rrose7 28.06.06, 10:56 Ktoś w poście o zaletach wspomniał o wadach, więc tu możecie wpisywać swoje wady... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wredna.suka Re: ...:::WADY:::... 28.06.06, 11:02 - złośliwa - sarkastyczna - cyniczna - wredna - podła - mściwa - choleryczka To tak z grubsza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seshru Re: ...:::WADY:::... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 11:26 histeryczka holeryczka duze dziecko skrajna(ale nie toksyczna)egoistka pies ogrodnika cynik nielicze sie z nikim i z nizym, zawsze dopne swego :) szczera do bólu, czy sieto komus podoba czy nie flirciara(ale juz nie tak jak kiedys:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: ...:::WADY:::... 28.06.06, 11:41 te te.. to miały być wady a zabrzmiało co najmniej jak autoreklama ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
milusidopodusi Re: ...:::WADY:::... 28.06.06, 12:45 spioch,zakrecona,nie stala w uczuciach,niezddecydowana, Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: ...:::WADY:::... 28.06.06, 14:34 Noooooo... Wulgarna... Zapraszam Cię tu. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=34434 Odpowiedz Link Zgłoś
lovedance To byłam ja:-) 28.06.06, 14:52 Tak jak obiecałam jestem na wadach i już Wam mówię kilka z nich, jąkam się gdy jestem bardzo zdenerwowana, mam duży rozmiar stopy,rosną mi 3 włoski na prawej piersi:D:D i tak w ogóle to mam za małe oczy:-) nie lubię też moich brzydkich paznokci, wciąż się rozdwajają:-) pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
vivien1987 Re: To byłam ja:-) 28.06.06, 15:48 lovedance nie napisalas swoich wad tylko pokazalas kompleksy... A ja jestem idealna i nie mm wad :) Odpowiedz Link Zgłoś
satelitka Re: ...:::WADY:::... 28.06.06, 17:28 hmmm.......chyba,to,ze : -zarozumiała -pewność siebie -nieumiejętność bronienia się . Odpowiedz Link Zgłoś
lovedance do vivien:-) 28.06.06, 18:37 Może to i moje kompleksy;) ale w każdym bądz razie wiem o nich i potrafie się do nich przyznac, żeby ktoś mi więcej nie zarzucił,że jestem zakochana w sobie:d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: td wady, ach te wady, czym bez nich bylby swiat...:P IP: *.freedom2surf.net 28.06.06, 19:10 - nieczula - mysle przede wszystkim o sobie, reszta mnie nie obchodzi - niestala w uczuciach - egoistka - materialistka - latwo ulegam pokusom - szczera az do bolu - zbyt pewna siebie - malo asertywna (objawia sie to zwykle w centrach handlowych, pubach, clubach i na ulicy) - uwodze zajetych chlopaczkow i szybko rzucam (nawiaz. do pierwszych czterech punktow w/w) Odpowiedz Link Zgłoś
krolowa_lez Re: ...:::WADY:::... 28.06.06, 19:07 złoścliwa wredna uparta typowa egoistka zmienna leniwa niezdecydowana niepewna siebie nieśmiala nerwowa oj jak sporo się tego nazbieralo...ale taka prawda. :| Odpowiedz Link Zgłoś
krolowa_lez Re: ...:::WADY:::... 28.06.06, 19:07 zapomnialam doda bardzo istotną wade: pies ogrodnika! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: td Re: ...:::WADY:::... IP: *.freedom2surf.net 28.06.06, 19:12 ah, no i uparta jestem jak osiol :D a czasami szydze z ludzi i manipuluje nimi (punkt pierwszy tyczy sie glownie plci zenskiej, a punkt drugi plci brzydkiej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ...:::WADY:::... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 00:39 egoistka Odpowiedz Link Zgłoś