Dodaj do ulubionych

Lepiej czuje sie nago bo nic nie ukrywam :)

09.06.06, 13:06
Jesli jest sie swiadomym wlasnej wartosci, to patrzy sie na siebie samego z
rezerwa :)

Nie lubie gdy ludzie sa tak naburmuszeni, strzega swojej "dumy" tak jak mieli
by cos naprawde kompromitujacego do ukrycia.

Przyklad pozytywny ze mozna inaczej; John Lennon, jeden z najbardziej
blyskotliwych, inteligentnych indywidualnosci naszych czasow, pozowal nago,
ala naturel, z zona Yoko, czesto robil malpie miny i kpil z siebie. Nie mial
zandych oporow zeby caly swiat zobaczyl jak on kocha sie ze swoja zona.

I co z tego ze lubie wachac cipke mojej zony i innych kobiet, to nie odbiera
mi inteligencji, wrec przeciwnie pozwala mi to rozwijac wlasna percepcje oraz
rozwijac sie duchowo :)

Obserwuj wątek
    • Gość: autor Re: Lepiej czuje sie nago bo nic nie ukrywam :) IP: *.promax.media.pl 09.06.06, 13:44
      ...taaak? i co w związku z tym?
      dowartościowałeś się juz samym tematem wątku to po co dalszy wywód?
    • angelika.ka No dobra, ale kogo to obchodzi??? 09.06.06, 14:02

• selan Re: Lepiej czuje sie nago bo nic nie ukrywam :) 09.06.06, 14:08
      Wytłumacz mi, bo nie rozumiem, jak wąchanie czegokolwiek moze pomóc w rozwoju
      duchowym. Twój post brzmi jak pijacki bełkot...
    • Gość: marysienka69 Re: Lepiej czuje sie nago bo nic nie ukrywam :) IP: 87.204.65.* 09.06.06, 14:09
      to brzmi jak bełkot po narkotykach chyba....
    • agatka_to_ja Re: Lepiej czuje sie nago bo nic nie ukrywam :) 09.06.06, 15:27
      znowu pi.e.rdolisz bez sensu? az mi cie szkoda...
      • bluefoto Re: Lepiej czuje sie nago bo nic nie ukrywam :) 09.06.06, 16:47
        Widocznie się tym nie przejmuje skoro pojawiają sie nowe posty.. ;)
        • agatka_to_ja Re: Lepiej czuje sie nago bo nic nie ukrywam :) 09.06.06, 21:59
          ale zeby pisal cos nowego.. ale on ciagle to samo, w dodatku coraz mniej
          zrozumiale...
    • doorciaa Re: Lepiej czuje sie nago bo nic nie ukrywam :) 09.06.06, 22:20
      hihi biorac Twoj post doslownie nic tylko rzec: nic Waldku prostszego..rzuc no
      nam jakie foto nago =) poczujesz sie lepiej a i my (ja) nie bedziemy sie nudzili ;)
      • waldek1610 Re: Lepiej czuje sie nago bo nic nie ukrywam :) 10.06.06, 01:55
        Doorcia,
        Z ta nagoscia to oczywiscie byla przenosnia, mialem na mysli obnazenie sie
        psychicznie a nie fizyczne. Mojim postem probuje przelamac naburmuszenie tego
        forum. Jestem znudzony czytaniem, postow ktore zawsze ciasno mieszcza sie w
        Polskich standartach myslowych.

Czas zeby powialo swiezoscia na tym forum, jesli juz o zapachach kobiecych
        cipek jest mowa.

• lobotomia_story Re: Lepiej czuje sie nago bo nic nie ukrywam :) 10.06.06, 02:42
          A Twoje standardy to co?
          "ja skrzywdzony - nie dostałem zabawki, którą chciałem więc ten, kto mi jej nie
          dał jest głupi..."
          Daj spokój - szkoda czasu... ;P
          • waldek1610 Re: Lepiej czuje sie nago bo nic nie ukrywam :) 10.06.06, 02:57
            nie moje standarty to; "Oczekuje tego samego, od osoby ktora konsumuje moja
            milosc" :)

Wcale nie zmuszalem Junko zeby ze mna byla, Ona sama chciala utrzymywac
            znajomosc na jej zasadach, ale czy tak wyglada milosc, albo nawet przyjazn???
    • polishbellydancer Re: Lepiej czuje sie nago bo nic nie ukrywam :) 09.06.06, 22:24
      Waldek to ty tu jeszcze sie wzwodzisz--znaczy wywodzisz ;o)
    • lobotomia_story Re: Lepiej czuje sie nago bo nic nie ukrywam :) 10.06.06, 02:40
      Sory, Stary, ale robienie stolca to też w sumie natuarlna sprawa, dotycząca
      każdego...
      Czy naprawdę myślisz, że publiczna defekacja ma takie walory wyzwalające?
      Kogo można byłoby tym zaszokować? Dobrotliwe ciotki, które się boją na głos
      "dupa" powiedzieć? Naprawdę myślisz, że to byłby taki wyczyn?
      Może i w czasach Johna Lennona, to była rewolucja, bo dziś to raczej spóżniłeś
      się jakieś 30 lat... ;-/
      • waldek1610 Re: Lepiej czuje sie nago bo nic nie ukrywam :) 10.06.06, 03:01
        Problem w tym ze wielu z was dalej tkwi w 19 stuleciu a nie w 1960'ies :)

Nie chodzi mi o szokowanie innych, jedynie o otwartosc i wyzbycie sie sztywnych
        zachamowan i konwenansow.
        • gig.ga Re: Lepiej czuje sie nago bo nic nie ukrywam :) 10.06.06, 04:30
          Wachanie cipki(ek), to 21 wiek? No, no.
          • waldek1610 Re: Lepiej czuje sie nago bo nic nie ukrywam :) 10.06.06, 09:13
            gig.ga napisała:

> Wachanie cipki(ek), to 21 wiek? No, no.

Jesli udawanie ze sie tego nie robi to 19 wiek, to chyba 21 wiek do czegos
            zobowiazuje.

Po co sie czarowac, ze tego nie lubimy lub wogole nie robimy...przeciez to jest
            ludzkie, wszystko jest dla ludzi, rowniez zapach i smak cipki :)
            • Gość: waldka_zmora Re: Lepiej czuje sie nago bo nic nie ukrywam :) IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 10.06.06, 10:27
              Wachanie cipki(ek), to 21 wiek?

nie,wiek 21 to zapach cipki w aerozolu
              a smak w tic-tac
        • agatka_to_ja Re: Lepiej czuje sie nago bo nic nie ukrywam :) 10.06.06, 16:06
          waldek1610 napisał:

> Problem w tym ze wielu z was dalej tkwi w 19 stuleciu a nie w 1960'ies :)
          > Nie chodzi mi o szokowanie innych, jedynie o otwartosc i wyzbycie sie
          sztywnych zachamowan i konwenansow.

po pierwsze: sam twoisz w sredniowieczu dupku, ktory nawet nie potrafi
          zaakceptowac krotkich wlosów u kobiet!!! twoim idealem jest kobieta, ktora ma
          dlugie wlosy i poslusznie rozklada nogi przed mezem... czyli sredniowiecze....

buahahahahahaha

a po drugie "zaHamowania" (a nie zachamowania analfabeto)
    • libertine21 buahaha 10.06.06, 10:33

"I co z tego ze lubie wachac cipke mojej zony i innych kobiet, to nie odbiera
      mi inteligencji, wrec przeciwnie pozwala mi to rozwijac wlasna percepcje oraz
      rozwijac sie duchowo :)"-buahaha ale sie usmiałam :-)))))))))) wypowiedz
      miesiaca :-DDDDDD
      • waldek1610 A twoj chlopak to nigdy Ciebie nie obwachiwal...!? 10.06.06, 10:42
        Smiech to zdrowie :) Mysle ze wiekszosc facetow nie mialo by nic przeciwko temu
        zeby obwachiwac cipki wszystkim fajnym kobietom...Zreszta dla mnie to tak jak
        dobry obiad w restauracji, uczta dla zmyslow!
        • libertine21 Tobie cos dolega? 10.06.06, 10:47
          " Mysle ze wiekszosc facetow nie mialo by nic przeciwko temu zeby obwachiwac
          cipki wszystkim fajnym kobietom" -od kiedy to sie powolujesz na wszystkich
          facetow?nie kazdy jest taki jak ty(i dzieki Bogu :-DDDDD)bo zadna z kobiet nie
          poszla by do takiej restauracji i jeszcze popsulaby sobie zmysly :-DDDDDD
          • waldek1610 Re: Tobie cos dolega? 10.06.06, 10:54
            Libertine,
            A ty co myslalas ze twoja cipka/dupcia pachnie tak a nie inaczej dlatego zeby
            po prostu sobie czym pachniec? Otoz nie! Ten zapach dziala jak afrodyzjak, jak
            zapach krwi na rekina....Cipka pachnie cipka zeby przyciagac samcow czyli
            facetow...
            • libertine21 Re: Tobie cos dolega? 10.06.06, 11:03
              chyba sie wystraszyles swojego niedowartosciowania i atakujesz bezsensu :-DDDD
              • waldek1610 Re: Tobie cos dolega? 10.06.06, 11:07
                I beg your pardon? Dlaczego nie dopowiesz na pytanie. Nie szukaj problemu we
                mnie tylko w sobie :)
                • libertine21 Re: Tobie cos dolega? 10.06.06, 11:09
                  "Nic nie musze moge wszystko" mowi ci to cos?
                  • waldek1610 Re: Tobie cos dolega? 10.06.06, 11:15
                    tak to jest jedno z moich motto :)
                    • libertine21 Re: Tobie cos dolega? 10.06.06, 11:17
                      jak sobie wymyslisz tak jak w twoim zyciu czyli nic:-DDDDDDDD
                      • waldek1610 Re: Tobie cos dolega? 10.06.06, 11:22
                        zaczynasz robic sie nudna.Na pewno bylo by ciekawiej gdybys sciagla majtki albo
                        wywalila cyce na wierzch ...
                        • libertine21 Re: Tobie cos dolega? 10.06.06, 11:23
                          niedenerwuj sie bo ci serducho wysiadzie od nadmiaru wrazen :-DDDDDD
                          • waldek1610 Re: Tobie cos dolega? 10.06.06, 11:29
                            wcale sie nie denerwuje, wrecz przeciwnie, jestem w dobrym nastroju. Niemniej
                            jednak zaczynasz mnie nudzic...

• libertine21 Re: Tobie cos dolega? 10.06.06, 11:32
                              i w ten własnie sposob znudzila ci sie twoja wlasna zona po paru miesiacach bo
                              zaczela pewnie wyrazac swoje opinie i wynik moze zajrzymy co tam u junko i tak
                              sie potoczyla dalej love story
                              • waldek1610 Re: Tobie cos dolega? 10.06.06, 11:41
                                No dobrze tylko co moja ex ma do rzeczy z moim watkiem?

W tym wlasnie jest problem ze ludzie zamiast rozmawiac, wymieniac opinie...
                                chca na sile zmieniac innych albo ich krytykowac.

Tak na marginesie to czy ja kiedykolwiek prosilem Cieibe zebys mnie
                                zmieniala? :) Porozmawiac, owszem bardzo chetnie, ale nie probuj na sile
                                zmienic mojego zdania, tylko dlatego ze z jakiegos powodu wydaje Ci sie ze
                                twoje zdanie jest zawsze niepodwazalne...
                                • neskafe buhhhhaaaahahahaaaaaaaaaa!!!!:) 10.06.06, 11:47
                                  idiota kretyn iiodta kretyn idiota kretyn iiodta kretyn idiota kretyn iiodta
                                  kretyn idiota kretyn iiodta kretyn idiota kretyn iiodta kretyn idiota kretyn
                                  iiodta kretyn idiota kretyn iiodta kretyn idiota kretyn iiodta kretyn idiota
                                  kretyn iiodta kretyn idiota kretyn iiodta kretyn idiota kretyn iiodta kretyn
                                  kretyn iiodta kretyn idiota kretyn iiodta kretyn iiodta kretyn idiota kretyn

P.S To nie DO Waldzia ,tylko O Waldziu,takze na jego nedzne proby zirytowania
                                  mnie NIE bede odpisywac :))))
                                • libertine21 Re: Tobie cos dolega? 10.06.06, 11:48
                                  Skoro to sa moje zdania to owszem sa niepodwazalne a powod oczywisty.
                                  • waldek1610 Re: Tobie cos dolega? 10.06.06, 12:08
                                    libertine21 napisała:

> Skoro to sa moje zdania to owszem sa niepodwazalne a powod oczywisty.

Wlasnie, dla twojej informacji ja tez jestem czlowiekiem i mam wlasne zdanie.
                                    Poza tym jestem od Ciebie starszy, bardziej; doswiadczony, wyksztalcony, obyty
                                    w swiecie, wiec to tu wiele mowic :)
                                    • libertine21 Re: Tobie cos dolega? 10.06.06, 13:05
                                      I zarozumialy niedowartosciowany zacofany chamski wulgarny mam dalej wymieniac?
                                • neskafe Re: Tobie cos dolega? 10.06.06, 11:58
                                  > W tym wlasnie jest problem ze ludzie zamiast rozmawiac, wymieniac opinie...
                                  > chca na sile zmieniac innych albo ich krytykowac.

A Ty cymbale co robisz????Boze jaki z Ciebie hipokryta nędzny.Sam innym
                                  NIEUSTANNIE wmawasz,ze sa zacofani,ze nie wachajac cipek sa w XIX w. LITOSCI!
                                  Żygac sie juz wszystkim chce od tej Twojej stale powtarzajacej sie,nie majacej
                                  sensu,zarozumialej gadaniny!Obrazac sobie mozesz "swoich"amerykanow,czy
                                  Japonczykow,ale WARA CI OD POLSKI tchorzu!!
                                  • waldek1610 Re: Tobie cos dolega? 10.06.06, 12:11
                                    Ty sie dalej oddzywasz, a co stala sie z twoja obietnica ze nie bedziesz
                                    odpisywac? :)

P.S. Dlaczego myslisz ze jestem zarozumialy? :) To ze wy w Polsce ludzicie
                                    slabych przeciwnikow (w dyskusji, i pilce noznej :) to nie znaczy ze ja mam sie
                                    do was dostosowywac.
                                    • Gość: neska Re: Tobie cos dolega? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 12:13
                                      > Ty sie dalej oddzywasz, a co stala sie z twoja obietnica ze nie bedziesz
                                      > odpisywac? :)

Nie bylo ona zlozona Tobie,od tego zacznijmy.No i mam prawo odzywac sie kiedy
                                      chce.
                                      > P.S. Dlaczego myslisz ze jestem zarozumialy? :)
                                      Takie moje zdanie i tyle.Dlaczego tak mysle?Wnioskujac to z Twoich wypowiedzi -
                                      proste.

>To ze wy w Polsce ludzicie
                                      > slabych przeciwnikow

Slaba Twoja wiedza jesli tak myslisz,oj slaba.
                                      • waldek1610 Re: Tobie cos dolega? 10.06.06, 12:40
                                        Mylisz pojecie Neska, ja nie jestem zarozumialy tylko wiem cego chce, i mam
                                        wyrobie swije zdanie, i nie bardzo mnie obchodzi jakie sa twoje standarty :)
                                        • libertine21 Re: Tobie cos dolega? 10.06.06, 13:06
                                          wlasnie widac co do zony wiesz czego chcesz :-DDDDDDDDD
                                          • waldek1610 Re: Tobie cos dolega? 10.06.06, 13:15
                                            zone mam cudowna, bo moge na niej polegac, kocha mnie i pozatym jest piekna
                                            oraz madra kobieta. Poza tym nadal ja kocham, bo milosc to wiecej niz
                                            zauroczenie, milosc to jest poswieceie i calkowite oddanie sie drugiej osobie,
                                            (za wyjatkiem seksu, bo od seksu z inna kobieta mnie nie ubedzie :)

A Junko i tak byla zla kandydatka na zyciowa partnerke, nawet gdyby nasza
                                            znajomosc dluzej potrwalaby, to i tak pewnie w koncu zrozumialbym ze to nie
                                            jest to.
                                            • selan Re: Tobie cos dolega? 10.06.06, 15:15
                                              Waldku drogi, Twój post zalągł mi się w głowie na całą noc, pomyślałam o nim,
                                              opowiedziałam znajomym (ich reakcja 'buhahaa'). I doszłam do wniosku, ze skoro
                                              wąchanie cipek poszerza horyzonty, to powinnam zacząć wąchać skarpetki mojego
                                              lubego :) może poszerzy mi to też inteligencję. A tak na serio to nie wiem jak
                                              się ma publiczne ogłaszanie 'Uwielbiam wąchać cipki' do życia w 21 wieku. Dla
                                              mnie wywalanie swojego życia seksualnego na formum publiczne nie świadczy o
                                              postępie lecz o debiliźmie.
                                              • waldek1610 Re: Tobie cos dolega? 11.06.06, 07:39
                                                Jesli dla Ciebie wszystko co twoj chlopak ma do zaoferowania Tobie to jego
                                                smierdzace skarpetki, to szczerze wspolczuje Tobie :)

P.S. Twoj chlopak ma cialo i zapach...wiec dlaczego nie wachac jego?
                                            • agatka_to_ja Re: Tobie cos dolega? 10.06.06, 16:11
                                              waldek1610 napisał:

> zone mam cudowna, bo moge na niej polegac,

no jasne.. mozesz na niej polegac.. i poruchac.. super!

nadal ją kochasz?????? buahahahahahaha.. KLAMIESZ!!!!!!!!!!! setki razy pisales
                                              tu , ze jej NIE KOCHASZ!!!!!!!!!!!!!!!!! wiec nie kłam ŚMIECIU!~!!!!!!!!!!

milosc to wiecej niz
                                              > zauroczenie, milosc to jest poswieceie i calkowite oddanie sie drugiej
                                              osobie, (za wyjatkiem seksu, bo od seksu z inna kobieta mnie nie ubedzie :)

a to przyklad typowiego myslenia fiutem !!!!
                                            • libertine21 Re: Tobie cos dolega? 11.06.06, 21:38
                                              "zone mam cudowna, bo moge na niej polegac, kocha mnie i pozatym jest piekna
                                              oraz madra kobieta. Poza tym nadal ja kocham, bo milosc to wiecej niz
                                              zauroczenie, milosc to jest poswieceie i calkowite oddanie sie drugiej osobie,
                                              (za wyjatkiem seksu, bo od seksu z inna kobieta mnie nie ubedzie :)"- to gdzie
                                              te piekne slowa jak zastanawiales sie miesiac temu nad istnieniem tego
                                              zwiazku...BEZNADZIEJA

• libertine21 i jeszcze jedno 11.06.06, 21:41
                                              "A Junko i tak byla zla kandydatka na zyciowa partnerke, nawet gdyby nasza
                                              znajomosc dluzej potrwalaby, to i tak pewnie w koncu zrozumialbym ze to nie
                                              jest to."-to po co tyle watkow na temat jakiejs junko srunko....nie oklamuj
                                              innych bo sam tkwisz w prozni
                                              • waldek1610 Re: i jeszcze jedno 12.06.06, 06:54
                                                libertine21 napisała:

> "A Junko i tak byla zla kandydatka na zyciowa partnerke, nawet gdyby nasza
                                                > znajomosc dluzej potrwalaby, to i tak pewnie w koncu zrozumialbym ze to nie
                                                > jest to."-to po co tyle watkow na temat jakiejs junko srunko....nie oklamuj
                                                > innych bo sam tkwisz w prozni

Liberka,
                                                Wbrew pozorom dyskusja o Junko, rowniez na tym forum pomogla mi zrozumiec
                                                istote mojego zwiazku z Junko.

A to ze bylo duzo plusow i jeszcze wiecej niewiadomych w naszej znajomosci
                                                (boroc pod uwage okolicznosci) to zabiera mi to tyle czasu zeby zrozumiec ze
                                                jednak bylo zbyt duzo negatywnych cech u Junko oraz jej zypelny brak checi do
                                                poswiecen. Teraz przynajmniej jest mi lzej na sercu, wiedzac ze dalem z siebie
                                                wszystko i nie ja musze sie za siebie wstydzic.

Swoja droga, nie dziwne ze ona teraz sie kryje, choc napisalem do niej jasno ze
                                                nic od niej nie oczekuje tylko mam nadzieje ze jest szczesliwa bo kiedys ja
                                                bardzo kochalem...

Ona po prostu zawsze byla samolubna, bo trzymala mnie na emocjonalnej smyczy,
                                                nikt jej nie zmuszal do tego zeby kontynuowala znajomosc ze mna. I co teraz
                                                niby ma sie do tego przyznac ze byla suka bez serca....
                                                • libertine21 Re: i jeszcze jedno 12.06.06, 09:36
                                                  "I co teraz niby ma sie do tego przyznac ze byla suka bez serca...."- a jednak
                                                  nieszanujesz kobiet....
                                                  • waldek1610 Kobieta ma prawa ale i obowiazki 12.06.06, 10:09
                                                    Libertine,
                                                    Szanuje kobiety ktore na ten szacunek zasluguja. Kobieta ma pelne prawa ale
                                                    rowniez obowiazki. Fakt ze jest kobieta nie zwalnia ja od odpowiedzialnosci i
                                                    ktytyki pod jej adresem. Wiem te Tobie trudno wyzbyc sie stronniczosci, ale
                                                    uwierz mi sa rowniez zle kobiety i dobrzy mezczyzni.
                                                  • libertine21 co ty powiesz 12.06.06, 11:47
                                                    i takie obojniaki ktore zastanawiaja sie czy byc z junko czy z zona nie mydl
                                                    oczu.....
                                                • agatka_to_ja Re: i jeszcze jedno 12.06.06, 09:54
                                                  powtarzam ci gnoju - nie nazywaj kobiet SUKAMI!!!!!!!
                                                  • waldek1610 Re: i jeszcze jedno 12.06.06, 10:10
                                                    jesli ty mozesz nazwac mezczyzne Gnojem... :)

Ignorantka
                                                  • agatka_to_ja Re: i jeszcze jedno 12.06.06, 10:11
                                                    cham!
                                                  • waldek1610 Re: i jeszcze jedno 12.06.06, 10:20
                                                    egoistka!
                                                  • agatka_to_ja Re: i jeszcze jedno 12.06.06, 10:28
                                                    egoistka? a na jakiej podstawie tak sadzisz????????????

• waldek1610 Re: i jeszcze jedno 12.06.06, 10:58
                                                    agatka_to_ja napisała:

> egoistka? a na jakiej podstawie tak sadzisz????????????

Agatka,
                                                    Ty zawsze bronisz kobiety, zony... nawet w przypadku gdy mezczyzna zdecydowanie
                                                    zasluguje na wieksza sympatie. Zawsze znajdziesz sposob zeby odwrocic kota do
                                                    gory ogonem, nawet gdy jasno widac wine kobiety. Nie wiem jakie sa twoje
                                                    doswiadczenie z mezczyznami, ale chyba niezbyt dobre skoro zawsze probujesz
                                                    przedstawiac ich jako "iditow".

Owszem ja nie jestem bez winy, ale naprzyklad w moim zwiazku z Junko to ja nie
                                                    mam sie czego wstydzic, zrobilem wszystko co moglem. To fakt ty ktytykujesz
                                                    Junko, choc jest kobieta, ale to tylko dlatego ze nie jest Polka :)
                                                  • agatka_to_ja Re: i jeszcze jedno 12.06.06, 11:06
                                                    ja NIE ZAWSZE Bronie kobiet! widze wine w twojej Junko, widze, ze cie w jakis
                                                    sposob oszukala... ale nie zmienia to faktu, ze jecząc o niej trzeci miesiąc z
                                                    rzedu ponizasz sie i kompromitujesz!

moje doswiadczenia s z facetami są swietne :) ZNam wielu facetow, ktorzy są
                                                    rewelacyjni, piję z nimi kawe, piwo, gadam i bardzo lubie ich towarzystwo...
                                                    wiec twoje "pseudopsychologiczne" gdybania są nietrafione.

a Junko nie krytykuje dlatego, ze nie jest Polką.. moze byc nawet murzynką -
                                                    postąpiła nie w porządku... "ale to juz bylo i nie wróci wiecej...".. wiec
                                                    skoncz z tym tematem!!!!!!!!!!!!!
                                                  • bluefoto Re: i jeszcze jedno 12.06.06, 11:14
                                                    A Ci od rana znowu swoje.. ;D
                                                  • agatka_to_ja Re: i jeszcze jedno 12.06.06, 11:18
                                                    :)
                                                  • bluefoto Re: i jeszcze jedno 12.06.06, 11:22
                                                    Właśnie sprawdziłem pocztę Gazety. Strasznie długi ten mail ;D
                                                    Jestem nawet w stanie zaryzykować stwierdzenie że tak długi jak Twoja ostatnia
                                                    odpowiedź ;D
                                                  • agatka_to_ja Re: i jeszcze jedno 12.06.06, 11:30
                                                    ech, zadowolic mezczyzne - nie lada wyzwanie i nie lada kłopot.... ;)
                                                  • bluefoto Re: i jeszcze jedno 12.06.06, 11:31
                                                    Nadinterpretacja moja droga ;D
                                                    Co słychać ??
                                                  • agatka_to_ja Re: i jeszcze jedno 12.06.06, 11:35
                                                    ciepło slychac :) dzis wreszcie sie doczekałam pogody, wiec... gołe nogi i
                                                    zwiewna spodnica :) jak ja to lubie.....
                                                  • bluefoto Re: i jeszcze jedno 12.06.06, 11:37
                                                    Nie kuś nie kuś wystarczy mi to co wczoraj miałem ;P
                                                  • agatka_to_ja Re: i jeszcze jedno 12.06.06, 11:38
                                                    a co miales wczoraj?
                                                  • bluefoto Re: i jeszcze jedno 12.06.06, 11:43
                                                    Możliwe że przesadzam. Wracałem po imprezie z knajpy mojego brata. Wracały ze
                                                    mną jeszcze cztery osoby w tym dwie dziewczyny (w piżamach ;P). Jedna z nich
                                                    pracowała kiedyś w tej knajpie. Gdybym poszedł z tymi pannami do ich mieszkania
                                                    mogłoby być gorąco. Szczególnie że jedna się dość mocno kleiła..
                                                  • agatka_to_ja Re: i jeszcze jedno 12.06.06, 11:44
                                                    hmmmm... obiecująca sytuacja... nielicznie nie skorzystaliby z takiej okazji...
                                                  • waldek1610 Re: i jeszcze jedno 12.06.06, 11:52
                                                    agatka_to_ja napisała:

> ja NIE ZAWSZE Bronie kobiet! widze wine w twojej Junko, widze, ze cie w jakis
                                                    > sposob oszukala... ale nie zmienia to faktu, ze jecząc o niej trzeci miesiąc
                                                    > z rzedu ponizasz sie i kompromitujesz!

Milosc do kobiety gdyby ona na nia w pelni nie zasluzyla, jest czyms pieknym.
                                                    Chyba nigdy nie bylas zakochana tak naprawde (bezinteresownie) Agatka....skoro
                                                    sugerujesz ze latwo jest zapomniec kogos kogo sie kochalo.

> moje doswiadczenia s z facetami są swietne :) ZNam wielu facetow, ktorzy są
                                                    > rewelacyjni, piję z nimi kawe, piwo, gadam i bardzo lubie ich towarzystwo...
                                                    > wiec twoje "pseudopsychologiczne" gdybania są nietrafione.

:) No no Agatka, niezle z Ciebie ziolko. Ciekawe czy twoj chlopak ktorego tak
                                                    chwalisz nie ma nic przeciwko temu ze saczysz kawusie z jakimis facetami? :)

> a Junko nie krytykuje dlatego, ze nie jest Polką.. moze byc nawet murzynką -
                                                    > postąpiła nie w porządku... "ale to juz bylo i nie wróci wiecej...".. wiec
                                                    > skoncz z tym tematem!!!!!!!!!!!!!

Dlaczego uwazasz ze jest "pasztetem"? Dlatego ze miala grube nogi? :) To prawda
                                                    ona potem schudla 7 kilo, bo napisala mni to w ostatnim liscie do mnie, ale jej
                                                    waga nie byla dla mnie istotna, wrecz przeciwnie lubilem wkladac glowe pomiedzy
                                                    jej pulchne nozki, bylo jak w niebie. Ale i tak niezaslugiwala na to zeby na
                                                    nia czekac bo mnie nie kochala, a ze chciala zebym ja nadal adorowal to jej
                                                    problem bo byla naiwna.
                                                  • agatka_to_ja Re: i jeszcze jedno 12.06.06, 11:57
                                                    waldek1610 napisał:
                                                    Chyba nigdy nie bylas zakochana tak naprawde (bezinteresownie) Agatka....skoro
                                                    > sugerujesz ze latwo jest zapomniec kogos kogo sie kochalo.

Byłam i jestem zakochana!!!! ale kocham SERCEM, a nie narządami płciowymi, jak
                                                    ty!

> :) No no Agatka, niezle z Ciebie ziolko. Ciekawe czy twoj chlopak ktorego tak
                                                    > chwalisz nie ma nic przeciwko temu ze saczysz kawusie z jakimis facetami?

ja nie mam CHŁOPAKA, ale FACETA, MĘŻA.. i on nie ma nic przeciwko kawkom ze
                                                    kolegami i kolzankami :)
                                                  • waldek1610 Re: i jeszcze jedno 12.06.06, 12:09
                                                    agatka_to_ja napisała:

> Byłam i jestem zakochana!!!! ale kocham SERCEM, a nie narządami płciowymi,
                                                    > jak ty!

Wlasnie tutaj chwycilem sie na twoim egoizmie :) Wiesz ze ja czekalem na Junko
                                                    1 i pol roku, nigdy jej nie zdradzilem, choc mialem wiele okazji, a Junko byla
                                                    daleko nigdy by sie nie dowiedziala.

Nawet gdyby sie dowiedziala to nie miala by nic przeciwko temu, bo wiedziala
                                                    ze facet potrzebuje seksu. Ale ja wtedy nie potrafilem myslec o innych
                                                    kobietach, gdy bylem w niej zakochany.

• agatka_to_ja Re: i jeszcze jedno 12.06.06, 12:12
                                                    to twoj problem mieczaku.. skoncz z ta junko, bo jestes do wyrzygania NUDNY!!!!
                                                  • waldek1610 Re: i jeszcze jedno 12.06.06, 12:21
                                                    dziekuje za twoja "uprzejma" rade :) Mowisz jak jakas "tupeciara"...Agatka, nie
                                                    potrafisz sie zachowac jak dama?
                                                  • agatka_to_ja Re: i jeszcze jedno 12.06.06, 12:30
                                                    alez potrafie... ale dama twz potrafi dać odpór komuś, kto tak po chamsku jak
                                                    ty atakuje wszystko i wszystkich!
                                                  • libertine21 brawo agatka 12.06.06, 13:15
                                                    depcz pluj niech sie wiesio waldus skreca z irytacji
                                                  • bluefoto Re: brawo agatka 12.06.06, 13:20
                                                    Właśnie w tym sens że on dzieki Waszym docinkom nakręca się jeszcze bardziej.
                                                    Ja bym skończył tą debatę..
                                                  • agatka_to_ja Re: brawo agatka 12.06.06, 13:21
                                                    ja tez bym skonczyla. gdyby Waldek zaprzestał obrazania Polaków i kobiet...
                                                  • bluefoto Re: brawo agatka 12.06.06, 13:37
                                                    No !!! nareszcie spokój.. ;D
                                                  • libertine21 Re: brawo agatka 12.06.06, 14:07
                                                    ufff
                                                  • agatka_to_ja Re: brawo agatka 12.06.06, 14:53
                                                    ufffffff :)
                                                  • bluefoto Re: brawo agatka 12.06.06, 15:46
                                                    To naprawdę koniec Victoria ;D albo cisza przed burzą i to chyba jest
                                                    prawidłowa odpowiedź-niestety zresztą =(
                                            • Gość: evel86 Re: Tobie cos dolega? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 16:16
                                              jeszcze niedawno czytalam na innym watku ze swojej zony juz nie kochasz tylko
                                              tamta wredna chinolke
                                              • bluefoto Nie zaczynajcie od nowa.. 12.06.06, 17:00
                                                ...bo naprawdę robi mi się niedobrze gdy widzę te kłótnie.
                                                • iw78 Re: Nie zaczynajcie od nowa.. 12.06.06, 17:20
                                                  witaj w klubie :)
                                                  • bluefoto Re: Nie zaczynajcie od nowa.. 12.06.06, 17:34
                                                    Ooo proszę kto do nas zawitał ;)
                                                    Masz coś w skrzynce..
                                                  • iw78 Re: Nie zaczynajcie od nowa.. 12.06.06, 17:49
                                                    Ty też :)
                                                  • bluefoto Re: Nie zaczynajcie od nowa.. 12.06.06, 17:51
                                                    Ostatnio napisałem że Twoje maile idą chyba przez Kamczatkę, cóż historia lubi
                                                    się powtarzać ;)
                                                  • iw78 Re: Nie zaczynajcie od nowa.. 12.06.06, 17:56
                                                    Najważniejsze że trafiają do adresata.:) Widać mocno tęsknisz ...poczekaj
                                                    jeszcze troche, napewno dotrze.
                                                  • bluefoto Re: Nie zaczynajcie od nowa.. 12.06.06, 18:09
                                                    Po prostu lubię je czytać ;)
                                                  • iw78 Re: Nie zaczynajcie od nowa.. 12.06.06, 18:12
                                                    miałam ciezki dzień a Ty mnie jeszcze dołujesz :(
                                                  • bluefoto Re: Nie zaczynajcie od nowa.. 12.06.06, 18:24
                                                    Dołuję ? Bo nie napisałem że tęsknię ?? Lubię z Tobą rozmawiać więc poniekąd
                                                    oznacza to samo ;]
                                                  • iw78 Re: Nie zaczynajcie od nowa.. 12.06.06, 18:39
                                                    tak? hi hi
                                              • waldek1610 Re: Tobie cos dolega? 12.06.06, 23:30
                                                Gość portalu: evel86 napisał(a):

> jeszcze niedawno czytalam na innym watku ze swojej zony juz nie kochasz tylko
                                                > tamta wredna chinolke

Z Junko taka jest Chinka jak z Ciebie jest Ruska...Zastanow sie czasami co
                                                piszesz na tym forum.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka