vicha 01.04.06, 22:50 czy wpuszczacie swoich facetow do wc kiedy zalatwiaci eswoje potrzeby fizjologiczne ? A czy gdy wasz facet siusia to jestescie w lazience?? tak sie nad tym ostatnio zastanawialam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucky_bamboo Re: w WC z facetem? 01.04.06, 22:54 aha aha:) Tzn zalezy jakie potrzeby fizjologiczne:P Czasem jest to problem czasem nie:) --------------- dialogi damsko-męskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: w WC z facetem? IP: *.aster.pl 01.04.06, 22:58 oczywiście że tak. Odpowiedz Link Zgłoś
lucky_bamboo Re: w WC z facetem? 01.04.06, 23:01 siusiu jak najbardziej:] Wszak gdyby mialo jedno czekac az drugie wyjdzie to ja bym sie w zyciu nie ogolił, a ona umalowała:) --------------- dialogi damsko-męskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: all_she Re: w WC z facetem? IP: *.6.14.vie.surfer.at 01.04.06, 23:05 jak trzeba to wpuszcze:) ale i tak wole jak mi nikt do kibla nie wchodzi jak sie zalatwiam:P Odpowiedz Link Zgłoś
fredrus Re: w WC z facetem? 01.04.06, 23:06 Moja ex, wpierw sie krapowala jak ja sikalem w jej obecnosci, ale pozniej jej przeszlo i sama sikala w mojej obecnosci. Czasem to brala mojego fiuta i kierowala stumieniem jakby to byla sikawka :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucky_bamboo Re: w WC z facetem? 01.04.06, 23:10 oszzcedz szczegółow --------------- dialogi damsko-męskie Odpowiedz Link Zgłoś
vicha Re: w WC z facetem? 01.04.06, 23:12 hehe ciekawe :) , a tobie to nie przeszkadzalo?? moze kiedys pobawie sie w strazaka z moim facetem:) Odpowiedz Link Zgłoś
fredrus Re: w WC z facetem? 01.04.06, 23:18 vicha napisała: > hehe ciekawe :) , a tobie to nie przeszkadzalo?? moze kiedys pobawie sie w > > strazaka z moim facetem:) Mi? Absolutnie nie. Ja uwielbiam zabawy seksualne, szczegolnie kiedy kobieta przejawia inicjatywe :) Najwazniejsze, to poczucie humoru i aby obie strony sie dobrze bawily :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: all_she Re: w WC z facetem? IP: *.6.14.vie.surfer.at 01.04.06, 23:18 "czasem to brala mojego fiuta i kierowala w nas strumieniem jakby to byla sikawka, potem zlizywalismy to z siebie, bylo niesamowicie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: w WC z facetem? IP: *.aster.pl 01.04.06, 23:20 Bawienie się w strażaka nie musi oznaczać sikania na siebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: all_she Re: w WC z facetem? IP: *.6.14.vie.surfer.at 01.04.06, 23:23 jakos to do mnie nie przemowilo:) Odpowiedz Link Zgłoś
fredrus Re: w WC z facetem? 01.04.06, 23:28 Gość portalu: all_she napisał(a): > jakos to do mnie nie przemowilo:) Widocznie brak ci wyobrazni i poczucia humoru Odpowiedz Link Zgłoś
fredrus Re: w WC z facetem? 01.04.06, 23:26 Gość portalu: all_she napisał(a): > "czasem to brala mojego fiuta i kierowala w nas strumieniem jakby to byla > sikawka, potem zlizywalismy to z siebie, bylo niesamowicie" Piszesz tak jakbys przy tym byla:) Nieeee. Strumien nigdy nie wyszedl poza miske klozetowa, dobrze celowala... moglaby byc "sikawkowym(owa)" w strazy pozarnej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: w WC z facetem? IP: *.aster.pl 01.04.06, 23:31 hehe,dredrus,tez tak robilam memu męzczyznie,fajna zabawa.i masz racje,grunt to miec poczucie humoru i umiec sie smiac z takich sytuacji!:) Odpowiedz Link Zgłoś
fredrus Re: w WC z facetem? 01.04.06, 23:39 Gość portalu: Anka napisał(a): > > grunt to miec poczucie humoru i umiec sie smiac z takich sytuacji!:) Jasne. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: all_she Re: w WC z facetem? IP: *.6.14.vie.surfer.at 02.04.06, 12:00 mam poczucie humoru, ale jakos nie bawilo by mnie to:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: w WC z facetem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 08:38 hahhaahhaahahha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anusia Re: w WC z facetem? IP: *.icpnet.pl 02.04.06, 19:21 Jeśli tylko siusiu,to nie przeszkadzałaby mi jego obecność,ale kupkę wolałabym robić w samotności :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolipop Re: w WC z facetem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 20:00 no j atez bym wpuscila jesli tylko siusiu, ale w srazaka to chyba sie zabawie z moim sikawkowym(no oczywiscie jedyne gdz ecelowac to tylko do muszli nigdzie indziej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: all_she Re: w WC z facetem? IP: *.6.14.vie.surfer.at 02.04.06, 22:03 wstydzicie sie szczelac kupe:) przy facecie a nie wstydzicie sie dawac w dupala:)))):P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedzio Re: w WC z facetem? IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 03.04.06, 09:21 stawiajcie klocki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadrzemiona Re: w WC z facetem? IP: *.net-serwis.pl 03.04.06, 15:37 Tak i nie widzę w tym problemu. Nie wstydzimy się siebie. Skoro jesteśmy ze sobą blisko w seksie, nie krępuje mnie oglądanie go w intymnych sytuacjach, jaką sa czynności fizjologiczne. To naturalna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitka Re: w WC z facetem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 18:24 nio dobrze ja tez nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dankaaaa Re: w WC z facetem? IP: *.ks.k.pl / *.ip.WRO.Korbank.PL 04.04.06, 14:01 Ja równiez nie i mi to nie przeszkadza( jesli chodzi o siku). Odpowiedz Link Zgłoś
angelka69 Re: w WC z facetem? 03.04.06, 18:40 oj nie...jedna sprawa to swoboda w towarzystwie mojego mężczyzny...a inna sprawa to zachowanie sporej dawki intymności i tajemniczości;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Catalina Re: w WC z facetem? IP: 194.146.128.* 03.04.06, 21:28 Jasne, a co za problem kiedy on sika lub ja? Przecież to nic złego! A jak jesteś w łazience z koleżankami( a większość za przeproszeniem łazi wielkim tłumem zawsze razem) to tym bardziej z facetem z którym sypiasz, nie? :) No... chyba, że jest to coś większego - ja wtedy się nieprzemogę, ale to tylko przez.. delikatnie mówiąc... brzydki zapach :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belladona Re: w WC z facetem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 12:16 no ja mojego nie wpuszczam bo to jakos tak dziwnie , to jest moj aintymnosc i w wc wole byc sama co innego sex a co innego siusianie potem bede miala jakies dziwne skojarzenia w lozku i wogole blee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: w WC z facetem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 19:55 a moze jakis facet niech sie wypowei co mysli o dziewczynach na kiblu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fredrus Re: w WC z facetem? 04.04.06, 21:01 Gość portalu: kola napisał(a): > a moze jakis facet niech sie wypowei co mysli o dziewczynach na kiblu!!! Ja, jako przedstawiciel facetow, juz sie wypowiadalem. Przeczytaj wszystkie posty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Re: w WC z facetem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 18:35 Mi jako facetowi osobiscie nie przeszkadza jak laska sika w mojej obecnosci, wiec nie robi mi rowniez roznicy jak ona jest w lazience kiedy ja sikam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo Re: w WC z facetem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 17:03 a ja lubie jak laska jest w wc ze mna i stoi za mna i trzyma mojego juniorka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezwstydny Re: w WC z facetem? IP: 204.50.132.* 09.04.06, 17:14 Jest rewelacja a szczegolnie jak to robimy pod prysznicem (nr.1 oczywiscie).A po wszystkim sie bzykamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minio Re: w WC z facetem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 19:10 co??/ ze sikasz pod prysznicem???????????? a potem sie kochacie????? bleeeeeee ochyda Odpowiedz Link Zgłoś
adam81vv Re: w WC z facetem? 10.04.06, 21:49 my to czasami razem się odlewamy do jednego kibla, a potem szybki numerek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mynia Re: w WC z facetem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 16:16 Słuchaj, takie problemy sa... śmieszn... skoro nie krępujecie się siebie na wzajem to jest ok. Niewiem, jaz tym nie mialam problemow, moi faceci tez nie i jest fajnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: w WC z facetem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 14:00 hehe zastanawiajace , ale raczej nie wpuszczam dziewczyny do kibla jak robi e kupe ale siusiu czemu nei o ile ona tez mi pozwala whodzic do lazienki Odpowiedz Link Zgłoś