Dodaj do ulubionych

!!O_R_G_A_Z_M!!

11.05.06, 18:19
Powiedzcie mi czy to jest prawda że nie które kobiety lub może ich większość
a chodzi mi tu o młode dziewczyny takie w wieku 20 lat - czy te kobiety które
zaczeły współrzyć mogą nie mieć orgazmu w tak młodym wieku jeżeli powiedzmy
zaczeły współrzyć niedawno!! i dopiero po jakimś czasie kochania sie z
facetem dopiero ten orgazm u nich występuje?? czy wogóle to jest prawda ze
kobieta powinna mieć orgazm odrazu podczas każdego stosunku ( no może oprócz
2-3 pierwszych razy)czy możę po tym właśnie JAKIMŚ CZASIE?!
Obserwuj wątek
    • diablica880 Re: !!O_R_G_A_Z_M!! 11.05.06, 18:21
      to zalezy od kobiety czy jest do tego w pelni przekonana czy nie obawia sie ze
      zajdzie w ciaze...czy czuje sie bezpieczna z partnerem... jest bardzo wiele
      zeczy ktore maga miec wplyw na orgazm...
      • Gość: ilonka Re: !!O_R_G_A_Z_M!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 19:09
        ja się czuję bezpiecznie z partnerem, nie boję się ciąży (pamiętam o każdej
        tabletce), seks mnie satysfakcjonuje, próbujemy różnych pozycji, seksu
        oralnego... ale ORGAZMU NIE MAM! i co teraz? :(
        • Gość: sari Re: !!O_R_G_A_Z_M!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 22:02
          jesli chodzi o kobiety, to, niestety, malo ktora tak naprawde ma orgazmy
          podczas seksu.
    • Gość: mk Re: !!O_R_G_A_Z_M!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 22:07
      Mysle, ze kobiety, ktore WSPÓŁRZYJĄ, w ogóle nie mają orgazmu... :P
    • Gość: amelka Re: !!O_R_G_A_Z_M!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 22:48
      nie no prooooosze.... ilez mozna o orgazmach, seksie analnym i oralnym itp
      • Gość: lobokoti Re: !!O_R_G_A_Z_M!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 01:09
        Jakoś mało statystyk się na ten temat publikuje i są nieprecyzyjne. Faktem jest,
        że bardzo wiele kobiet nie ma orgazmu pochwowego, podczas seksu z mezczyzna, a
        niektóre twierdzą, że "dojrzały" do tego np po 30. Jeśli chodzi o orgazm
        łechtaczkowy, który można osiągać rozmaitymi metodami, to jest to po prostu
        bardziej skomplikowana masturbacja, na dobrą sprawę. Więc jeśli orgazm w ogóle
        osiągasz, to teoretycznie powinno się dać nauczyć faceta, odpowiedniej obsługi
        erogennej ;) Tylko, ze to bywa trudne i trzeba duzo wytrwalosci i neofickiego
        zapalu ;) Jak nauczyc sie osiagac orgazm pochwowy - nie mam pojecia i nawet
        watpie, czy to mozliwe.
    • Gość: paulina kobieta uczy sie przeżywac orgazm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 13:02
      kobieta uczy sie przeżywac orgazm, nie od razu kraków zbudowano :)
    • super_mo Re: !!O_R_G_A_Z_M!! 15.05.06, 18:57
      hej:) czytajac Wasze wypowiedzi i inne o takim samym temacie, coraz bardziej
      twierdzę że jestem szczęściarą:-)) gdyż miewam orgazmy dopochwowe, i nie tylko.
      kiedyś dostałam ograzmu robiąc partnerowi dobrze ustami. to był szok;-)
      aczkolwiek w trakcie pierwszych kroków współżycia razem z partnerem było nie do
      końca przyjemnie. nie każdy dotyk sprawiał mi satysfakcje. ale po czasie
      wszystko się zmieniło:-) najczęściej udaje mi się osiągnąć ograzm,
      gdy 'ujeżdzam partnera' (wg. swojego rytmu,najpierw powoli, a potem coraz
      szybciej, aż w końcu on przejmuje kontrole), a druga najczęstsza pozycja - gdy
      leżę na plecach, on klęczy przede mną, i mam pupę wyżej uniesioną. na początku
      zdarzało mi się kończyć momentalnie, nawet szybciej niż partner;-) ale teraz
      nauczyłam się wydłużać orgazm. mówię wam, odlot. ale, moim zdaniem, aby to
      osiągnąć, trzeba się wyluzować na maksa i wczuć w każdy zmysł - dotyku,
      zapachu. może też działać wyobraźnia. zamknijcie oczy na chwilę, i wyobraźcie
      sobie, że nie leżycie teraz w łóżku, ale np. partner bierze was ostro w jakimś
      hotelowym pokoju albo na łące. trzeba sobie pozwolić na chwilę zapomnienia i
      ujawnić instynkty:-) trzeba pomyśleć o sobie, o daniu sobie przyjemności a nie
      tylko partnerowi:-) polecam kobietom seks po odrobinie alkoholu (np. czerwone
      wino - 2,3 lampki) albo po marii. i życzę sukcesów:-)
    • lizzan Re: !!O_R_G_A_Z_M!! 15.05.06, 21:51
      Problem (albo i nie problem) polega na tym ze trzeba nauczyc sie swojego ciala,
      jego reakcji.

pozdrawaiam,
      lizzan
      • vanite1 Re: !!O_R_G_A_Z_M!! 16.05.06, 00:34
        Hm... z tego co pamietam, to ja mialam od razu. Ale wiesz, to wszystko zalezy
        od dziewczyny. jezeli dziewczyna zaczyna i jest strasznie zestresowana, spieta
        itp to czuje z reguly bol(czyli napenwo nie bedzie miala orgazmu). Ale z
        kaxzdym nastepnym razem jest lepiej. Wazne zeby dziewczyna sama chciala sie
        kochac, wtedy bedzie miala duza na to ochote. trzeba ja jakos zachecic. I mysle
        ze bedzie dobrze.

takze jesli twoja dziewczyna ma taki problem to nie win narazie siebie. Gorzej
        jak nie ma przez dlugi juz czas:)
        • Gość: zrozpaczona.. Re: !!O_R_G_A_Z_M!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 22.05.06, 19:19
          mam ten sam problem :( wspolzyje juz od 4 miesiecy... i nic.. :( jest fajnie,
          lubie seks, wrecz uwielbiam!! nie jestem spieta, ani nic... i juz sama nie wiem
          co jest u mnie powodem braku orgazmu.. :( jak zazdroszcze tym, ktore znaja to
          uczucie !!!
    • Gość: myosotis86 Re: !!O_R_G_A_Z_M!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 21:41
      podobno wiekszosc kobiet ktore nie maja orgazmu, nigdy sie nie masturbowalo...
      ja najpierw zacze4lam sypiac z chlopakiem, a pozniej masturbowac i to wlasnie w
      czasie samotnej zabawy mialam pierwszy OOOOrgazm :) dopiero po roku nauczylam
      sie osiagac orgazm bez pomagania partnerowi... to kiepska perspektywa, ale i
      tak bywa... tez mam 20 lat, wspolzyje od czterech i zaczyna byc naprawde
      cudownie :) powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka