antylopka1 01.11.06, 18:46 Czy macie juz plany?? Czytam to forum i nie wierze, ze tyle osob jest samych! Moze zorganizujemy cos wspolnie? Ryzykowne ale moze miec tez urok:) Jakas imprezka dla singli??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: katia Re: SYlwester IP: *.lodz.dialog.net.pl 01.11.06, 19:17 pomysl fajny:) moze gdzies w centrum? NIe mam planow a ogladanie bylego w towarzystwie "naszych" znajomych mi nie odpowiada:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: SYlwester IP: *.ztpnet.pl 02.11.06, 00:51 Centrum czego? Wiesz, ze istnieje swiat poza stolica? Odpowiedz Link Zgłoś
krokiecica Re: SYlwester 02.11.06, 14:25 Ja spędzę go z moim narzeczonym, o ile nic/nikt nam nie przeszkodzi....... W domku, z winkiem, może siakieś świece, kolacja.... kto wie co los przyniesie:) Odpowiedz Link Zgłoś
boni_76 Re: SYlwester 02.11.06, 16:05 Dziewczyny, Sylwester dla singli? Przecież to fantastyczna sytuacja bay pozanć nowych ludzi, zanjomych, przyjaciół... Warto wyjść gdzieś, posmiać się, potańczyć do białego rana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwolennik Re: SYlwester IP: *.lodz.dialog.net.pl 03.11.06, 09:19 bo jek jest sylwester dla singli to wlsnie mozna kogos fajnego poznac:) singiel to nie tylko kobieta ale rowniez facet. A jest nas tyle samotnych, ze czemu nie?? W ubieglym roku nie mialem opcji. Kumple wyjechali, kobiety brak i siedzialem jak dupa w domu. jestem z Rawy Maz. centrum mi odpowiada. A co?? Centrum=stolica?? buahahahaha!!!! CEntrum to cale lodzkie i okolice, a w szczegolnosci piatek( nie jestem jednak zwolennikiem sylwestra w piatku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA TEŻ Re: SYlwester IP: *.timplus.net 03.11.06, 19:33 CHOLERCIA! mi to samo centrum odpowiada, rok temu ta sama sytuacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agneschen Re: SYlwester IP: *.chello.pl 05.11.06, 14:38 Nie mam jeszcze planów, bo mieszkam sama w Gdańsku. Z chęcią bym się gdzieś spotkała z singlami, tylko gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś