Cichopek!!!

18.03.06, 19:51
Ludzie zróbcie coś bo juz mam dosyc ogladania jej!!! Ani ona ładna ani
porzadnej szkoły nie ma. Nie piszcie ze jej zazdroszcze bo naprawde nie mam
czego- przy 165 cm wzrostu waze 50 kg. A ona?? Przy 158 cm to przynajmniej z
65 kg. Jak myslicie ile ona waży???????
Obserwuj wątek
    • agatka_to_ja Re: Znowu Cichopek!!! 18.03.06, 19:59
      a czy to wazne ile wazy? moim zdaniem jest ładna, zgrabna, inteligentna i
      apetyczna. a do tego sympatyczna... i waga nie ma tu zadnego znaczenia.
      • Gość: daro Re: Znowu Cichopek!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 20:05
        No wlaśnie, a o Monisi wiemy tylko ile mierzy, ile waży i że jest wredną,
        antypatyczną zazdrośnicą;)) No to ja wolę jednak Kasię C;))
    • Gość: lili Re: Znowu Cichopek!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.03.06, 20:03
      Sądzę że duzo! ja też już nie mogę tego wytrzymać, ze wszedzie chca ja promować
      i pokazywac! Żadna z niej gwiazda! A ja przeczytałam że została okrzyknięta
      najpiękniejszą Polką aż spadłam z fotela! Jest wiele innych pięknych kobieta, a
      ta Cich(cio)pek - taka brzmi zabawniej- to jakiś mały karaczan! Nie dość, że
      niska to jeszcze gruba! Mam dość lansowanie NA SIŁĘ sylwetki grubej dziewczyny!
      Że niby to naturalne, że prawdziwe! To nieprawda! zawsze szczupłe były są i
      będą najśliczniejsze, a teraz ze świeczką szukać takich dziewcząt.
      ps. mam 165 i ważę 45kg
      pozdrawiam i czekam na falę głupich odpowiedzi, że jestem zakompleksiona ze
      jakas inna, wszystkie te , które staną w obronie Kasi C....popatrzcie w lustro!
      jestem pewna że każda z was chciałaby być szczuplejsza niż w rzeczywisctości
      jest.
      • Gość: darek Re: Znowu Cichopek!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 20:08
        FAKT, LILI JEST ZAKOPLEKSIONą suchą dechą, a Kasia jest śliczna, szczupła i
        kobieca mniammm...
      • Gość: Monisia1002 Re: Znowu Cichopek!!! IP: *.ds1.tu.kielce.pl / *.tu.kielce.pl 18.03.06, 20:09
        Zgadzam sie z Toba w 200%
        • Gość: Monisia1002 Re: Znowu Cichopek!!! IP: *.ds1.tu.kielce.pl / *.tu.kielce.pl 18.03.06, 20:10
          Zeby było jasne to zgadzam sie z lili :)
          • Gość: daro Re: Znowu Cichopek!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 20:13

> Zeby było jasne to zgadzam sie z lili :)

No jasne - dwie zakompleksione zazdrosne wredoty!
            • Gość: Monisia Do daro IP: *.ds1.tu.kielce.pl / *.tu.kielce.pl 18.03.06, 20:21
              Pewnie sam jestes zakompleksiony bo ja naprawde nie mam czego Kasi C
              zazdroscic. Grubych ud?? Ogromnego brzucha z dziura w okolicach pępka co
              widoczne jest na zdjeciach gdy ma obcisła sukienke??
              • Gość: daro Re: Do daro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 20:26
                Twoje Ip wiele tłumaczy DDDD
                • Gość: karmina Re: Do daro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 20:37
                  Zakompleksiony <scyzor> nie może strawić sukcesu Cichopek i tyle. Wstrętne to...
                • Gość: Monisia Re: Do daro IP: *.ds1.tu.kielce.pl / *.tu.kielce.pl 18.03.06, 20:37
                  Co takiego Ci tłumaczy???
                  • Gość: daro Re: Do daro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 20:38
                    Inni zrozumieli co mam na myśli;))
                    • Gość: Monisia Re: Do daro IP: *.ds1.tu.kielce.pl / *.tu.kielce.pl 18.03.06, 20:39
                      Ale ja niestety nie zrozumiałam
                      • Gość: daro Re: Do daro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 20:40
                        DD
      • Gość: krxem Re: Znowu Cichopek!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.03.06, 20:14
        A czy ty nie masz anoreksji? Albo bulimii?
        Taka waga przy takim wzroscie? Przerazasz mnie/
        • Gość: eve Re: Znowu Cichopek!!! IP: 195.177.196.* 18.03.06, 20:18
          pustaczki jestescie i tyle. tylko obgadac kogos..co was to obchodzi ile ona
          wazy? zajmijcie sie swoimi sprawami. plotkary
          • Gość: krxem Re: Znowu Cichopek!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.03.06, 20:23
            Znaczy ja plotkara?!
            • czarna.pantera.83 Re: Znowu Cichopek!!! 18.03.06, 20:58
              Buahaha jeśli Cichopek jest gruba to ja jestem zakonnicą ( z całym szacunkiem
              do zakonnic). Wy chyba grubej dziewczyny nie widzieliście :> Prócz tego ze
              Cichopek ma umięsnione uda i duze piersi (co czasem było podkreślane w Tańcu z
              gwiazdami) to cała reszta jest zgrabna. Ty weź sie dziewczyno zastanów lep;iej
              ile Twój móżdżek wazy. O ile takowy posiadasz.

Pozdrawiam
    • sweet_nice Re: Znowu Cichopek!!! 18.03.06, 21:51
      Ja ja bardzo lubie bo jest sympatyczna i usmiechnieta czego mi w tym kraju
      brakuje. Ludzie tylko lubia narzekac, a gdzie usmiech? :) Jestem od niej
      szczuplejsza bo waze 48 ale waga to nie wszystko. Co z tego ze ktos jest chudy
      czy jakis tam skoro ma wyraz twarzy jak z krzyza zdjety...
    • elamodela Re: Znowu Cichopek!!! 18.03.06, 22:18
      Ojejku a ja jestem właśnie chuda i co, stanę po stronie Kasi. Nie wydaje mi
      się, że ci chudzi ludzie mają kompleksy i jej zazdroszczą. Prędzej zazdroszczą
      jej wszystkie laski, co nie umieją się tak ładnie uśmiechać. I nie mają takich
      ładnych oczek. Tych prawdziwych oczek, nie że biustu.
    • aventura1 Re: Znowu Cichopek!!! 19.03.06, 11:55
      jestes zerem dziecko, stresuj sie dalej swoja waga, bo widze, ze uwazasz, ze to
      najwazniejsze, jedyne czego mozna ludziom ewentualnie zazdroscic, jestes
      zalosna i widac, ze Ty rozumem nie grzeszysz w przeciwienstwie do cichopek,
      jestes pusta, glupia kobieta/dzieckiem, wspolczuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka