kotek_vel_lol2 10.08.06, 22:32 www.lodz.mm.pl/~kornfan/Galeria/Head/Head11.jpg <--- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blue Re: co myslicie o ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 00:35 moj kolega taka nosi ,wyglada jak idiota ale nikt nie ma odwagi ,żeby mu to powiedziec;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: co myslicie o ... 11.08.06, 00:50 moze mu akurat nie pasuja .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue Re: co myslicie o ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 00:56 no wlaśnie ,nie za bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: co myslicie o ... 11.08.06, 07:43 Kwestia gustu. wg mnie- beznadzieja!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
little_vampire Re: co myslicie o ... 11.08.06, 09:17 jakbym spotkała na ulicy kolesia w takim uczesaniu to głodnym wzrokiem odporowadzalbym go tak daleko aż nie zniknąłby gdzieś za jakimś rogiem :( Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: co myslicie o ... 11.08.06, 12:16 dlaczego zenada? dlatego, ze nie ma wlosow przycietych "od miski"? wszedzie rowno co do milimetra? Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: co myslicie o ... 11.08.06, 18:49 no kotek, wez przestan... wyglada strasznie... jak niedorobiony raper z dawnych czasów w stylu MC HAMMER... warkoczyki to moze pasują do Oli z przedszkola.. ale nie do faceta :) Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzianka86 O Matko I Córko!!!!!!! 11.08.06, 10:14 wyglada beznadziejnie a juz nic nie powiem o wykonaniu Odpowiedz Link Zgłoś
adelajda86 Re: co myslicie o ... 11.08.06, 10:24 tandetna i beznadziejna ...ale kazdy robi to co lubi Odpowiedz Link Zgłoś
dania_86 Re: co myslicie o ... 11.08.06, 10:42 ja lubie u facetów krótkie włosy :) ale najważniejsze żeby ta fryzura podobała się Tobie :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: Kotek? 11.08.06, 12:57 kotek_vel_lol2 napisał: > jeszcze nie mam ... nie rób;/ Odpowiedz Link Zgłoś
little_vampire Re: Kotek? 11.08.06, 14:11 aashenta napisała: > kotek_vel_lol2 napisał: > > > jeszcze nie mam ... > > > nie rób;/ RóB! Odpowiedz Link Zgłoś
little_vampire Re: kwestia gustu!!! 11.08.06, 14:28 a mi owszem wogóle lubie jak facet ma dłuższe włosy może mieć proste albo tak jak ten ze zdjęcia nie lubie typowo ostrzyzonych nie przykłuwają mojej uwagi Odpowiedz Link Zgłoś
misiu_koala87 Re: Kotek? 11.08.06, 21:14 ...moj byly chlopak zawsze marzyl o dredach...jakis czas temu spelnil swoje marzenie i...z przodu wyglada mniej wiecej normalnie a od srodka glowy kierujac sie w tyl ma taki...skalp...duuuzo dluzszy od pozostalych dosc krotkich wlosow...i z tego skalpu powstaly dredy tzn to jest taki pas dredow jakby irokez ale tylko od srodka lba...wyglada jak de*** ale jest szczesliwy i jemu sie podoba:] wszyscy bardziej tradycjonalnie podchodzacy do fryzur ludzie z jego otoczenia juz sie przyzwyczaili a ze nie oboje nie mieszkamy juz w pieknej IV RP nie wzbudza on i jego fryzura zadnego zainteresowania i nie utrudnia mu zycia:] jesli to Twoje marzenie i bedziesz dzieki temu szczesliwszy to zrob to jak najszybciej:]tylko zycze Ci kotku zeby caly wysilek zwiazany z zapuszczaniem wlosow,wydaniem sporej kaski na artystyczne skoltunienie a potem poprawki itp nie poszedl na marne kiedy fryzura znudzi Ci sie po 4 tygodniach:] Odpowiedz Link Zgłoś
misiu_koala87 Re: Kotek? 11.08.06, 21:20 ale ze mnie de***:p myslalam ze to dready!! a to warkoczyki....o boze kotek...jesli chcesz wiedziec co mysla kobiety a wsrod nich np ja o warkoczykach to...sa TRAGICZNE:/(to tez moj byly chlopak wyprobowal prawde mowiac wiariacje tego...wygladal jak oszolom co stwierdzil sam po 2 dniach...) ale przeciez Tobie sie takie...yhmy...uczesanie podoba to albo rob albo nie przeciez i tak nie zasugerujesz sie tym co powie Ci jedna czy druga na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: Kotek? 11.08.06, 21:46 ja zapytalem tylko z czystej ciekawosci ... i odpowiedzi nie zaskoczyly mnie ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: co myslicie o ... 11.08.06, 15:17 a dready idiotycznie nie wygladaja? Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: co myslicie o ... 11.08.06, 15:17 kotek_vel_lol2 napisał: > a dready idiotycznie nie wygladaja? wygladaja idiotycznie Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: co myslicie o ... 11.08.06, 15:20 a patrz ilu ludzi w nich chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: co myslicie o ... 11.08.06, 15:22 kotek_vel_lol2 napisał: > a patrz ilu ludzi w nich chodzi kazdy lubi co innego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: co myslicie o ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 19:30 Jak chcesz sie upodobnic do swoich kornowskich idoli to rob sobie tylko patrz ze laskom to raczej sie nie podoba a podobac sie laskom do podstawa chlopcze Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: co myslicie o ... 11.08.06, 19:37 a czy ja to robie dla lasek? o czym Ty w ogole mowisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: co myslicie o ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 19:40 Tego nie napisalem tylko licz sie ze z taka fryzura bedziesz walil nie laski a tzw. konia Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: co myslicie o ... 11.08.06, 19:44 podobac sie laskom to podstawa? wolnego ... a gdzie jest napisane, ze musze sie laskom podobac? taki lovelas z ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: co myslicie o ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 19:49 Ty no nie wiem mozesz i sie chlopcom podobac nic mi do twojej orientacji Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: co myslicie o ... 11.08.06, 19:53 gadasz jak jakis wioskowy "macho", z wlosami na zel i obcislymi spodniami, sluchajacy techno ... grunt to podobac sie SOBIE i czuc sie dobrze, we wlasnej skorze ! z reszta krytyke mam gdzies ... wszyscy wszystkich krytkuja za wszystko ... Odpowiedz Link Zgłoś
elamodela Re: co myslicie o ... 11.08.06, 19:54 Ja myślę, że jeśli Tobie się podoba, to to jest najważniejsze:D Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: co myslicie o ... 11.08.06, 19:55 no to mamy tutaj samych przeciwnikow :))))))))) prawie :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
elamodela Re: co myslicie o ... 11.08.06, 19:59 Eee tam, niech sobie każdy mówi co chce, ale ja mam wiele koleżanek, które mają pociąg do takich właśnie nietypowych facetów. Z tym, że to przeważnie są jakieś artystki, dziewczyny z duszą, ale Ty na szczęście chyba na barbie nie poleciałbyś;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: co myslicie o ... 11.08.06, 20:01 barbie z rozowymi tipsami i rozowa torebka? raczej nie :))))) ludzie zawsze gadali i krytykowali wszystko odbiegajace od normy i standardow ogolnie przyjetych ... trzeba do tego ptzywyknac ... Odpowiedz Link Zgłoś
elamodela Re: co myslicie o ... 11.08.06, 20:02 Dokładnie:) Szkoda tylko, że właśnie barbie są normą:/ Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: co myslicie o ... 11.08.06, 20:03 amerykanszczyzna ... coz poradzic? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: co myslicie o ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 19:57 Czlowieku ale mnie to naprawde jebie czy se zrobisz ta fryzure czy nie, no kolo hu... mi to lata, tylko takie moga byc skutki jak napisalem powyzej.Jak ci sie podoba to rob toc to twoje zycie nie moje Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: co myslicie o ... 11.08.06, 19:59 to skoro masz to kolo ch... to po jaka cho*ere w ogole sie wypowiadasz? idz wyrywac laski na swoj zel ... nara ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: co myslicie o ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 20:01 Frajerze po pierwsze nie nakladam zelu a sie wypowiadam bo na tym polega forum mi sie nie podoba i hu.. a ty idz zrob sobie ta pedalska fryzurke nrx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: co myslicie o ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 20:10 Tak frajerze! Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: co myslicie o ... 11.08.06, 20:11 tak sie do swojej laski wyrwanej za zel zwracasz? moze ja to pociaga nie wiem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: co myslicie o ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 20:17 Zelem to sobie smarujesz dupe i posuwaja cie takie ziomy ktorzy lece na takie fryzury Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: co myslicie o ... 11.08.06, 20:19 :DDDDDDDDDDDDDD nie moge z toba ... przynajkmniej humor mi poprawiles :))))))))) idz na dicho poskacz troche ... nie zapomnij o dzwonach i flanelowej koszuli w kratke .... na pewno jakas wyrwiesz ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: co myslicie o ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 20:24 Wyzej wymieniony ciuch charakteryzuje ludzi o pedaltystycznym:) nastawieniu do swiata czyli ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: co myslicie o ... 11.08.06, 20:28 tak? a skad to wiesz? widziales jak chodze ubrany? tak ubrani chodzili faceci w latach '70 i '80 i bynajmniej, w wiekszosci, nie byli oni pedalami ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: co myslicie o ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 20:30 To czemu mi wmawiasz ze ja sie tak ubieram i ze jeszcze zeluje wlosy??Mysl kocie Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: co myslicie o ... 11.08.06, 20:31 bo sie zachowujesz jaki taki typek ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: co myslicie o ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 20:33 Znaczy sie cwaniacze tak?? Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: co myslicie o ... 11.08.06, 20:35 znaczy sie myslisz, ze wiesz wszystko o "podrywaniu lasek" ... byl tu juz taki jeden ... macie ze soba duzo wspolnego ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: co myslicie o ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 20:38 Ziomus gdzie ja napisalem ze jestem jakis spec, gdybam sobie po komentarzach tutaj milych wypowiadajacych sie pan ze raczej sie taka fryzura nie podoba,aczkolwiek byly tez te ktorym sie podobala, dlatego wnosze ze bedziesz gorzej postrzegany przez laski Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: co myslicie o ... 11.08.06, 20:42 "podobac sie laskom do podstawa chlopcze" < Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: co myslicie o ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 20:43 Masz racje kocie ja spierd...na mala popijawe trzym sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: co myslicie o ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.06, 18:22 E kocie czy to nie zbieg okolicznosci ze jestes fanem barcy?HALA MADRID!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 :D 12.08.06, 20:41 VISCA EL BARCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pupciulka Re: co myslicie o ... IP: *.lubin.dialog.net.pl 12.08.06, 19:03 fryzurka.. jak u małej dziewczynki... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: co myslicie o ... 12.08.06, 20:45 kazdy ma cos w sobie z dziecka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aneczkaaaa4 Re: co myslicie o ... 12.08.06, 20:53 kojarzy mi sie z zespolem muzycznym rnb (takich dwoch murzynow spiewalo z tego co pamietam) ale to bylo dawno temu. teraz kojarzy mi sie z jakims chlopcem ktory ma zaburzenia hormonalne i sie buntuje... i tak jak pisali wyzej z mala dziewczynka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aneczkaaaa4 Re: co myslicie o ... 12.08.06, 20:57 chyba tak ale nie pamietam dokladnie. a ty masz taki fryz na glowie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aneczkaaaa4 Re: co myslicie o ... 12.08.06, 21:04 ufff. juz myslalam ze masz. ale na szczescie jestes ogarniety i nie masz. pewnie byloby ci nie do twarzy :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: co myslicie o ... 12.08.06, 21:05 nie sprawdzalem to nie wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
aneczkaaaa4 Re: co myslicie o ... 12.08.06, 21:08 moze lepiej nie sprawdzaj:), a tak w ogole ta skad ci przyszlo do glowy zeby sie o to zapytac. tak z ciekawosci Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: co myslicie o ... 12.08.06, 21:09 lubie byc oryginalny ... ze tak sie wyraze :) Odpowiedz Link Zgłoś
aneczkaaaa4 Re: co myslicie o ... 12.08.06, 21:17 wszedzie. ja to doceniam. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś