Dodaj do ulubionych

Powazne pytanie - orgazm

29.06.06, 15:36
Prosilabym o powage bo dla mnie to jest istotna sprawa.Chodzi i mi orgazm
dopochwowy. Wspolzyje juz z moim chlopakiem od 4 lat i ciagle nie moge
przezyc orgazmu (nie licze seksu oralnego). Czy ten problem jest powszechny?
Zaczyna mnie to troch dolowac bo zaczynam sie zastanawiac czy ze mna jest cos
nie tak:( Jest mi tez szkoda mojego chlopaka bo wiedze, ze bierze to do
siebie choc staram sie, zeby sie tym az tak nie przejmowal.Probowalismy
wszytskiego...i nic. Ostanio zaczelam sie zastanawiac nad innym sposobem,
otoz widzialam reklame nowego gadzeta od firmy durex (przeczyk), ktory
naklada sie na penisa. Niesty mieszkam w malej miejscowosci i nie widzialam
niczego takiego w sklepie. Moze wy sie orientujecie gdzie to mozna kupic, za
ile i czy zeczywiscie daje podwojny efekt. Bede wdzieczna za kazda
odpowiedz.Pozdrawiam cieplo
Obserwuj wątek
    • Gość: dziewczyna dopochwowy? IP: *.vl708.renfri.lubman.net.pl 29.06.06, 15:57
      dopochwowe to moga byc globulki czy cos tam, ale orgazmu się do środka nie
      wkłada, więc nie ma masy...co sie zas tyczy orgazmu pochowego, to zalezy on np
      od tego, czy masz ten sławetny punkt g czy nie, najlepiej go poszukać, możesz
      sama, ale lepiej niech zrobi to facet....poza tym w pochwie są również inne
      wrazliwe punkty i różne pozycje zapewniaa stymulację poszczególnych miejsc...na
      pewno ważna jest długa gra wstepna, jesli występuje suchość- nawilżacze... poza
      tym mozna sie udać do ginekologa, czasami wystepuja jakies anomalie w budowie,
      dla których wskazane są konkretne pozycje...zawsze mozna próbować stymulaxji
      łechtaczki podczas stosunku... co do tej zavbaweczki durexa. to widziałam ja w
      supermarkecie (Leclerc) w dziale z artykulami higienicznymi, mjaja tam rózne
      żele intymne itp
    • wredna.suka Re: Powazne pytanie - orgazm 29.06.06, 16:03
      Ćwicz, ćwicz i jeszcze raz ćwicz... cierpliwości.
      • Gość: buziaczkowa82 Re: Powazne pytanie - orgazm IP: *.szczecin.mm.pl 29.06.06, 16:14
        Ale ile mozna juz cwiczyc:)Probowalismy wszytskiego!!Pozycji nawet (choc nie
        jestem gietka) kamasutry i kurna nic...Najgorsze jest to, ze ona wszystko
        bierze na siebie. A nie jestem na tyle perfidna zeby udawac specjalnie dla
        niego orgazm, zreszta on wie jak przezywam orgazm (oralnie) i ciezko byloby
        odzwierciedlic "te ruchy";) Pozdrawiam
        • Gość: kit Re: Powazne pytanie - orgazm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 23:05
          A orgazm po pieszczotach oralnych przeżywasz po pieszczeniu łechtaczki czy
          wnętrza pochwy czyli pkt G ?
          • Gość: beatka1406 Re: Powazne pytanie - orgazm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 23:55
            kosztuje ok 20-23 zl,jak dziala nei wiem..naklada sie na penisa.ma piescic
            łechtaczke i urozmaicic doznania partnera..jak dziala ...neiw iem.... u mnie w
            rosmanie widzialam wiec mysle ze w aptecec tez powinno.
    • sexylaska_to_ja Re: Powazne pytanie - orgazm 30.06.06, 13:17
      Dziewczyno masz to samo co ja! Tez nie przezywam orgazmu dpopchwowego a
      współzyje od 4 lat. za to mam orgaz łechtaczkowy, poprzez pieszczenie
      łechtaczki...
      • sexylaska_to_ja Re: Powazne pytanie - orgazm 30.06.06, 13:18
        sexylaska_to_ja napisała:

> Dziewczyno masz to samo co ja! Tez nie przezywam orgazmu dpopchwowego a
        > współzyje od 4 lat. za to mam orgaz łechtaczkowy, poprzez pieszczenie
        > łechtaczki...

sory pochwowy a nie dopochwowy heh;)
        • Gość: ja Re: Powazne pytanie - orgazm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 23:49
          takie cos na allegro bedzie ;)
    • Gość: ? Re: Powazne pytanie - orgazm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 23:52
      Niewiem
    • Gość: ja Re: Powazne pytanie - orgazm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 00:18
      nie znam powagi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka