Gość: kobieta_samotna Re: chce sie zakochać...... IP: *.net 01.04.07, 10:45 a ja odkochac i zakochać się w kimś innym;/:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picobello Re: chce sie zakochać...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.07, 10:46 w czym problem-tylko zastanow sie czy warto-bo milosc nie istnieje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samotna_kobieta Re: chce sie zakochać...... IP: *.net 01.04.07, 10:47 masz chyba racje,z każdym dniem przekonuję sie o tym coraz bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
telka_es Re: chce sie zakochać...... 01.04.07, 10:48 Gość portalu: picobello napisał(a): > w czym problem-tylko zastanow sie czy warto-bo milosc nie istnieje... dlaczego tak myślisz....... przecież tyle ludzi wesołych uśmiechnętych razem spaceruje i są wpatrzeni tylko w siebie też tak chce = w końcu jes wiosna...... tylko czasu by mi na taką beztroske brakowało ;p Odpowiedz Link Zgłoś
telka_es Re: chce sie zakochać...... 01.04.07, 10:46 o ja za szybko poszło ;p chce sie zaochać i co??? nic z tego nie wychodzi może za bardzo tego chce...... potrzebuje kogoś nie chce już dłużej być sama, chociaż przed wszzystkimi udaje ze chce ze tak mi jest dobrze i wogóle to w głębi duszy czuje inaczej.... dlaczego mnie prawziwa miłoć nie chce spotkac.... a może to co miało szanse być prawdziwą miłościąodrzuciłam , byłam i jestem za wybredna..... a tam gdzie jej szukam jej nie ma....... już w pewnym momencie stosując się fdo popularnej ray przetłam szukać drugiej połówki mając nadzieję ze sama się znajdzie - ale się nie znalazła ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samotna_kobieta Re: chce sie zakochać...... IP: *.net 01.04.07, 10:50 mam tak samo...to jest po prostu pech życiowy ,nic więcej Odpowiedz Link Zgłoś
telka_es Re: chce sie zakochać...... 01.04.07, 10:51 a nic mi nie mów o pechu...... bo ja mam wielkiego... i przestaje wierzyć w szczęscie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picobello Re: chce sie zakochać...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.07, 10:53 na uczucia nie masz wplywu-nie wygrasz i tyle ,co do pecha to jest takie biadolenie i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
telka_es Re: chce sie zakochać...... 01.04.07, 10:54 to sobie dziś pobadole....... tyle mojego ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picobello Re: chce sie zakochać...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.07, 10:57 to zmien to-trzeba byc przebojowym-o ile wierzysz w milosc Odpowiedz Link Zgłoś
telka_es Re: chce sie zakochać...... 01.04.07, 11:01 ale czy tylko o przebjowośc tu chodzi....... jestem osobą odważną i przebojową..... tylko że nołożyłam na siebie zbroje i niedpopuszczałam miłości i mężczyzn przez długi czas.. nie byłam gotowa na związek, nie miałam czasu teraz też nie mam... ale nie chce dłużej być sama chce dzielić z kimś me radości i troski...... nie moge całe życie dzwigać wszystkich cięzarów na swoim kakku... nie mam już siły, mam dość..... przyjaciele znajomi to nie to.... nie jestem samotna jestem sama... i chce to zmienić ;p ale nie wiem od czego zacząc....... ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picobello Re: chce sie zakochać...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.07, 11:03 ja ci nie pomoge bo nie jestem w temacie,w zasadzie temat tabu i niech tak zostanie-pogodzilem sie z samotnoscia:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniatka Re: chce sie zakochać...... IP: *.telnet.krakow.pl 02.04.07, 12:17 teraz to ty biadolisz :) a pozatym miales wyjechać i odpoczac podobno a tu co ? ;> Odpowiedz Link Zgłoś