rrose7 19.05.06, 12:09 Kto z Was zdawał nowe prawko? Za którym razem Wam się udało, bo mi dziś za 3, ale znam przypadki takie jak 7 raz:(. Czy warto wg Was dawać " w łapę " ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ssatt Re: ...Nowe prawo jazdy... IP: *.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 12:20 Polakowi nie warto dawac w lape...co za kraj...i pomysleć ,że w innych krajach ( jak USA ) zdaje sie za pierwszym razem...( no czasem za drugim) Odpowiedz Link Zgłoś
rrose7 Re: ...Nowe prawo jazdy... 19.05.06, 12:22 nie dawać.... ale ile razy mozna jeździć, płacić za każdy egzamin i jeszcze denerwować się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: ...Nowe prawo jazdy... IP: *.ztpnet.pl 19.05.06, 15:48 > nie dawać.... ale ile razy mozna jeździć, płacić za każdy egzamin i jeszcze > denerwować się? Jak umie sie jezdzic to sie zdaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrose7 Re: .do kali IP: 80.54.176.* 20.05.06, 11:06 wbrew pozorom teraz nie jest to takie latwe!!! moja kolezanke oblala np. za to, ze najechala na linie i co wtedy bys powiedzial? ze nie umiesz jezdzic??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: .do kali IP: *.ztpnet.pl 20.05.06, 13:41 > wbrew pozorom teraz nie jest to takie latwe!!! moja kolezanke oblala np. za to, A wczesniej bylo latwe? Zawsze gadalo sie, ze trudno zdac. > ze najechala na linie i co wtedy bys powiedzial? ze nie umiesz jezdzic??!! A na ulicy wjechalaby komus w bok. Nie spelnia kryteriow to niech spada na lekcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: .do kali IP: 80.54.176.* 20.05.06, 17:14 sam spadaj na lekcje! wczesniej bylo prosciutko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: .do kali IP: *.ztpnet.pl 20.05.06, 17:17 > sam spadaj na lekcje! Nie musze. > wczesniej bylo prosciutko!!! Tak, trzeba na cos zwalic. Nikomu przeciez nie brakuje umiejetnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: .do kali IP: *.icpnet.pl 20.05.06, 17:21 A bylas wtedy z kolezanka w samochodzie? Przepraszam, ze to powiem ale trudno przyznac sie ze cos sie zle zrobilo, ze czegos sie nie umie. A dodatkowe lekcje nie zaszkodza. Lepsze to, niz wypadek w pierwszym tygodniu posiadania prawa jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrose7 Re: .do kali IP: 80.54.176.* 20.05.06, 17:32 nie bylam ale nie widze powodu dla ktorego mialaby klamac! teraz nawet za takie cos oblewaja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrose7 Re: .do kali IP: 80.54.176.* 20.05.06, 17:33 nie bylam ale nie widze powodu dla ktorego mialaby klamac! teraz nawet za takie cos oblewaja! to smutne ale na czyms chce zarabiac w koncu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: .do kali IP: *.ztpnet.pl 20.05.06, 17:45 > teraz nawet za takie cos oblewaja! Kiedys tez. Nie ma tutaj nic do rzeczy nowe prawko. > to smutne ale na czyms chce zarabiac w koncu Zle, ze egzaminator wypelnia dobrze swoje obowiazki. Dobrze zeby wyjechala na ulice i powodowala kraksy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: .do kali IP: *.icpnet.pl 20.05.06, 20:00 Twoja kolezanka byc moze nie mowi jak wygladal caly egzamin. Byc moze popelnila kilka bledow, a najechanie na linie (zapewne ciagla) przesadzilo o oblaniu egzaminu. W stresie nie do konca zdajemy sobie sprawe z bledow, ktore popelniamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrose7 Re: .do kali IP: 80.54.176.* 21.05.06, 19:04 ona najechala jedynie na linie wylaczona z uzytku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: .do kali IP: *.icpnet.pl 21.05.06, 21:01 A co to jest "linia wylaczona z uzytku"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomaranczowa.cytry Re: ...Nowe prawo jazdy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 00:02 Ja zdalam za drugim, moim zdaniem apsolutnie nie warto dawc w lapie po pierwsze dlatego ze to rozpuszcza egzaminatorow ktorzy nprawde i tak dobrze zarabiaja na kazdym egzaminie ( za godzine poswiecona na egzamin placimy osrodkowi ponad 100 zl) po drugie to nie masz satysfakcji ze jestes kierowca. Moim zdanie nowe prawo jazdy jest prostrze bo zawsze placyk sprawial mi problemy, ale to prawda ze duzo latwiej jest kogos oblac. Minimalne 45 minut na miescie jest bardzo ciezko przejechac bez bledów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka:) Re: ...Nowe prawo jazdy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 23:02 Zdałam za drugim razem, bez dawania w łape:) Odpowiedz Link Zgłoś