Dodaj do ulubionych

w WC z facetem?

01.04.06, 22:50
czy wpuszczacie swoich facetow do wc kiedy zalatwiaci eswoje potrzeby
fizjologiczne ? A czy gdy wasz facet siusia to jestescie w lazience?? tak
sie nad tym ostatnio zastanawialam.
Obserwuj wątek
    • lucky_bamboo Re: w WC z facetem? 01.04.06, 22:54
      aha aha:) Tzn zalezy jakie potrzeby fizjologiczne:P Czasem jest to problem
      czasem nie:)
      ---------------
      dialogi damsko-męskie
      • vicha Re: w WC z facetem? 01.04.06, 22:56
        no o siusiu konkretnie chodzi
    • Gość: Anka Re: w WC z facetem? IP: *.aster.pl 01.04.06, 22:58
      oczywiście że tak.
      • lucky_bamboo Re: w WC z facetem? 01.04.06, 23:01
        siusiu jak najbardziej:] Wszak gdyby mialo jedno czekac az drugie wyjdzie to ja
        bym sie w zyciu nie ogolił, a ona umalowała:)
        ---------------
        dialogi damsko-męskie
        • Gość: all_she Re: w WC z facetem? IP: *.6.14.vie.surfer.at 01.04.06, 23:05
          jak trzeba to wpuszcze:) ale i tak wole jak mi nikt do kibla nie wchodzi jak
          sie zalatwiam:P
      • fredrus Re: w WC z facetem? 01.04.06, 23:06
        Moja ex, wpierw sie krapowala jak ja sikalem w jej obecnosci, ale pozniej jej
        przeszlo i sama sikala w mojej obecnosci. Czasem to brala mojego fiuta i
        kierowala stumieniem jakby to byla sikawka :)
        • lucky_bamboo Re: w WC z facetem? 01.04.06, 23:10

oszzcedz szczegółow
          ---------------
          dialogi damsko-męskie
        • vicha Re: w WC z facetem? 01.04.06, 23:12
          hehe ciekawe :) , a tobie to nie przeszkadzalo?? moze kiedys pobawie sie w
          strazaka z moim facetem:)
          • fredrus Re: w WC z facetem? 01.04.06, 23:18
            vicha napisała:

> hehe ciekawe :) , a tobie to nie przeszkadzalo?? moze kiedys pobawie sie w
            >
            > strazaka z moim facetem:)

Mi? Absolutnie nie. Ja uwielbiam zabawy seksualne, szczegolnie kiedy kobieta
            przejawia inicjatywe :) Najwazniejsze, to poczucie humoru i aby obie strony sie
            dobrze bawily :)
        • Gość: all_she Re: w WC z facetem? IP: *.6.14.vie.surfer.at 01.04.06, 23:18
          "czasem to brala mojego fiuta i kierowala w nas strumieniem jakby to byla
          sikawka, potem zlizywalismy to z siebie, bylo niesamowicie"
          • Gość: Anka Re: w WC z facetem? IP: *.aster.pl 01.04.06, 23:20
            Bawienie się w strażaka nie musi oznaczać sikania na siebie:)
            • Gość: all_she Re: w WC z facetem? IP: *.6.14.vie.surfer.at 01.04.06, 23:23
              jakos to do mnie nie przemowilo:)
              • fredrus Re: w WC z facetem? 01.04.06, 23:28

Gość portalu: all_she napisał(a):

> jakos to do mnie nie przemowilo:)

Widocznie brak ci wyobrazni i poczucia humoru

• fredrus Re: w WC z facetem? 01.04.06, 23:26
            Gość portalu: all_she napisał(a):

> "czasem to brala mojego fiuta i kierowala w nas strumieniem jakby to byla
            > sikawka, potem zlizywalismy to z siebie, bylo niesamowicie"

Piszesz tak jakbys przy tym byla:)

Nieeee. Strumien nigdy nie wyszedl poza miske klozetowa, dobrze celowala...
            moglaby byc "sikawkowym(owa)" w strazy pozarnej :)
            • Gość: Anka Re: w WC z facetem? IP: *.aster.pl 01.04.06, 23:31
              hehe,dredrus,tez tak robilam memu męzczyznie,fajna zabawa.i masz racje,grunt to
              miec poczucie humoru i umiec sie smiac z takich sytuacji!:)
              • fredrus Re: w WC z facetem? 01.04.06, 23:39
                Gość portalu: Anka napisał(a):

>
                > grunt to miec poczucie humoru i umiec sie smiac z takich sytuacji!:)

Jasne. :)
                • Gość: all_she Re: w WC z facetem? IP: *.6.14.vie.surfer.at 02.04.06, 12:00
                  mam poczucie humoru, ale jakos nie bawilo by mnie to:P
        • Gość: mm Re: w WC z facetem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 08:38
          hahhaahhaahahha
    • Gość: Anusia Re: w WC z facetem? IP: *.icpnet.pl 02.04.06, 19:21
      Jeśli tylko siusiu,to nie przeszkadzałaby mi jego obecność,ale kupkę wolałabym
      robić w samotności :)
    • iberia30 Re: w WC z facetem?NIE, n/t 02.04.06, 19:25
    • Gość: lolipop Re: w WC z facetem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 20:00
      no j atez bym wpuscila jesli tylko siusiu, ale w srazaka to chyba sie zabawie
      z moim sikawkowym(no oczywiscie jedyne gdz ecelowac to tylko do muszli nigdzie
      indziej)
      • Gość: all_she Re: w WC z facetem? IP: *.6.14.vie.surfer.at 02.04.06, 22:03
        wstydzicie sie szczelac kupe:) przy facecie a nie wstydzicie sie dawac w
        dupala:)))):P
        • Gość: pedzio Re: w WC z facetem? IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 03.04.06, 09:21
          stawiajcie klocki
    • Gość: zadrzemiona Re: w WC z facetem? IP: *.net-serwis.pl 03.04.06, 15:37
      Tak i nie widzę w tym problemu. Nie wstydzimy się siebie. Skoro jesteśmy ze
      sobą blisko w seksie, nie krępuje mnie oglądanie go w intymnych sytuacjach,
      jaką sa czynności fizjologiczne. To naturalna sprawa.
      • Gość: kitka Re: w WC z facetem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 18:24
        nio dobrze ja tez nie :)
        • Gość: dankaaaa Re: w WC z facetem? IP: *.ks.k.pl / *.ip.WRO.Korbank.PL 04.04.06, 14:01
          Ja równiez nie i mi to nie przeszkadza( jesli chodzi o siku).
    • angelka69 Re: w WC z facetem? 03.04.06, 18:40
      oj nie...jedna sprawa to swoboda w towarzystwie mojego mężczyzny...a inna sprawa to zachowanie sporej dawki intymności i tajemniczości;)
    • Gość: Catalina Re: w WC z facetem? IP: 194.146.128.* 03.04.06, 21:28
      Jasne, a co za problem kiedy on sika lub ja? Przecież to nic złego! A jak
      jesteś w łazience z koleżankami( a większość za przeproszeniem łazi wielkim
      tłumem zawsze razem) to tym bardziej z facetem z którym sypiasz, nie? :) No...
      chyba, że jest to coś większego - ja wtedy się nieprzemogę, ale to tylko
      przez.. delikatnie mówiąc... brzydki zapach :P
    • Gość: belladona Re: w WC z facetem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 12:16
      no ja mojego nie wpuszczam bo to jakos tak dziwnie , to jest moj aintymnosc i w
      wc wole byc sama co innego sex a co innego siusianie potem bede miala jakies
      dziwne skojarzenia w lozku i wogole blee
      • Gość: kola Re: w WC z facetem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 19:55
        a moze jakis facet niech sie wypowei co mysli o dziewczynach na kiblu!!!
        • fredrus Re: w WC z facetem? 04.04.06, 21:01
          Gość portalu: kola napisał(a):

> a moze jakis facet niech sie wypowei co mysli o dziewczynach na kiblu!!!

Ja, jako przedstawiciel facetow, juz sie wypowiadalem. Przeczytaj wszystkie
          posty.
    • Gość: mik Re: w WC z facetem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 18:35
      Mi jako facetowi osobiscie nie przeszkadza jak laska sika w mojej obecnosci,
      wiec nie robi mi rowniez roznicy jak ona jest w lazience kiedy ja sikam
    • Gość: polo Re: w WC z facetem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 17:03
      a ja lubie jak laska jest w wc ze mna i stoi za mna i trzyma mojego juniorka :)
      • Gość: bezwstydny Re: w WC z facetem? IP: 204.50.132.* 09.04.06, 17:14
        Jest rewelacja a szczegolnie jak to robimy pod prysznicem (nr.1 oczywiscie).A
        po wszystkim sie bzykamy.
        • Gość: minio Re: w WC z facetem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 19:10
          co??/ ze sikasz pod prysznicem???????????? a potem sie kochacie????? bleeeeeee
          ochyda
    • adam81vv Re: w WC z facetem? 10.04.06, 21:49
      my to czasami razem się odlewamy do jednego kibla, a potem szybki numerek
    • Gość: Mynia Re: w WC z facetem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 16:16
      Słuchaj, takie problemy sa... śmieszn... skoro nie krępujecie się siebie na
      wzajem to jest ok. Niewiem, jaz tym nie mialam problemow, moi faceci tez nie i
      jest fajnie:)
    • Gość: pol Re: w WC z facetem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 14:00
      hehe zastanawiajace , ale raczej nie wpuszczam dziewczyny do kibla jak robi e
      kupe ale siusiu czemu nei o ile ona tez mi pozwala whodzic do lazienki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka