Gość: mamzegarek Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.ds1-soeb.adsl.cybercity.dk 14.07.06, 21:55 beton partyjny za: A co to jest minetka? i notes za: minetka to taka mala mineta poza tym unicat kali zorro td elamodela i na pewno nie: waldek wredna suka agatka to ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: td Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.freedom2surf.net 14.07.06, 22:01 mamzegarek...mieszkasz w Danii? Odpowiedz Link Zgłoś
weronika2262 Re: Wybory prezydenta forum. 14.07.06, 22:45 wredna suka jest ok. glosuje na nią Odpowiedz Link Zgłoś
wariat.drogowy Informacje wyborcze. 15.07.06, 15:42 Aktualna lista kandydatów na Prezydenta Forum: agatka_to_ja elamodela waldek1610 wredna.suka takie_dziewcze_czyli_td slft beton_partyjny Odpowiedz Link Zgłoś
figa-z-makiem Re: Informacje wyborcze. 15.07.06, 17:02 moja propozycja to wariat.drogowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
wariat.drogowy Re: Informacje wyborcze. 15.07.06, 17:12 figa-z-makiem napisała: > moja propozycja to wariat.drogowy :) Dziękuję za wysunięcie mojej kandydatury, ale nie zgadzam się. :D Odpowiedz Link Zgłoś
figa-z-makiem Re: Informacje wyborcze. 15.07.06, 17:15 heheheh... a ja myslałam, że jak ktoś zalogowany zgłosi kandydaturę to jest ona automatycznie dołączana do reszty :) Odpowiedz Link Zgłoś
wariat.drogowy Re: Informacje wyborcze. 15.07.06, 17:33 figa-z-makiem napisała: > heheheh... a ja myslałam, że jak ktoś zalogowany zgłosi kandydaturę to jest ona > > automatycznie dołączana do reszty :) nad wszystkim czuwa żywy człowiek, a nie bezduszny program komputerowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
figa-z-makiem Re: Informacje wyborcze. 15.07.06, 17:39 ale czy ten "żywy człowiek" nie mógłby zostać kimś, kto będzie miał wielki prestiż na tym forum? w końcu i tak zadecydują o tym forumowicze. Odpowiedz Link Zgłoś
figa-z-makiem Re: Informacje wyborcze. 15.07.06, 17:43 w takim razie inaczej: zgłaszam kandydaturę wariata.drogowego bo jest najmniej kontrowersyjny i przy tym najbardziej obiektywny czyt. "bezpartyjny na tym forum" :) no i co "Panie założyciel tego wątku"...czy to nie są wystarczające argumenty? Odpowiedz Link Zgłoś
wariat.drogowy Re: Informacje wyborcze. 15.07.06, 17:57 figa-z-makiem napisała: > w takim razie inaczej: zgłaszam kandydaturę wariata.drogowego bo jest najmniej > kontrowersyjny i przy tym najbardziej obiektywny czyt. "bezpartyjny na tym > forum" :) > > no i co "Panie założyciel tego wątku"...czy to nie są wystarczające argumenty? Zbyt krótko jestem obecny na tym forum, żeby ubiegać się o tak zaszczytną funkcję :) Tak jak już to zaznaczyłem wcześniej chodzi o wyłonienie osoby, która poprzez swój aktywny udział na forum zdobyła sobie uznanie, sympatię i autorytet innych forumowiczów, przy pełnej świadomości tego, że nie ma osób idealnych. O tym kto jest najbliższy ideału zadecyduje głosowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MEXICANA22 Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.krak.tke.pl 15.07.06, 17:40 ja tez stawiam na wariata.drogowego bo ma glowe na karku i zdolnosci organizacyjne Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Wybory prezydenta forum. 15.07.06, 17:54 Hmm ja dziekuję bardzo za zgłoszenie ale odmawiam :))) Już miałam swoje 5min:)) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45&w=43274550&a=43274550 Odpowiedz Link Zgłoś
wariat.drogowy Re: Wybory prezydenta forum. 15.07.06, 18:01 wredna.suka napisała: > Hmm ja dziekuję bardzo za zgłoszenie ale odmawiam :))) > Już miałam swoje 5min:)) Rezygnacja została przyjęta. Odpowiedz Link Zgłoś
jolkaaaaa Re: Wybory prezydenta forum. 15.07.06, 23:20 tylko zeby to nie byla agatka_to_ja Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Wybory prezydenta forum. 16.07.06, 02:15 Módlmy się o to. A nawet jeśli jakieś bawoly tak zadecydują to nasram na nią :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Wybory prezydenta forum. 16.07.06, 11:26 ooooooooo.......piekny popis megachamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Wybory prezydenta forum. 16.07.06, 12:10 Ciebie i tak nic nie pobije- won! Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Wybory prezydenta forum. 16.07.06, 12:11 wn to mozesz mowic do siebie wywłoko Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Wybory prezydenta forum. 16.07.06, 12:40 Ok. Do siebie wn a do Ciebie WON!! Buhahaha. Sierota. (Żebym gorsza nie była) POMIOCIE. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Wybory prezydenta forum. 16.07.06, 12:48 to twojej mamusi? OK, nie ma sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamzegarek Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.ds1-soeb.adsl.cybercity.dk 15.07.06, 23:26 do td w odpowiedzi na pytanie czy mieszkam w Danii nie mieszkam ale moje rodzenstwo starsze bardzo powaznie ulozylo sobie tu zycie a ja na wakacjach teraz jestem a jak sie na studia w Polsce nie dostane to chyba tu zostane, ludzie bynajmniej bardzo szczesliwi tu sa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: td Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.freedom2surf.net 16.07.06, 13:51 Gość portalu: mamzegarek napisał(a): > ludzie bynajmniej bardzo szczesliwi tu sa W kazdym zachodnim kraju ludzie sa o wiele szczesliwsi niz w PL. A Dania jest krajem o niskiej stopie bezrobocia i wysokich płacach, wiec z pewnoscia ludzie sa tam szczesliwi :) Odpowiedz Link Zgłoś
wariat.drogowy Informacje wyborcze. 17.07.06, 00:08 Zgłaszanie kandydatur zostało zakończone. Odpowiedz Link Zgłoś