Dodaj do ulubionych

chce sie zakochać......

01.04.07, 10:44
Obserwuj wątek
    • Gość: kobieta_samotna Re: chce sie zakochać...... IP: *.net 01.04.07, 10:45
      a ja odkochac i zakochać się w kimś innym;/:/
    • Gość: picobello Re: chce sie zakochać...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.07, 10:46
      w czym problem-tylko zastanow sie czy warto-bo milosc nie istnieje...
      • Gość: samotna_kobieta Re: chce sie zakochać...... IP: *.net 01.04.07, 10:47
        masz chyba racje,z każdym dniem przekonuję sie o tym coraz bardziej
      • telka_es Re: chce sie zakochać...... 01.04.07, 10:48
        Gość portalu: picobello napisał(a):

> w czym problem-tylko zastanow sie czy warto-bo milosc nie istnieje...

dlaczego tak myślisz....... przecież tyle ludzi wesołych uśmiechnętych razem
        spaceruje i są wpatrzeni tylko w siebie też tak chce = w końcu jes wiosna......

tylko czasu by mi na taką beztroske brakowało ;p
    • telka_es Re: chce sie zakochać...... 01.04.07, 10:46
      o ja za szybko poszło ;p

chce sie zaochać i co??? nic z tego nie wychodzi może za bardzo tego chce......
      potrzebuje kogoś nie chce już dłużej być sama, chociaż przed wszzystkimi udaje
      ze chce ze tak mi jest dobrze i wogóle to w głębi duszy czuje inaczej....

dlaczego mnie prawziwa miłoć nie chce spotkac....

a może to co miało szanse być prawdziwą miłościąodrzuciłam , byłam i jestem za
      wybredna..... a tam gdzie jej szukam jej nie ma.......
      już w pewnym momencie stosując się fdo popularnej ray przetłam szukać drugiej
      połówki mając nadzieję ze sama się znajdzie - ale się nie znalazła ;p
      • Gość: samotna_kobieta Re: chce sie zakochać...... IP: *.net 01.04.07, 10:50
        mam tak samo...to jest po prostu pech życiowy ,nic więcej
        • telka_es Re: chce sie zakochać...... 01.04.07, 10:51
          a nic mi nie mów o pechu...... bo ja mam wielkiego... i przestaje wierzyć w
          szczęscie ;p
          • Gość: picobello Re: chce sie zakochać...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.07, 10:53
            na uczucia nie masz wplywu-nie wygrasz i tyle ,co do pecha to jest takie
            biadolenie i tyle
            • telka_es Re: chce sie zakochać...... 01.04.07, 10:54
              to sobie dziś pobadole....... tyle mojego ;p
              • Gość: picobello Re: chce sie zakochać...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.07, 10:57
                to zmien to-trzeba byc przebojowym-o ile wierzysz w milosc
                • telka_es Re: chce sie zakochać...... 01.04.07, 11:01
                  ale czy tylko o przebjowośc tu chodzi.......

jestem osobą odważną i przebojową..... tylko że nołożyłam na siebie zbroje i
                  niedpopuszczałam miłości i mężczyzn przez długi czas.. nie byłam gotowa na
                  związek, nie miałam czasu teraz też nie mam... ale nie chce dłużej być sama
                  chce dzielić z kimś me radości i troski...... nie moge całe życie dzwigać
                  wszystkich cięzarów na swoim kakku... nie mam już siły, mam dość.....

przyjaciele znajomi to nie to....
                  nie jestem samotna jestem sama... i chce to zmienić ;p
                  ale nie wiem od czego zacząc....... ;p
                  • Gość: picobello Re: chce sie zakochać...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.07, 11:03
                    ja ci nie pomoge bo nie jestem w temacie,w zasadzie temat tabu i niech tak
                    zostanie-pogodzilem sie z samotnoscia:(
                    • Gość: aniatka Re: chce sie zakochać...... IP: *.telnet.krakow.pl 02.04.07, 12:17
                      teraz to ty biadolisz :) a pozatym miales wyjechać i odpoczac podobno a tu co ? ;>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka