Dodaj do ulubionych

Ona lubi wiecej i ciekawszy smak

24.05.07, 18:48
Pominmy inne dyskusje na podobne tematy i darujmy sobie oceny naszego zycia
erotycznego. Ja i moja partnerka nie mamy do niego zastrzezen ani do
jakosci , ani do czestotliwosci ani do sposobow w jaki czerpiemy rozkosz. Tak
sie szczesliwie stalo ze opboje lubimy te same rzeczy i sprawiaja nam
przyjemnosc. Nie mamy praktycznie wielu zahamowan. Jesli ktos moze jednak
poradzic czy polecic zrodlo informacji.
Od pewnego czasu zauwazylem ze ilosc moich chlopcow podczas szczytowania ( a
raczej ilosc calego "plynu" jest mala ( mieszkamy w cieplym klimacie i stany
tymczasowego odwodnienia sa naturalne). Czy jest sposob by zwiekszyc ilosc
sperm pdczas szczytowania. drugi punkt jak dieta wplywa na smak ( moja pani
lubi sex oralny i czesto konczy sie on szczytowaniem). Czy jest sposob by w
jakis sposob regulowac/ wplywac na smak.
Raz jeszcze , jesli ktos ma ciekawy komentarz poslucham. Jesli glupi lub
chamskie 3 grosze nie tracie czasu.
pa
Obserwuj wątek
    • Gość: Nadia Re: Ona lubi wiecej i ciekawszy smak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 18:59
      Hej/Jesli chodzi o ilosc spermy to glownie zalezy ona od czestotliwosci
      zblizen.Po kolejnym stosunku w krotkim czasie mezczyzna moze miec nawet suchy
      orgazm.A jesli chodzi o smak spermy to moze stac on sie ponoc lepszy przy
      regularnym jedzeniu ananasow.Zle na jej smak wplywa alkohol i
      papierosy.Pozdrawiam
      • Gość: ananas kandyzowany Re: Ona lubi wiecej i ciekawszy smak IP: 213.17.152.* 24.05.07, 19:02
        ciekawe z tym ananasem,ostatnio bylem w sklepie i pewna pani strasznie duzo
        miala ttakich ananasow
        • Gość: assa Re: Ona lubi wiecej i ciekawszy smak IP: 85.252.65.* 24.05.07, 19:10
          Ananas - to prawda, surowy albo taki z puszki. ale jest coś lepszego...

wiem, że to głupio brzmi, ale efekt lepszy od ananasa dają tylko gotowane
          ziemniaki, bez żadnego mięsa, ot zwyczajne ziemniaki. Nie mam pojęcia, dlaczego
          - ale przysięgam, efekt rewelacyjny!
          • Gość: ewa Re: Ona lubi wiecej i ciekawszy smak IP: *.chello.pl 24.05.07, 19:12
            ale co? tuz przed?;) czy aplikowac codziennie, tak profilaktycznie?;)
            (o ziemniaki oczywiscie pytam:)
            • Gość: assa Re: Ona lubi wiecej i ciekawszy smak IP: 85.252.65.* 24.05.07, 19:23
              A tak z godzinę albo półtorej przed aktem :)

niezły efekt, choć nie taki super, daje w ogóle jedzenie słodkich owoców (nie
              bez powodu truskawki plus szampan to takie erotyczne danie...:)
              • Gość: ewa Re: Ona lubi wiecej i ciekawszy smak IP: *.chello.pl 24.05.07, 19:30
                dziekuje
                zanotowalam...
                ;))
        • Gość: Alice Re: Ona lubi wiecej i ciekawszy smak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 19:13
          nie palic, ani nie pic zbyt duzo :) co do ananasow to nie wiem, moj partner ich nie jada, ale za to samkuja mi jego "soczki" bardzo -przy czym wlasnie nie pali papierosow, ani nie pije alkoholu w nadmiernych ilosciach, a co do ilosci to ktos juz napisal wyzej
    • Gość: Alice Re: Ona lubi wiecej i ciekawszy smak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 19:16
      aaa i hmmm nie wiem czy to ma wplyw ale uprawia sport, czyli wydala z siebie te toksyny itp itd podczas trenigu pod wplywem pocenia sie=wydalenie toksyn, moze to tez cos daje?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka