lexxxus 04.04.06, 16:46 Kobiety strzelce.. Faceci strzelce .. Co mozecie powiedziec o tym znaku:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatka_to_ja Re: Znak Zodiaku : Strzelec 04.04.06, 17:54 NIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kto ocenia ludzi po znaku zodiaku????????????????????????????? BZDURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lexxxus Re: Znak Zodiaku : Strzelec 04.04.06, 19:43 nawet nie wiesz jak sie mylisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
aalissson Re: Znak Zodiaku : Strzelec 04.04.06, 19:46 Ja tam wierzę w horoskopy.. W życie pozaziemskie i Św.Mikołaja też;) Odpowiedz Link Zgłoś
lizzan Re: Znak Zodiaku : Strzelec 04.04.06, 20:13 Słodka naiwności.... pozdrawiam, lizzan Odpowiedz Link Zgłoś
aalissson Re: Znak Zodiaku : Strzelec 04.04.06, 21:00 Trzeba w coś wierzyć..Takie właśnie drobiazgi niektórych ludzi przy życiu trzymają:/ Odpowiedz Link Zgłoś
lexxxus Re: Znak Zodiaku : Strzelec 04.04.06, 21:24 tylko ze ten znak jest wyjatkowy.. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Znak Zodiaku : Strzelec 04.04.06, 21:31 lexxxus napisał: > tylko ze ten znak jest wyjatkowy.. .. tak samo wyjatkowy jak i pozostale znaki zodiaku. To LUDZIE sa wyjatkowi, a nie znaki zodiaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Znak Zodiaku : Strzelec IP: *.orange.pl 04.04.06, 22:51 Lubia wolnosc, cieszyc sie zyciem, niezaleznosc, sa otwarte, zazwyczaj usmiechniete, czasem nie potrafia dochowac powierzonej tajemnicy, ale ogólnie przyjazny znak. sama jestem strzelcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kam Re: Znak Zodiaku : Strzelec IP: *.weia.po.opole.pl 05.04.06, 09:41 dokladnie jak poprzedniczka.. nie lubia byc kontrolowane, trzymane krotko, potrzebuja swobody wolnosci, szalenstwa... bez tego nie czuja sie szczesliwe :) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix01 Re: Znak Zodiaku : Strzelec 05.04.06, 19:49 zgadzam sie calkowicie, jestem tego zywym przykladem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
andzia9936 Re: Znak Zodiaku : Strzelec 05.04.06, 21:32 jeszcze dodac ze szybko sie denerwuja sa ciut wybuchowi ale szybko mija im zlosc i nie wypominaja tego co bylo i sa super rodzicami:) Odpowiedz Link Zgłoś
lexxxus Re: Znak Zodiaku : Strzelec 05.04.06, 22:17 wlasnie wlasnie wlasnie wlasnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Znak Zodiaku : Strzelec IP: *.orange.pl 05.04.06, 22:32 " gorące głowy" czasem maja słomiany zapał. Odpowiedz Link Zgłoś
nombrilek Re: Znak Zodiaku : Strzelec 06.04.06, 21:46 Tez jestem strzelec i mój tata też i z wszystkim wczesniej sie zgadzam :) Odpowiedz Link Zgłoś
gadalinska Re: Znak Zodiaku : Strzelec 06.04.06, 10:31 ja w swoim życiu spotykałam samych Strzelców :) ja jestem spod Lwa. Coś jest w ludziach spod tego znaku co hmmm... nie daje mi spać :P są choler... niezależni, chcą być wolni, towarzyscy i zawsze chcą postawić na swoim! Zawsze! lew i strzelec = burze, grzmoty, potem słońce i niesamowiy seks :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wodniczka Re: Znak Zodiaku : Strzelec IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 06.04.06, 10:39 Przyjaciel strzelec: byl: niezaleny, ciagle balowal, wszystko mial gdzies, liczyly sie przyjaznie imprezy, potrafil wszystkim dogadac, byl raczej nieodpowiedzialny, jednoczesnie cudowny przyjaciel, ktory zawsze wynajdzie czas dla innych, ktorzy tego potrzebuja, zawsze wyslucha, sam uwielbia nawijac. jest (po skonczeniu LO zmienil sie nie do poznania): pracuje, uczy sie, nie chodzi na imprezy, jest zakochany, ma czas dla przyjaciol nadal, swietnie mozna sie z nim dogadac. Przyjaciolka Strzelec: zawsze dochowuje tajemnic, energiczna, potrafi zjednac ludzi, czasami niesmiala, ale wystarczy kilka lykow procencikow... oddana, zyczliwa, wszystko zrozumie, potrafi doradzic, uczuciowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzaczka radzę się udać tam:) IP: *.net.autocom.pl 06.04.06, 15:48 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=468 Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix01 Re: Znak Zodiaku : Strzelec 06.04.06, 20:06 i jeszcze....uwielbiaja podroze w koncu wiaze sie to z ta wspominana potrzeba wolnosci i swobody Odpowiedz Link Zgłoś