Gość: pipi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.03, 15:27 Strasznie dziala mi na nerwy byla dziewczyna mojego kochanego, po prostu nie moge zniesc tej osoby!! Tez tak macie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Katjusza Re: Jego EX! IP: 217.98.54.* 08.04.03, 14:38 Pocieszyć Cię?! Mnie denerwuje 15 byłych dziewczyn mojego faceta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Jego EX! IP: *.smlw.pl / 10.2.2.* 08.04.03, 19:52 hehhe a kogo nie wqrza? ale EX mojego to juz kompletny schiz- qbita wydzwaniała do mnie, do mojego faceta, groziła, że mnie pobije (!), potem stwierdziła, że skręci mnie z każdym gościem, jak odstąpie jej tego mojego...no nie mówcie, że to nie jest NIENORMALNE:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ena Re: Jego EX! IP: *.grodek.sdi.tpnet.pl 08.04.03, 21:55 byla mojego faceta żrobila dziecko z innym ,on strasznie to przeżył. czasami ją widujemy.ma już dwujke.co ja mam mówić Odpowiedz Link Zgłoś
verka.w Re: Jego EX! 09.04.03, 15:03 Vitam!!! A mnie przesladuje raczej swiadomosc, ze matka mojego lubego bardziej woli jego byla a nie mnie. I co ja mam robic? Pozdrovionka - Verka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żabcia Re: Jego EX! IP: *.smlw.pl / 10.2.2.* 09.04.03, 15:27 Verka no takie 'teściowe' są najgorsze, bo czasami porzadnie potrafia namącic facetowi w głowie:( Ja mam np. wrazenie ze mama mojego chłopaka mnie nie lubi,a na początku bardzo się cieszyła, że bedziemy razem:( No cóż LIF iS BrutaL:( 3maj sie cieploo Odpowiedz Link Zgłoś
verka.w Żabcia 10.04.03, 09:38 Vitam!!! No prawie dokladny opis mojej sytuacji z ta roznica, ze mama mojego chlopaka mnie od poczatku nie lubila tylko, ze tego nie mowila, ale to sie czuje. Ale jak mnie blizej pozna to moze sie do mnie przekona. Choc jak ogladalam albumy ze zdjeciami to sie okazalo, ze jest kilka fotek na ktorych jest ta EX i to wlasnie byly albumy jego rodzicow, ze niewspomne o tym ze mojego lubego jego byla rzucila rok wczesniej. Pozdrovionka - Verka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: Jego EX! IP: *.labedy.pl / 192.168.2.* 09.04.03, 16:05 ja nie moge zniesc bylej mojego faceta, na moje nieszczescie mieszkamy na tym samym osiedlu i wciaz sie widujemy na imprezach i wogole a ona wciaz sie do niego wdzieczy to krepujace i strasznie irytujace 3maj sie jakos taka ex zawsze sie znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Dzieki! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.03, 23:17 Wiem ze nie jestem sama w swej nienawisci (a to niezbyt fajne uczucie....) ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romka Re: Jego EX! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.03, 01:31 A ja nie mogę znieść nie tylko byłej dziewczyny mojego faceta: nie mogę znieść jego matki, ojca i siostry, a najbardziej to nie mogę znieść jesgo. Dlatego chyba nie będę go znosić tylko go po prostu zepchne ze schodów Odpowiedz Link Zgłoś
nike32 Re: Jego EX! 15.05.03, 10:31 tez jej nie lubilam, chyba nikt nie lubi! bo zawsze jakies uczucia do niej pozostaja i nie znosze jej imienia brrr jak slysze to az mi niedobrze no coz... musze tojednak jakos przezyc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: Jego EX! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.03, 23:13 nike32 napisała: >i nie znosze jej imienia brrr jak slysze to az mi niedobrze eh, znam to uczucie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenka Re: Jego EX! IP: *.fenix.com / 192.168.1.* 17.05.03, 18:09 nike32 napisała: > tez jej nie lubilam, chyba nikt nie lubi! bo zawsze jakies uczucia do niej > pozostaja i nie znosze jej imienia brrr jak slysze to az mi niedobrze no coz... > musze tojednak jakos przezyc! A co powiesz na to jesli Twoj luby zwroci sie niechcacy imieniem jego bylej? Cale szczescie,ze uslyszalam to w czasie jakiejs rozmowy a nie w lozku!Moja przyjaciolka nie miala tyle szczescia co ja.Dodam ,ze nie jestesmy juz z tymi facetami;oczywiscie nie z tego powodu, choc wowczas byla wielka awantura wlasne o to i wlasciwie nigdy ani ja ani ona nie zapomnialysmy o tym zdarzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
nike32 Re: Jego EX! 25.05.03, 18:27 no na szczescie ja tego nie przezylam, hmmm dobrze sie kontrolowal, choc mi sie kiedys zdarzylo do mojego ex powiedziec imieniem innego i to byla dopiero porazka od tego momentu rowniez uwazam co i kiedy mowie ale mimo wszystko nienawidze tego imienia...jej imienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasandra Re: Jego EX! IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.05.03, 15:39 chyba wiekszosc z nas tak ma,chyba ze owa ex nie miesza sie juz w zycie naszych chlopakow lub kiedy jest zbyt mila zeby ja znienawidzic;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: Jego EX! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.03, 21:52 Gość portalu: kasandra napisał(a): > chyba wiekszosc z nas tak ma,chyba ze owa ex nie miesza sie juz w zycie naszych > > chlopakow lub kiedy jest zbyt mila zeby ja znienawidzic;) Wlasnie jak jest zbyt mila to jest jeszcze gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Jego EX! IP: w3cache:* / 192.168.9.* 16.05.03, 11:06 Tez tak mam, jasne! Nikt mnie tak nie wqrza jak ona. Gdybym mogla to bym ją zabila najchetniej :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kitana Re: Jego EX! IP: *.elsat.net.pl / 10.2.0.* 16.05.03, 15:00 Witaj. Czytam wypowiedzi i...całkowicie się z Wami zgadzam...ex mojego faceta miała tyle tupetu, że gdy on z nią zerwał dalej zachowywała się tak jakby to był jej facet (skąd to wiem?Znaliśmy się dużo wcześniej niż trafiła nas strzała Amora). Posyłała mu smsy, dzwoniła...nic do niej nie docierało. W końcu on się wkurzył i nie zachował się jak gentelmen...powiedział jej kilka niemiłych słów i w końcu wszystko ucichło..ale i tak mam ochotę ją zabić.. pozdrawiam i..pamiętajcie, że Wy na pewno też jesteście czyjąś EX ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
verka.w Re: Jego EX! 21.05.03, 09:34 Gość portalu: Kitana napisał(a): > pozdrawiam i..pamiętajcie, że Wy na pewno też jesteście czyjąś EX ;))) Vitaj Kitana!!! Masz racje, ja tez jestem czyjas EX, ale w moim przypadku to facet mnie rzucil, bo po 7 miesiacach bycia razem stwierdzil, ze jednak 250 km to za daleko. A wczesniej nie bylo mu za daleko, ciekawe. No wiec niesadze zeby jakas jego obecna panienka ma o co byc zazdrosna. A swoja droga to ostatnio postanowilam sie w bardzo wyrafinowany sposob zemscic na facecie, ktory byl ze mna tylko dla seksu. Pozdrovionka - Verka Odpowiedz Link Zgłoś
ariels Re: Jego EX! 21.05.03, 12:34 verka.w napisała: > > A swoja droga to ostatnio postanowilam sie w bardzo wyrafinowany sposob zemscic > > na facecie, ktory byl ze mna tylko dla seksu. > Pozdrovionka - Verka Verko, zdradź mi proszę sposób na tę zemstę, może i ja będę mogła skorzystać :) Pozdrawiam Aga > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anetkaaa@gazeta.pl Re: Jego EX! IP: *.chello.pl 20.05.03, 22:44 Ależ to normalne uczucie!Ja nienawidze moze nie jego ex,ale dziewczyny w której byl wcześniej zakochany!!!Mam ochote zrobić jej mnóstwo niemiłych rzeczy:///Na sam dzwiek jej imienia otwiera mi się nóz w kieszeni i wyskakuje tasak..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gina Re: Jego EX! IP: *.max.pl / 192.168.1.* 21.05.03, 12:02 no to zrobmy experyment - zacznijmy od wypisywania znienawidzonych imion :) pewnie okaże sie , że sie dublują, ze nazywamy sie tak samo, jak niejedna z nich. wtedy bedzie jakos lepiej- chyba proponuje zacząc od imienia edyta, a zaraz za nim umieścić sylwię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi lista imion znienawidzonych IP: first:* / 10.10.10.* 23.05.03, 23:37 Gość portalu: gina napisał(a): > no to zrobmy experyment - zacznijmy od wypisywania znienawidzonych imion :) > pewnie okaże sie , że sie dublują, ze nazywamy sie tak samo, jak niejedna z > nich. wtedy bedzie jakos lepiej- chyba proponuje zacząc od imienia edyta, a > zaraz za nim umieścić sylwię Grażyna{!!!!), Magda( z tą sie prawie zaprzyjaźniłam, zwłaszcza,że już wyszła za mąż i na mojego już nawet nie spojrzy- taką mam nadzieję) Odpowiedz Link Zgłoś
gumiska20 Re: lista imion znienawidzonych 25.05.03, 18:46 ja podobnie jak anetkaaa nie potrafie zniesc dziewczyny od ktorej wczesniej moj facet cos chcial... niby sie nie znamy osobiscie ale laska najpierw go totalnie olewala a jak zaczelismy byc razem zaczela namolnie do mojego misia wydzwaniac i zazwyczaj miala takie szczescie ze dzwonila jak byl ze mna... tera zminelo prawie 1,5 roku ale mnie dalej szlag trafia jak chocbytylko wysyla gluche sygnaly na komorke:P >> imie tej pani to EWA ... jejciu jak ja nie moge zniesc tego imienia,wiec jesli jest tu jakas Ewa to o ile to nie jestes ty to bardzo przepraszam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona Re: Jego EX! IP: *.acn.waw.pl 26.05.03, 15:04 Ja na szczescie nie mam problemow z jego eks, i z tego co ja widze i slysze, to On bardziej ja nienawidzi niz ja. Panna byla chora psychicznie, i za kazde jego wyjscie z kumplami robila z igly widly. Bardziej mnie niepokoi, ale o tym mu nigdy nie powiem, jest jego byla zona, sympatyczna, mila, itd...a przyslowie mowi ze stara milosc nie rdzewieje. Odpowiedz Link Zgłoś