love-you19 01.01.07, 21:24 czy hormony znajdujace sie w tabletkach maja wplyw na wynik testu ciazowego ? Jestem pod koniec 7-io dniowej przerwy i nie mam krwawienia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wredna.suka Re: tabletki a test ?? 01.01.07, 22:40 Test bedzie jak najbardziej wiarygodny. Ale pomyśl dokładniej czy masz jakieś podstawy do tego, żeby się martwić. Które to opakowanie, bo jeśli pierwsze to bądź spokojna. Albo może faktycznie zrób test, na pewno będzie wiarygodny. PS. Ja dostaje okres 5tego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: love-you19 Re: tabletki a test ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 16:00 to jest 2 opakowanie ostatnio dostalam 4 dnia, a dzis jest 6 a ciagle krwawienia nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dod21 Re: tabletki a test ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 21:05 Na początku może tak być(ok. 3 mies.) . Albo krwawienie jest bardzo skąpe albo w ogóle nie występuje (to zależy też jakie miałaś przed rozpoczęcieciem antykoncepcji) . Później powinno się unormować. Ale jeśli masz podstawy by podejrzewać ciążę, to oczywiście test jest jak najbardziej wskazany lub wizyta u ginekologa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: love-you19 Re: tabletki a test ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 18:29 dzieki wielkie :) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś