Dodaj do ulubionych

GDZIE PRAWDZIWI MĘŻCZYŹNI??

IP: *.zwolen.sdi.tpnet.pl 26.04.03, 10:23
Niedawno zauważyłam że na świecie, a przynajmniej w moim otoczeniu nie ma
mężczyzn z krwi i kości... Wszyscy są tchórzami, są zakłamani... wolą
powiedzieć swojej kobiecie że są zmęczeni niż sie jej przyznać że idą oglądać
mecz z kolegami... Obserwując swoje doświadczenia i moich przyjaciółek
zauważyłam ,że nie ma już dzisiaj czegos takiego jak spontaniczne wypady za
miasto, zainicjownane przez naszych partnerów! Zero spontanicznośc! Czy im
naprwde sprawia przyjemność to ciągłe siedzenie w domu? Dlaczego nie mogą raz
na jakiś czas przyjechac po nas i powiedziec:"wsiadaj! jedziemy do kina.."
albo poprostu zabrac nas do jakiegos innego miasta tak poprostu, by sie
przejechac i wrócić... Ile razy zdażyło Wam sie że po rozstaniu Wasz ex
przychodził na kolanach by błagać Was o jeszcze jedną szanse... Co sie
dzieje? Faceci przechodzą ewolucje i ... ZAMIENIAJĄ SIE W KOBIETY??
Obserwuj wątek
    • Gość: kaja Re: GDZIE PRAWDZIWI MĘŻCZYŹNI?? IP: *.labedy.pl / 192.168.2.* 26.04.03, 20:29
      potrafie zrozumiec twoje wzburzenie, ja tez zaobserwowalam spadek pewnosci
      siebie u znajomych mi facetow, maja po dwadziescia pare lat a wydaja sie tacy
      zmeczeni zyciem, jakby codziennosc ich przytlaczala, moze to dlatego ze kobiety
      staja sie coraz bardziej niezalezne i faceci czuja sie zagrozeni i niepewni
      swojej wartosci, ale pociesze cie sa jeszcze spontaniczni faceci moj kochany na
      przyklad kiedys urzadzil mi niespodzianke zabierajac mnie nad morze, a zaznacze
      ze mieszkamy na slasku wiec zdazylismy sie tylko raz wykapac i juz musielismy
      wracac ale bylo to bardzo romantyczne, pozdrawiam
      • Gość: honeyy Re: GDZIE PRAWDZIWI MĘŻCZYŹNI?? IP: *.zwolen.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 13:03
        naprawde Ci zazdroszcze ponieważ mnie coś takiego nigdy nie spotkało... W moim
        ostatnim związku było strasznie nudno... była to jedna z przeczyn naszego
        rozstania! mam nadzieje że wkrótce i ja doświadcze odrobiny spontaniczność...
        mężczyżni! kobiety lubią być mile zaskakiwane...!!!
        • Gość: kaja Re: GDZIE PRAWDZIWI MĘŻCZYŹNI?? IP: *.labedy.pl / 192.168.2.* 27.04.03, 16:10
          mysle ze duzo zalezy tez od charakteru, moj facet jest po prostu bardzo
          zywiolowy i nielubi stac w miejsu, ale kiedys tez trafil mi sie gosc z ktorym
          kazde spotkanie polegalo na siedzeniu w domu na kanapie i ogladaniu filmow na
          video, to byl istny koszmar, tak wiec nielam sie tylko dobrze sie rozejrzyj,
          napewno znajdzie sie gdzies niedaleko "facet z jajami"
    • Gość: sexii Re: GDZIE PRAWDZIWI MĘŻCZYŹNI?? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.03, 21:56
      nie sa znowu tacy zli. miewaja zwariowane pomysly. ale moze tez czuja sie
      skrepowani przy obecnej, niezaleznej sytuacji kobiet.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka