bestia4u 23.02.07, 15:04 czy Waszym zdaniem jest jakiś sposób żeby odzyskać faceta, z którym spędziło się parę lat, ale kilka lat temu??? On jest wolny. Jeśli macie jakieś sprawdzone sposoby to proszę piszcie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kali Re: kolejny RAZ do tej samej RZEKI... IP: *.ztpnet.pl 23.02.07, 15:11 Omow sie z nim na przyjacielski seks. Uczuciem zajmiesz sie pozniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmeksik Re: kolejny RAZ do tej samej RZEKI... IP: *.lan.net.pl 23.02.07, 15:17 kali jestes taki romantyczny....ahh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: kolejny RAZ do tej samej RZEKI... IP: *.ztpnet.pl 24.02.07, 16:13 Wazniejsza jest skutecznosc niz romantyzm :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Dobra Rada Re: kolejny RAZ do tej samej RZEKI... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 16:37 Świetne stwierdzenie.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanula Re: kolejny RAZ do tej samej RZEKI... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 15:19 No moim zdaniem to poprostu spotkajcie sie na kawe, ciacho.... pogadajcie : moze cos z tego bedzie .. ale nie badz zbyt upierdliwa, bo to moze go zrazic... no i tez zalezy,czemu sie kiedys rozstaliscie. Odpowiedz Link Zgłoś
joasia_85 Re: kolejny RAZ do tej samej RZEKI... 24.02.07, 09:11 Hanula ma rację...to zależy co było kiedyś przyczyną rozstania. Weź też pod uwagę fakt, że pokilku latach, może on być zupełnie innym człowiekiem. Spotkajcie się po przyjacielsku...zdajcie sobie relację z waszego obecnego życia...poźniej powspominajcie stare, dobre czasy...a nóż znowu coś zaiskrzy. pamiętaj jednak nic na siłę...jeśli ma coś z tego być, samo wyjdzie - nie wystrasz chłopaka. Ja kiedyś zaryzykowałam i jestem po dzień dzisiejszy szczęśliwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: kolejny RAZ do tej samej RZEKI... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 14:46 Daruj sobie. Jestem w podobnej sytuacji. Nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś