salezja 15.06.07, 11:56 najlepszy lub najgorszy:) Piszcie kobiti swoje typy. Ja niestety tylko z jednym Polakiem na zawsze i na serio:(, więc chętnie przeczytam co macie do napisania. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jablko_adama Re: Kochanek, której narodowości 15.06.07, 13:55 skad wiesz ze twoj facet nie ma dwoch narodowsci,w ciagu dnia przebywasz z Polakiem ,a nocami z Ukraincem ************************************* Niech każdy ptak ,śpiewa własną pieśń Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Kochanek, której narodowości 15.06.07, 14:27 a środku dnia np może być kosmitą :) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Kochanek, której narodowości 15.06.07, 14:21 .........litosci, znow idiotyczne pytanie.. a czy wszyscy Polacy reprezentuja jeden typ kochanka??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiso Re: Kochanek, której narodowości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 14:42 Ormianin - the best!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
salezja Re: Kochanek, której narodowości 15.06.07, 20:26 litości przecież to jest forum na luzie, więc nie wiem czemu tutaj właśnie szukasz rozmów o np. muzyce poważnej. Przecież to jest zabawa, ale może się mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: Kochanek, której narodowości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 20:28 ja jestem wyluzowany,bo mam w zasadzie dwie narodowosci Odpowiedz Link Zgłoś
salezja Re: Kochanek, której narodowości 15.06.07, 20:38 to było do agatka_to_ja, widzę przecież, że luzik:) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Kochanek, której narodowości 15.06.07, 20:41 Ja wcale nie szukam tutaj dyskusji o muzyce powaznej :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
salezja Re: Kochanek, której narodowości 15.06.07, 20:45 agatka o Polakach krążą raczej niepochlebne opinie 9 myślę, że raczej prawdziwe), nie ma co się oszukiwać, a ja pytam naprawdę z ciekawości czy te wszystkie ochy i achy np. nad Włochami to choć w połowie prawda- no:) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Kochanek, której narodowości 15.06.07, 20:52 ja co do WLochow slyszalam ze to legendy.. bo to tak naprawde faceci mocni w gebie (i nie w oralu) tylko w bajerowaniu o seksie.. a tak naprawde leniwi ... ale doswiadczen w tej sprawie nie mam.. a na Polakow nie narzekam... i nie sadze, zeby byli zlymi kochankami.. wszystko zalezy od checi, umiejetnosci i... od kobiety :) Odpowiedz Link Zgłoś
lvivianka Re: Kochanek, której narodowości 15.06.07, 21:32 Polak urodzony na Ukrainie :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja To nie legendy Agatka IP: *.pronet.lublin.pl 21.07.07, 17:01 Oj, o Włochach to wcale nie legendy tylko święta prawda. Absolutnie nie są leniwi, starają się ciągle , zabiegają o kobietę, a w sprawach bardziej intymnych są czuli i namiętni i co najważniejsze bardzo duzo uwagi poswięcają kobiecia nie oczekując od razu czegoś w zamian. Polecam gorąco i rekomanduję panów z Italii :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: To nie legendy Agatka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 17:11 ten kochac to jakis towar ze go tak rekomendujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
novalijka1 Re: To nie legendy Agatka 21.07.07, 19:03 Egipcjanin,Arab bo sa tez obrzezani.Wbrew pozorom romantyczni,czuli,przystojni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: satt Re: To nie legendy Agatka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.07, 19:09 Amerykanin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: momo Re: Kochanek, której narodowości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 21:35 Zgadza sie Arabowie są super kochankami,słyszałam,że Hindusi też.Niestety nie miałam przyjemności obcować seksualnie z Hindusem.Jedynie towarzysko Odpowiedz Link Zgłoś
miischa Re: Kochanek, której narodowości 27.07.07, 13:50 Często przebywam w Egipcie, Arabowie są bardzo przystojni i są świetnymi kochankami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Re: Kochanek, której narodowości IP: 212.160.185.* 23.07.07, 16:18 jak kochanek to tylko niemiec!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: Kochanek, której narodowości 23.07.07, 17:04 Ukraińcy super. Włosi do chrzanu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Kochanek, której narodowości IP: *.icpnet.pl 23.07.07, 21:40 Talib Odpowiedz Link Zgłoś
masandra6 Re: Kochanek, której narodowości 25.07.07, 20:51 A może Marsjanin?Jedna z babek w którymś talk show dzieliła się wrażeniami.Musiał być niezły skoro po wielu latach go pamiętała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nietykalna123 Re: Kochanek, której narodowości IP: *.mlynary.net 25.07.07, 20:58 Hmm.. a może jakiś nieokrzesany dzikus z afrykańskiego plemienia? :) Odpowiedz Link Zgłoś
masandra6 Re: Kochanek, której narodowości 25.07.07, 21:10 czemu nie?a masz namiary na takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D. Re: Kochanek, której narodowości IP: *.acn.waw.pl 25.07.07, 21:47 Meksykanin, Meksykanin i jeszcze raz Meksykanin!!! Chociaż z Indii równie dobrzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
asqe Re: Kochanek, której narodowości 27.07.07, 11:43 Z moich, nie takich skromnych doswiadczen, wynikaloby, ze najlepsi kochankowie to faceci z SA, ale moze akurat trafilam na jakies wyjatkowe osobniki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elektra212 Re: Kochanek, której narodowości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 13:54 Mam podobne odczucia, albo trafiłyśmy na tych samych, albo są naprawdę nieźli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beat@ Re: Kochanek, której narodowości IP: 157.25.204.* 31.07.07, 15:45 Francuz...mniam pojutrze lecę do mojego french lover'a Odpowiedz Link Zgłoś