Dodaj do ulubionych

problem z bliskością.

IP: *.wsp.czest.pl 24.04.03, 16:37
Witam wszystkich.Mam mały problem i prosze o pomoc.Mam faceta i jesteśmy
razem już 2 lata i on jest osobą która lubi seks i pieszczoty mógłby to robic
codziennie a ja nie nie wiem co z tym fantem zrobić.Nie mam pomysłu na nowe
wymówki jak przychodzi czas na okres to jestem cała szczęśliwa.Bardzo prosze
o pomoc.Czekam na listy.Z góry bardzo dziękuje.Poza tym to jeszcze mam inny
problem.Mam fobie na temat ciąży nie wiem ale zawsze mi sie wydaje,że jestem
w ciąży biore tabletki i mój facet stosuje prezerwatywe nie wiem co robić
pomocy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Alexandra Re: problem z bliskością. IP: 80.48.243.* 24.04.03, 22:21
      Witaj. Być może to obawa przed ciążą powoduje, że unikasz kontaktów intymnych.
      Ale skoro zażywasz regularnie pigułki, a Twój facet stosuje prezerwatywe to
      szansa na zajście w ciąże jest prawie żadna. Myśle, że najlepiej będzie jak
      porozmawiasz z ginekologiem na ten temat, to pomoże Ci przezwycięzyć obawy.
      Może też być tak, że Twoje uczucie już wygasło i stąd brak ochoty na kontakt
      intymny. Powinnaś się zastanowić czy jeszcze kochasz swojego faceta. Zakochani
      ludzie z reguły bardzo pragną również swojej fizycznej bliskości. Może być też
      tak, że macie odmienny temperament seksualny i on ma większe potrzeby od Ciebie.
      Myśle, że ciągłe wymyślanie wymówek nie jest dobrym pomysłem, męzczyźni są
      wyczuleni na tym punkcie i jeśli kobieta odmawia seksu zbyt często mogą zacząć
      podejrzewać, że masz kogoś na boku. Z drugiej strony, jeśli Cie kocha powinien
      zrozumieć, ze czasem poprostu nie masz ochoty i powinniście o tym otwarcie
      porozmawiać, o tym jakie są wasze potrzeby i czego od siebie oczekujecie.
      Powodzenia !
    • Gość: sexii Re: problem z bliskością. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.03, 22:35
      pogadaj z nim o tym, nie zadreczaj sie sama. moze wasz sex jest monotonny i
      potrzebuje zmiany.moze inna muzyka, klimat, przed tym kolacja, a moze powinien
      skupiac sie na innych czesciachciala. jest wiele ksiazek na temat udanego sexu.
      proponuje wstapic do ksiegarnii.a co do uczucia, ze jest sie w ciazy, to nie
      jesyes sama. to moze byc Twoj glowny powodz bliskoscia. w swojej psychice masz
      zakodowane, ze jezeli dojdzie do zblizenia, mozesz zajsc w ciaze i kiedy do
      niego dochodzi, myslisz tylko o tym,a nie skupiasz sie na przyjemnosciach,
      jakie Twoj partner Ci dostarcza.zapomnj o problemie, przeciez bierzesz pigulki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka