Dodaj do ulubionych

sece na rozdrozu...

29.05.06, 11:39
Hej postanowilam napisac tutaj o moim dylemacie bo po prostu musze sie
wygadac i chcialabym uslyszec jakas rade...
Jestes z moim facetem juz ponad dwa lata i zasze wydawalo mi sie ze jest to
cos powaznego ze jest to juz ten. Pol roku temu zamieszkalismy razem i
wszystko bylo ok poza malymi klotniami ktore zdarzaja sie wszystkim wydawalo
mi sie ze jestem szczesliwa...
Tydzien temu wyjechalam odwiedzic mojego brata i jego zone i tak jakos sie
zlozylo ze gdziekolwiek wychodzilismy byl z nami kolega mojego brata i ak od
slowa do slowa od spaceru do spaceru od kawy do kway...zaczelam czuc cos do
niego myslalam ze to tylko zauroczenie ale teraz juz wiem ze nie!!! Zaczyna
mi na nim zalezec i bardzo chcialabym spedzic z nim wiecej czasu poznac go
bardziej i moze byc z nim...jednoczesnie nie chce zranic mojego obecnego
faceta ale wiem juz ze nic z nas nie bedzie bo w mojej glowce i nie tylko
jest juz ten drugi...a wiadomo ze nie bedzie na mnie czekal musze podjac
jakas deyzje a nie wiem co zrobic ???
Obserwuj wątek
    • Gość: neska Re: sece na rozdrozu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 11:57
      zastanow sie czy warto poswiecac milosc dla kogos kogo sie nie zna?
      • tiny_she Re: sece na rozdrozu... 29.05.06, 12:02
        ale ja go znam juz od ponad roku...
        • Gość: wujek.dobra.rada Re: sece na rozdrozu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 12:05
          Nie wiesz co robić? Powieś się.
        • Gość: neska Re: sece na rozdrozu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 12:05
          zastanow sie dobrze wiesz ze jak zwiazesz sie z tym chlopakiem ,to twoj byly
          obrazi sie na was na smierc ,moze to tylko chwilowe ?jezeli twoj obecny chlopak
          jest wart ratuj ten zwiazek rob tak zebys pozniej niczego nie zalowala ,zreszta
          zrobisz jak chcesz
          • neskafe Re: sece na rozdrozu... 29.05.06, 12:09
            ejjjj nie podszywaj sie pode mnie
            • Gość: neska Re: sece na rozdrozu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 12:10
              czy neska to taki sam nick jak nescafe nie sadze wiec sie odczep ,poza tym jak
              masz staly nick to o co biega?podpisuj sie nescafe ....

MI NIE ZABRONISZ TEGO NICKU
              ZEGNAM
              • neskafe Re: sece na rozdrozu... 29.05.06, 12:12
                Skarbie przesledz sobie to forum,to zauwazysz moze,ze normalnie podpisuje sie
                jako NESKA i to jest mój STAŁY nick.
                • Gość: neska Re: sece na rozdrozu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 12:16
                  dla mnie staly nick to zalogowany wiec nie wiedze w tym nic zlego,twoj stay nick
                  to nescafe
                  • neskafe Re: sece na rozdrozu... 29.05.06, 12:22
                    hmm to gdzie w takim razie jest TWOJ zalogowany nick?
                    • Gość: neska Re: sece na rozdrozu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 12:25
                      to cie chyba nie powinno interesowac !!nie musze sie logowac dla twojej
                      przyjemnosci kazdy moze sie podpisac neska
                      • Gość: NESKA Re: sece na rozdrozu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 12:27
                        a dlaczego nie powinno?tak sie sklada,ze mnie to interesuje,i co?:)

Różne nicki sa po to,aby szlo rozroznic wypowiedzi.
                        • Gość: neska Re: sece na rozdrozu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 12:28
                          tak sie sklada ze nie musze ci odpowiadac;)
                        • mezczyzna124 daj sobie na wstrzymanie nescafe 29.05.06, 12:30
                          nescafe ale ty jestes glupia ,czepiasz sie o nicka a przeciez kazdy sie moze
                          podpisac tak jak chce...wolna amerykanka
                          • Gość: neska Re: daj sobie na wstrzymanie nescafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 12:33
                            no wlasnie jej to tlumacze...
                          • neskafe Re: daj sobie na wstrzymanie nescafe 29.05.06, 12:38
                            oh jestem glupia dlatego,iz usiluje wytlumaczyc,ze uzywa mojego nicka tak?
                            Brawo za niezywkle trafne spostrzezenie buhahahaha
                            • Gość: neska Re: daj sobie na wstrzymanie nescafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 12:40
                              a gdzie jest napisane ze jest TWOJ hmmmm ...ciekawi mnie to bardzo!
                              • neskafe Re: daj sobie na wstrzymanie nescafe 29.05.06, 12:41
                                o ja pieprze...
                                A gdzies to musi byc dokladnie zapisane,tak?Ciekawe.
                                Przeszukaj sobie archiwum.
                                • Gość: neska Re: daj sobie na wstrzymanie nescafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 12:45
                                  widze ze masz wysoki zasob slownictwa.
                                  ja ci juz mowie NARKA
                                  a nicka nie zmienie i bede sie tak podpisywac bo chce;p
                                  i zadne twoje lamenty tego nie zmienia
                                  hehehheeh
                                  • neskafe hahahaha :D 29.05.06, 12:48
                                    buhaha tak,mam bardzo mały zasob słownictwa,ale zastanawiajace jest jedno -
                                    chyba musisz miec jeszcze mniejszy,skoro nie stać sie na wymyslenie innego
                                    nicku,co?:)
                                    > i zadne twoje lamenty tego nie zmienia

hahah lamenty,no ciekawe :)

Ciesze sie,ze ktos mi dzis tak poprawil nastroj,merci :)
                                    • Gość: neska Re: hahahaha :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 12:51
                                      buhahahah tak sie sklada ze mi sie ten nick podoba a to nie znaczy ze mam
                                      ograniczony zasob slownictwa
                                      • neskafe Re: hahahaha :D 29.05.06, 12:54
                                        To mi kochana powiedz,na jakies podstawie stwierdzasz mój rzekomy brak
                                        urozmaicenia słownictwa?:)
                                        • Gość: neska Re: hahahaha :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 12:59
                                          po tym jak zaczynasz przeklinac i sie powtarzac w kolko...
                                • mezczyzna124 Re: daj sobie na wstrzymanie nescafe 29.05.06, 12:49
                                  a kto ma tyle czasu zeby archiuwm sprawdzac chyba jakies malolaty ktore maja
                                  czasu pod dostatkiem ,nie osmieszaj sie tylko sie loguj .Pozdrawiam
                                  • neskafe Re: daj sobie na wstrzymanie nescafe 29.05.06, 12:51
                                    tak no rzeczywiscie to tyle czasu wymaga.Powiedz mi moze w takim razie,kto ma
                                    tyle czasu,aby dyskutowac nad czyms bezsensownym?
                                    • Gość: neska Re: daj sobie na wstrzymanie nescafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 12:54
                                      no wydaje mi sie ze ty skoro sie czepiasz i kazesz mi szukac po archium forum
                                      skonczmy ta dyskusje ja zdania nie zmienie tak samo jak nicka wiec wszelkie
                                      komentarze lataja mi kolo nosa
                                      • neskafe Re: daj sobie na wstrzymanie nescafe 29.05.06, 12:55
                                        > no wydaje mi sie

Otóż to :)
                                        • Gość: neska Re: daj sobie na wstrzymanie nescafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 13:01
                                          szydera a wszystko to.... bo rozpieszczonej nescafe ukradlam nicka
                                          • neskafe Re: daj sobie na wstrzymanie nescafe 29.05.06, 13:03
                                            > bo rozpieszczonej nescafe

A to dobre,nie znajac mnie mowisz ,ze jestem rozpieszczona.
                                            Moze Ty psychologiem jestes,co?

>ukradlam

Uwazasz,ze kradziez to dobra rzecz?
                                            • Gość: neska Re: daj sobie na wstrzymanie nescafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 13:06
                                              moze jestem....
                                              pogadaj sobie jeszcze moze ci ulzy...
                                              moze sie moderatorowi poskarzysz ciekawe co on na to ?
                                              hmmm zapytamy czy moge uzywac TWOJEGO nicka??
                                              normalnie sie tak nie osmialam jak dzisiaj
                                            • Gość: neska Re: daj sobie na wstrzymanie nescafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 13:12
                                              >jako NESKA i to jest mój STAŁY nick.

jako gosc moge sie podpisywac kazdym nickiem ,jaki jest twoj staly NESCAFE bo
                                              NESKI nie widzialam zalogowanej WIEC SOBIE NIE PRZYWLASZCZYLAM TWOJEGO NICKA!!BO
                                              MASZ INNY....

Pozdrawiam
                                    • mezczyzna124 Re: daj sobie na wstrzymanie nescafe 29.05.06, 12:57
                                      kochana z tego co widze to sama zaczelas dyskutowac pierwsza bo ktos ci nicka
                                      ukradl czy to nie zalosne?przeciez logujesz sie jako nescafe ok nie mam czasu na
                                      pierdoly lece do pracy
                                      • neskafe Re: daj sobie na wstrzymanie nescafe 29.05.06, 13:00
                                        KOchany nikt nie kazal Ci sie tu wypowiadac i marnowac swój cenny czas.

> czy to nie zalosne?

Nie sądzę.
                            • mezczyzna124 Re: daj sobie na wstrzymanie nescafe 29.05.06, 12:47
                              ile ty masz latek ze sie o nicka tak awanturujesz?
                              jestes strasznie upierdliwa!!!wez sie loguj i po sprawie
                              powtarzam ci kazdy ma prawo sie popisywac neska nawet ja ...
                              • neskafe Re: daj sobie na wstrzymanie nescafe 29.05.06, 12:50
                                hmm Twoim zdaniem to jest awanturowanie sie?hmm nie sądze :)
                                Mnie po prostu irytuje wprowadzanie takiego nieładu :)
              • Gość: beer Re: sece na rozdrozu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 12:13
                Umówcie się na mieście i wytargajcie za kłaki.
                • neskafe Re: sece na rozdrozu... 29.05.06, 12:14
                  po co?:)
    • Gość: aśka Re: sece na rozdrozu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 12:06
      rozumiem Cię bo sama byłam w podobnej sytuacji.
      faktem jest jednak że tego drugiego nie znasz. i nie da sie zerwać z facetem
      nie raniąc go (o ile on Cię kocha). tym Ci trudniej że właściwei to nie jest Ci
      źle z obecnym... tylko już nie ma TEGO CZEGOŚ, prawda?
      musisz to dokładnie przemyśleć ale jkeśli juz teraz wiesz że nie będziesz
      szzcęśliwa z obecnym facetem to spróbuj szczęścia z tym drugim:)))
      powodzenia i trzymam kciuki
    • Gość: katja Re: sece na rozdrozu... IP: *.e-data.net.pl 29.05.06, 13:19
      Dla mnie sprawa jest jasna.Skoro zaczęło ci zalezec na innym,to widac twoj
      obecny facet nie jest jeszcze tym właściwym.Wiem,bo sama byłam dwa razy w
      takiej sytuacji i zostawiajac tamtych facetów w końcu poznałam kogos,z kim moze
      naprawde bede mogła spędzic zycie.Powodzonka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka