december_eyes 27.06.06, 16:24 No właśnie - jak to wygląda u was? ^^ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: arctic Re: Gra wstępna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 16:26 Gra wstępna typowego faceta: Pół godziny błagania;-) Odpowiedz Link Zgłoś
december_eyes Re: Gra wstępna 27.06.06, 17:03 Hehe, też dobre ^^ Tylko, że mnie by to raczej nie podnieciło ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienek Re: Gra wstępna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 18:01 normalnie: daję mojej babce fiuta do possania Odpowiedz Link Zgłoś
niusia_20 Re: Gra wstępna 27.06.06, 20:06 hmm.. kurcze my nie mamy gry wstępnej :P jakoś jak już dochodzi do zbliżenia to jesteśmy tak napaleni że nam takich pieszczotek nie potrzeba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekoladkaaa Re: Gra wstępna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 21:25 np. robi mi masaż -zaczyna od szyji, potem ramiona, brzuch, uda, piersi, cały czas pieszcząc moje uszy albo opowiadając coś podniecającego;ja potem całuję go po uszach, szyji, torsiei coraz niżej... Innym razem np. leżymy:ja na plecach,on bokiem i całuje mnie po dekolcie piersiach rękach ramionach Zawsze jest fajnie, mój chłopak preferuje długaśną grę wstępną:)))ja oczywiście taką uwielbiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek1610 Re: Gra wstępna IP: *.il-chicago0.sa.earthlink.net 02.07.06, 08:51 monciapioncia napisała: > a po co aby tfoje wrota sie otwarly i bym mogl wjechac moim koniem Odpowiedz Link Zgłoś