Dodaj do ulubionych

swtydliwy problem....

07.08.06, 09:31
Mamy mały problem z moim chłopakiem, niedawno zdecydowaliśmy się na "ten
pierwszy raz" i niestety pojawił się nieprzewidziany problem, a mianowicie po
założeniu kapturka mój chłopak "opadł", czytałam że takie rzeczy się zdarzają
przy "tych pierwszych razach". Błagam niech mi ktoś powie jak długo może
trwać taki "problem" i jak mu przeciwdziałać???
Obserwuj wątek
    • Gość: mk Re: swtydliwy problem.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 09:46
      Wziac w usta, poklepac, szybko nalozyc gume i... wiooooooo ;)
    • sunrise222 Re: swtydliwy problem.... 07.08.06, 11:12
      Kiedy zaklada prezerwatywe, boi sie czy dobrze wypadnie, czy nie za wczesnie
      skonczy, czy Tobie sie spodoba, czy go nie rzucisz po tym jak mu sie nie uda...
      Rozkojarza sie i stresuje, w rezultacie "opada". Mialam identyczna sytuacje :)
      kiedy on bedzie zakladal "kapturek", to Ty nie czekaj bezczynnie tylko pomoz mu
      troche, zajmij sie nim, caluj go po szyi czy cos. Prawdopodobnie kiedy juz mu
      sie uda "ubrac", i w koncu nadejdzie ta wasza chwila, to on skonczy po kilku
      sekundach :) i nie ma w tym nic dziwnego, bedzie po prostu bardzo podniecony i
      nie przyzwyczajony do tego. Z czasem bedzie mu szlo lepiej. Trening czyni
      mistrza ;) pozdrawiam
      • meds87 Re: swtydliwy problem.... 07.08.06, 11:38
        Thx serdeczne za odpowiedź. No coż bedziemy próbować, mam nadzieję, że kiedyś
        się w końcu uda :)również pozdrawiam :)
        • Gość: agunia26 Re: swtydliwy problem.... IP: *.cable.satra.pl 07.08.06, 12:23
          Zacznij brac pigulki to nie bedziecie mieli tego problemu. Prezerwatywa dla
          faceta to pewien dyskomfort.
          • Gość: :) Re: swtydliwy problem.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 15:09
            ja wiem ja wiem!
            mielismy taki sam problem z moim chlopakiem... jest uczulony na 1 element
            prezerwatywy z tego co pamietam to musial brac najzwyklejsze bez dodatkowych
            srodkow antyplemnikowych najlepiej durexa teraz biore pigulki:)
    • doorciaa Re: swtydliwy problem.... 08.08.06, 21:56
      my z chlopakiem mielismy identyczny problem.. z poczatku obawialam sie, ze nigdy
      sie nie "nauczymy" kochac z prezerwatywa (biore takze tabletki, ale dla
      bezpieczenstwa chciemy z prezerwatywami), na szczescie po paru probach, kiedy to
      najwyrazniej chlopak przyzwyczail sie do mysli, ze bedzie we mnie (:)) nie
      sprawia nam to problemu, a jego penisek nie opada =))
    • Gość: anka Re: swtydliwy problem.... IP: *.aster.pl 09.08.06, 13:41
      A to jego problem , że mu opadł.Kobiety jakie wy głupie jesteście.Jak chcesz
      być bezpłatną spluwaczką to twój problem.
      • cza_arna Re: swtydliwy problem.... 09.08.06, 19:48
        Bezpłatna spluwaczka??
    • normalso Re: swtydliwy problem.... 09.08.06, 22:00
      powinnaś go wtedy podniecić, jakoś pobudzić ręcznie
    • Gość: melissa Re: swtydliwy problem.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 12:25
      my tez mielismy taki sam problem ale krotko to trwalo, bo sama zakladam mu
      gumke , to go jakos bardziej relaxuje moze skupic si ena dotykaniu mnie wiec
      jego ptaszek stoi i ani mysli o zasypianiu;) , ty tez sprobuj mu sama nakladac
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka