rrose7 20.04.06, 20:47 Zaparę dni mój chłopak ma urodziny. Jesteśmy ze sobą 2,5roku i nie mam zielonego pojęcia co mu podarować! Może ktoś zrobił swojemu partnerowi cościekawego?Piszcie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twarda_laska Re: co zrobić???? 20.04.06, 20:49 daj mu cos zwiazanego z jego hobby. na pewno jakies ma. Odpowiedz Link Zgłoś
twarda_laska Re: co zrobić???? 20.04.06, 21:10 no nie wiem moja droga nie moim on jest chlopakiem, a co on lubi? jakie ma zainteresowania? i kup mu cos z tym zwiazane Odpowiedz Link Zgłoś
rrose7 Re: co zrobić???? 21.04.06, 11:32 a może lepiej coś oryginalnego? kiedyś np. dostał stringi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lizzan Re: co zrobić???? 21.04.06, 12:15 > a może lepiej coś oryginalnego? kiedyś np. dostał stringi ;) Owin siebie w gigantyczka kokardke ;-) Zawsze w gre wchodza roznego rodzaju ksiazki, plyty, perfumy, moze jakies ubranko etc pozdrawiam, lizzan Odpowiedz Link Zgłoś
rrose7 Re: co zrobić???? 21.04.06, 12:19 Jedyne czego nie dostał z ubrań to chyba spodnie a na razie nie mam kilku baniek, by mu kupić. Ale ten pomysł z kokardą jest ok ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
liwia_3 Re: co zrobić???? 21.04.06, 12:23 Kolacja przy świecach, dobra muzyka i Ty jako 'atrakcja' wieczoru. Wiesz sexowne wdzianko i megaczułośc w stosunku do niego.. Odpowiedz Link Zgłoś