Gość: envy_me_baby Re: co sa˛dzicie o metroseksualnych facetach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 19:12 kiedys lubilam. ale to chyba mija z wiekiem bo teraz mam kogos zupelnie nie w tym stylu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: co sa˛dzicie ometroseksualnych facetach? IP: *.gizycko.mm.pl 12.07.06, 21:24 Nic nie wiem o facetach metroseksualnych. Proszę o wyjaśnienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: co sądzicie o metroseksualnych facetach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 19:14 a co to za zboczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myosotis86 Re: co sądzicie o metroseksualnych facetach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 19:37 wedlug mnie metroseksualny= facet, ktory wiecej czasu spedza przed lusterkiem niz ja (swoja droga wnerwiajace jest zycie z kims takim bleee) Odpowiedz Link Zgłoś
tini83 Re: co sądzicie o metroseksualnych facetach? 28.06.06, 19:59 nie za bardzo.musi byc zdbany ale bez przesady. nie bedzie nas na nic stac bo wszystko wyda na kosmetyki:) Odpowiedz Link Zgłoś
lady_kath Re: co sądzicie o metroseksualnych facetach? 28.06.06, 20:44 Hehe fajnie jest popatrzec ale nic wiecej ;] Mój Facet na szczescie nie przesadza z muskaniem sie przed lustrem, wszystko w granicach rozsadku ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelka Re: co sądzicie o metroseksualnych facetach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 21:06 mało męscy Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: co sądzicie o metroseksualnych facetach? 28.06.06, 21:13 mnie sie podobaja i to bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: co sądzicie o metroseksualnych facetach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 00:38 sama niewiem Odpowiedz Link Zgłoś
telka_es Re: co sądzicie o metroseksualnych facetach? 02.07.06, 09:55 fajni są ale zaznaczam tylko niektórzy z nich..... ale ja bym z takim który siedzi dłużej w łazience niz ja nie wytrzymała..... Odpowiedz Link Zgłoś
amity84 Re: co sądzicie o metroseksualnych facetach? 03.07.06, 13:43 fajni, ale jak dla troche "geje" Odpowiedz Link Zgłoś
katja_24 Re: co sądzicie o metroseksualnych facetach? 03.07.06, 14:25 Mi sie nie podobaja. Mój facet musi byc meski,ale tez zadbany. No i nie moze spedzac pzed lustrem wiecej czasu niz ja Odpowiedz Link Zgłoś
anus19_9 Re: co sądzicie o metroseksualnych facetach? 11.07.06, 16:38 katja_24 napisała: > Mi sie nie podobaja. Mój facet musi byc meski,ale tez zadbany. No i nie moze > spedzac pzed lustrem wiecej czasu niz ja I nie moze mieć więcej kosmetyków niż Ja! Odpowiedz Link Zgłoś
o.n.a.1986 Re: co sądzicie o metroseksualnych facetach? 11.07.06, 22:47 nie podobali mi sie nie podobaja i pewnie nie beda mi sie podobac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniolecek Re: co sądzicie o metroseksualnych facetach? IP: 82.160.24.* 12.07.06, 14:41 Dla mnie facet ma byc meski... Pewnie ze musi dbac o higiene, ale bez pzresady... Matroseksualnosc to dla mnie cos obrzydliwego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myosotis86 Re: co sądzicie o metroseksualnych facetach? IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 12.07.06, 14:48 skoro takich nie lubimy, to dlaczego jest ich najwiecej w mediach? wlaczam tv metro, otwiram gazete tez sami metro!!!! litosci ja juz ich nie chce ogladac!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
katja_24 Re: co sądzicie o metroseksualnych facetach? 12.07.06, 14:54 Taka teraz moda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: co sądzicie o metroseksualnych facetach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 16:49 no fajnie ze sa zadbani ale ja musze miec pewnosć kto jest kobieta w tym zwiazku:) poza tym nie wyobrazam sobie ze moj facet ma wiecej ubran i kosmetykow niz ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: co sądzicie o metroseksualnych facetach? IP: *.milc.com.pl / 213.17.131.* 12.07.06, 18:46 Że przypominają kobiety, zamiast mężczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 999 kilka słów od metro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 13:10 moim (męskim, metroseksualnym) zdaniem metroseksualizm to kolejny etap ewolucji. W dzisiejszych czasach występuje zjawisko zacierania się ról jakie w społeczenstwie pełnia kobiety i meżczyźni. A co za tym idzie u kobiet ujawniaja sie cechy męskie a u facetów żeńskie... A metroseksualizm to nie tylko spędzanie więcej czasu przed lustrem niż kobieta... to dbanie o swoje ciało i psychikę... my nie udajemy tak jak ci którzy zwą siebie maczo (np. że chłopaki nie płacza)... my jesteśmy szczerzy, nie dusimy w sobie naszych uczuć... no to by było na tyle... i tak wątpie żeby ktoś to przeczytał ;p Odpowiedz Link Zgłoś
telka_es Re: kilka słów od metro 13.07.06, 15:30 ciekawe skad ta wątpliwośc by ktoś to przeczytal ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 999 Re: niska samoocena?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 09:38 gekon1979: nie niska samoocena tylko wiem ze dużo osób 'dłuzszych' tekstów nie czyta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 999 Re: kilka słów od metro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 09:37 do rrose7: a jakie jest Twoje zdanie na temat metroseksualnych facetów?? Odpowiedz Link Zgłoś
wujekdobrarada Re: co sądzicie o metroseksualnych facetach? 13.07.06, 18:01 ze to pizdy ostatnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 999 Re: co sądzicie o metroseksualnych facetach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 09:40 wujekdobrarada: no wiesz każdy ma swoje zdanie... każdy też ma swój poziom... szkoda ze nie za wysoki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <lol2> Re: co sądzicie o metroseksualnych facetach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 22:33 to geje ... <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
telka_es Re: co sądzicie o metroseksualnych facetach? 14.07.06, 22:52 nie !!! niektórzy nie sa gejami....... a 100 a nawet wiecej procentowymi hetero........ znam dwóch metro - zjefajni koledzy.... i gejami na pewno nie są..... reke sobie moge dac odciać...... ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chica Re: co sądzicie o metroseksualnych facetach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 23:47 bylam z takim. troche mnie to denerwowalo. teraz wole prawdziwych facetow:pijacych piwa, ogladajacych mecze, meskich. a nie jakies babo-chlopy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 999 Re: co sądzicie o metroseksualnych facetach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 09:46 Ale my (metroseksualni faceci) tez pijemy piwo i oglądamy mecze!! Odpowiedz Link Zgłoś