Dodaj do ulubionych

nie potrafie........

IP: *.pl / 10.10.10.* 08.06.03, 12:13
czesc moj prolem polega na tym ze nie potrafie zrobic laski... chyba sie
brzydze.... strasznie mi głupio kiedy jestem w intymnej sytuacji i facet
gotów zrobic wszystko a ja nie potrafie sie zrewanzowac... jak to zwalczyc?
czy tez tak miałyscie?
Obserwuj wątek
    • Gość: leila Re: nie potrafie........ IP: *.attu.pl / 192.168.9.* 08.06.03, 12:20
      nie rób niczego na siłę, poczekaj troszke gdy będziesz z kimś kogo KOCHASZ
      będzie to dla Ciebie czymś naturalnym , nie traktuj tego jako rewanzu, to nie
      licytacja kto da więcej.
      Jesteśmy chyba w tym samym wieku, też miałam opory aż do chwili gdy spotkałam
      tego jedynego,teraz jest dla mnie czymś wspaniałym patrzeć na jego zadowoloną
      minkę gdy pieszcze Go w ten sposób.
      Moja rada-poczekaj ,dojrzej do tego i ciesz sie seksem.Kiedyś na pewno sama
      tego zapragniesz ,lecz gdy raz zrobisz to wbrew sobie uraz pozostanie.
      pozdarawiam
      • Gość: nell Re: nie potrafie........ IP: 80.48.243.* 09.06.03, 01:22
        przede wszystkim nie nazywaj tego w ten sposób :) to kojarzy mi się
        obrzydliwie, kiedys tak to zresztą postrzegałam. teraz uwielbiam całować 'tam'
        mojego ukochanego... ale robię to tylko, jeśli na prawdę mam ochotę. nie staraj
        się tego przezwyciężyć, nie rób nic wbrew sobie, bo jeszcze bardziej się
        zrazisz. pomyśl o tym, jak o czymś pięknym, naturalnym, jeśli kochasz ciało
        swojego mężczyzny, kochasz go całego. idzcie pod prysznic, będziesz wiedziała
        ze jest 'tam' czysty :) rób to małymi kroczkami, najpierw delikatnie pocałuj, a
        dopiero kiedy uznasz, ze jestes gotowa, doprowadz go do wytrysku, wczesniej
        popros, zeby powiedzial kiedy będzie szczytować, bo pewnie nie chcesz połykać
        jego spermy :) ale jeśli na prawdę nie masz ochoty, nie rób tego. to nie jest
        najważniejsze.
      • Gość: Martula 19 Re: nie potrafie........ IP: *.pl / 10.10.10.* 03.07.03, 23:42
        uf.... juz mi lepiej :)wielkie dzieki dziewczyny.... pozdrawiam :*
    • Gość: kimmy ciezko, ciezko IP: *.softel.elblag.pl 04.07.03, 15:04
      ekhm
      to jest bardzo trudna do zdobycia umiejetnosc!!!
      ja sama za bardzo nie wiem JAK to sie robi, mimo ze probowalam wielokrotnie,
      ale konczylo sie tylko na ladnym 'buzi'

nie potrafie... ze tak powiem... CIAGNAC!!!
      wiadomo, ze jezeli robie sie facetowi dobrze raczkami to trzeba.. MOCNO i
      ENERGICZNIE

ale przeciez usta to nie odkurzacz!! :-(((

• Gość: ida Re: nie potrafie........ IP: *.range81-152.btcentralplus.com 04.07.03, 15:11
      zmien faceta!
    • Gość: M Re: nie potrafie........ IP: 213.199.233.* 04.07.03, 16:23
      nie pozwól, zeby facet zmuszał ciebie do tego - rób to wtedy, kiedy oboje tego
      pragniecie - TEZ nie umiem!!!! hihihi- a tak w ogóle to co oni sobie myślą ??
      ze my mamy tyle siły w rękach zeby ruszac nimi w gore i w dol w jednakowym
      energicznym tempie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka