Gość: Jolka IP: *.futuro.pl 19.06.03, 22:02 Jakie macie sposoby na poderwanie faceta ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cindy Re: Jakie macie sposoby na poderwanie faceta ? IP: *.dip.t-dialin.net 20.06.03, 01:23 moj sposob to.. dyskretne poderwanie tak aby on byl przekonany, ze to ON mnie zdobyl. Duzo jest trickow :))) Najwazniejsze miec swoja dume i nie narzucac sie, wowczas zrazamy ich do siebie :))) ---- mesko-damskie pogaduchy-->> sport, solarium, perfumy, co nosicie w torebce, test dla kochankow, zapach mezczyzny, balsamy, w co dzis jestescie ubrani www.space.pl/cgi-bin/net/forumdisplay.cgi?action=topics&number=104&SUBMIT=Id%BC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ysa Re: Jakie macie sposoby na poderwanie faceta ? IP: *.necik.pl 21.06.03, 18:05 przeciez to proste :) wystarczy naiwazac kontakt wzrokowy,inteligentna rozmowa,usmiech,zabawa wlosami ...to wszytsko sprawa ze facet topnieje :) doslownie :) ostatnio uslyszalam od qmpla ze -kiedy poprawiam wlosy to ociekam erotyzmem- wiec dziala :) a co moge odradzic to napewno mocny,wyzywajacy makijaz i stroj ktory wiecej odslania niz zaslania faceci naprawde maja wyobraznie:) co jeszcze hmm...napewno facet nie lubi kiedy kobieta mu sie narzuca jest widoczna roznica pomiedzy narzucaniem sie a byciem dominatrix(kobieta zdobywajaca..cudowne uczucie) :) no to tyle :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
undercover_brother Re: Jakie macie sposoby na poderwanie faceta ? 21.06.03, 18:23 Gość portalu: Ysa napisał(a): > przeciez to proste :) wystarczy naiwazac kontakt wzrokowy,inteligentna > rozmowa,usmiech,zabawa wlosami ...to wszytsko sprawa ze facet topnieje :) > doslownie :) ostatnio uslyszalam od qmpla ze -kiedy poprawiam wlosy to ociekam > erotyzmem- Fakt - trzeba Wam przyznac, ze macie takie fajne gesty... czasem mozna sie nabrac, ze sa nieswiadome :). W ogole dawno temu lubilem takie gierki. Teraz bawie sie w nie z moja Stokrota :). > wiec dziala :) Jesli druga strona chce, zeby na nia cos podzialalo... > faceci naprawde maja wyobraznie:) No prosze, wiec jednak ktos to zauwaza :D. > co jeszcze hmm...napewno facet nie lubi kiedy kobieta mu sie narzuca > jest widoczna roznica pomiedzy narzucaniem sie a byciem dominatrix(kobieta > zdobywajaca..cudowne uczucie) :) Kobieta zdobywajaca? A to ciekawe - nigdy takiej nie spotkalem. Odpowiedz Link Zgłoś
ryanoconnell Re: Jakie macie sposoby na poderwanie faceta ? 22.06.03, 16:53 Oj bywa, bywa (ma-sa-kra - jak mawia moja znajoma). Panienka narzucająca się to najgorszy wybryk natury. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Jakie macie sposoby na poderwanie faceta ? IP: *.localdomain / 192.168.0.* 24.06.03, 20:52 > > Fakt - trzeba Wam przyznac, ze macie takie fajne gesty... czasem mozna sie nabr > ac, ze sa nieswiadome :). W ogole dawno temu lubilem takie gierki. Teraz bawie > sie w nie z moja Stokrota :). Z Twoją Stokrotą? Cyżby Powolniak we własnej postaci? ( z Co ludzie powiedzą ) Odpowiedz Link Zgłoś
undercover_brother Re: Jakie macie sposoby na poderwanie faceta ? 24.06.03, 21:17 Err... nie rozumiem o co Ci chodzi, wiec jesli mozesz wytlmaczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
ryanoconnell Re: Jakie macie sposoby na poderwanie faceta ? 24.06.03, 21:41 To nie na nasze prostackie łby. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Jakie macie sposoby na poderwanie faceta ? IP: *.localdomain / 192.168.0.* 24.06.03, 22:02 Był kiedyś taki bardzo popualrny angielski serial "Co ludzie powiedzą". I jedną z ról grała para. Ona - Stokrota, zapyziała babka w wiecznie potarganej fryzurze, z obitym kubkiem w ręku i uwielbieniem w oczach skierowanym do Powolniaka - jej męża, chodzącego w brudnej koszuli z wystającym brzuchem piwnym spod niej i nieogolonego, ale dla Stokroty zawsze pięknego i pociągającego Odpowiedz Link Zgłoś
undercover_brother Re: Jakie macie sposoby na poderwanie faceta ? 24.06.03, 22:06 Gratuluje skojarzenia itd. ale nie znam tego serialu. Nie trafilas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Jakie macie sposoby na poderwanie faceta ? IP: *.localdomain / 192.168.0.* 24.06.03, 22:14 undercover_brother napisał: > Gratuluje skojarzenia itd. ale nie znam tego serialu. Nie trafilas. > To gdy kiedyś natrafisz na ten serial to sobie obejrzyj. Niby angielska flegma, ale jak bawi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spoza Re: Jakie macie sposoby na poderwanie faceta ? IP: *.acn.pl / 10.72.6.* 21.06.03, 22:58 A może doradzicie, jak może podrywać kobietą, która poza twarzą nie jest ładna? Bo co i raz mam wrażenie, że ten wasz świat jest tylko dla niektórych. I to nie dla tych, którzy wybiorą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gy Re: Jakie macie sposoby na poderwanie faceta ? IP: 80.48.243.* 22.06.03, 12:36 "wystarczy naiwazac kontakt wzrokowy,inteligentna rozmowa,usmiech,zabawa wlosami ...to wszytsko sprawa ze facet topnieje :) doslownie :) ostatnio uslyszalam od qmpla ze -kiedy poprawiam wlosy to ociekam erotyzmem" zadbaj o siebie, zrób ladny makijaż, moze delikatna opalenizna, manicure. ubierz się ładnie, ale odpowiednio do figury, podkreśl atuty (np. głęboki dekolt ale szerszy krój koszuli) uwierz, ze nie jestes gorsza od innych, trochę pewności siebie, znam mnóstwo szczęśliwych, zakochanych, zadowolonych z życia dziewczyn o wadze większej niż 50 kg. Nie użalaj się nad sobą, w ten sposob dajesz do zrozumienia innym ze jestes od nich gorsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spoza Re: Jakie macie sposoby na poderwanie faceta ? IP: *.acn.pl / 10.72.6.* 22.06.03, 14:21 Malować się akurat nie mogę w ogóle (alergia), ale staram się wyglądać ładnie, lubię ładne bluzki, ozdobne rajstopy, kocham biżuterię... I póki co mężczyźni nie widzą we mnie kobiety. Ale staram się. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
undercover_brother Re: Jakie macie sposoby na poderwanie faceta ? 22.06.03, 15:26 Czy 50 kg to jest jakas magiczna granica? Co jesli dziewczyna ma 180cm wzrostu np.? Przeciez przy takim wzroscie 50 kg to szkielet. Mam znajoma, ktora wazy 46 i mowiac szczerze, gdyby miala byc moja jedyna, to balbym sie ja polamac przytulajac ja do siebie. '(...) znam mnóstwo szczęśliwych, zakochanych, zadowolonych z życia dziewczyn o wadze większej niż 50 kg' - ten fragment zdania mnie rozbroil. Czy 50 kg to jest wyznacznik jakosci zycia? Mowiac szczerze to powinna byc dolna granica przy powiedzmy wzroscie w granicach 160-170. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spoza Re: Jakie macie sposoby na poderwanie faceta ? IP: *.acn.pl / 10.72.6.* 22.06.03, 15:37 Jak miło, że ktoś tu broni rozsądku. (choć ja tam racjonalistką nie jestem) Jakby co, przy średnim wzroście i niecherlawej budowie powinnam ważyć ok. 60- 65 kg. Ale ważę więcej. Rzeczywiście za dużo, w stopniu dla zdrowia niedobrym. Ale jedzenia sobie odmawiać nie zamierzam. Chcę schudnąć, ale uznaję w tym celu tylko sport i pewne (na pewno nie całkowite) ograniczenie spożycia słodyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
undercover_brother Re: Jakie macie sposoby na poderwanie faceta ? 22.06.03, 15:42 Podobno oprocz sportu dobrym sposobem na schudniecie (jakze oczywistym, a jednoczesnie trudnym do wykonania) jest jedzenie do momentu, w ktorym przestajesz odczuwac glod. Po prostu jesz np. cos co lubisz, ale czujesz sie najedzona w pewnym momencie i nie konczysz. Ludzie maja od dziecka zakorzenione, ze trzeba zjadac do konca, a to jest gowno prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spoza Re: Jakie macie sposoby na poderwanie faceta ? IP: *.acn.pl / 10.72.6.* 22.06.03, 16:56 Hahahahaha - ale jak mi smakuje... :P To nie o to chodzi, co mi zakorzeniono, ja i tak jestem wybredna. Akurat jak już nie mam siły, to przestaję jeść i mówię, że przykro mi, nie dam rady. Ale jak po prostu niekoniecznie burczy mi w brzuchu, ale zapchana nie jestem, to np. spaghetti popałaszuję z radością... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ryanoconnell Re: Jakie macie sposoby na poderwanie faceta ? 22.06.03, 16:58 Tu nie chodzi nawet o jedzenie do syta a o to, żeby planować co się je. Przecież wszystko można przewidzieć, a sztuka (przepraszam - nauka) dobierania żywności do potrzeb organizmu nie narodziła się dla zapełnienia jakiejś dziury a z pewnej konkretnej przyczyny. Co do wagi to niezłym (ale nie ostatecznym!) źródłem informacji może być BMI (waga/(wzrost_w_metrach*wzrost_w_metrach)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gy Re: Jakie macie sposoby na poderwanie faceta ? IP: 80.48.243.* 22.06.03, 22:43 50 kg to był przykład, pewne uogólnienie, nie chciałam aby skupiono się na liczbach, myślę, że każdy wie o co chodzi. Zgadzam się z Tobą w pełni. Przy wzroście 165 cm - 50 kg to dla niektórych "w sam raz", dla innych juz niewiele. Odpowiedz Link Zgłoś
gwen_verdon Re: Jakie macie sposoby na poderwanie faceta ? 22.06.03, 14:23 Jest jeden, niezawodny sposób - NIE podrywać go. W dzisiejszych czsach jest to taki ewenement,że będzie mile zaskoczony :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mareek Re: Jakie macie sposoby na poderwanie faceta ? IP: *.futuro.pl 22.06.03, 15:53 Racja nie podrywac :))) , a co do wagi ciala to te co maja 50 kg , to najczesciej szkieletory :))) no chyba ze dziewczyna jest niska . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gy Re: Jakie macie sposoby na poderwanie faceta ? IP: 80.48.243.* 22.06.03, 22:47 własnie - ja tam wysoka nie jestem, wiec prosze nie obrażac ;D Odpowiedz Link Zgłoś
gwen_verdon Re: Jakie macie sposoby na poderwanie faceta ? 23.06.03, 15:57 Szkieletory, powiadasz ? A co kwalifikujesz do niskiego wzrostu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ysa Re: Jakie macie sposoby na poderwanie faceta ? IP: *.necik.pl 23.06.03, 18:47 sie wtrace :P kobieta musi byc kobieca , nie chodzi mi tu o figure/wage/wzrost czy te inne pierdoly przyznam ze sama jestem dosc zaokraglona jak na nasze czasy (duzy biust i niczego sobie biodra:) to nawet facet ktory zapatrywal sie w takie szczupaczki chudziutkie (biedne zaglodzone...;) to swiata poza mna nie widzial wiec -kobitkowanie- nie jest kwestia tych pierdol ktore napisalam na wstepie Odpowiedz Link Zgłoś
gwen_verdon Re: Jakie macie sposoby na poderwanie faceta ? 24.06.03, 21:32 Tak właśnie mi się wydawało ,że kobiecość i tzw. powodzenie u płci przeciwnej nie mają wiele wspólnego z waga i wzrostem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aida Re: Jakie macie sposoby na poderwanie faceta ? IP: *.telepac.pt 23.06.03, 21:21 Ja po prostu zakładam jakiś fajowy ciuch! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aida Re: Jakie macie sposoby na poderwanie faceta ? IP: *.telepac.pt 23.06.03, 21:25 Zwykle, jak facet mnie się podoba, to przypadkowo zrzucam mu na nogę np. książkę i pytam czy czytał. Odpowiedz Link Zgłoś
ryanoconnell Re: Jakie macie sposoby na poderwanie faceta ? 24.06.03, 21:51 Gość portalu: Aida napisał(a): > Ja po prostu zakładam jakiś fajowy ciuch! I po co? Skoro facet, który da się złapać na tak fatalny podryw i tak zaraz będzie chciał go z Ciebie zdjąć? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
undercover_brother Re: Jakie macie sposoby na poderwanie faceta ? 24.06.03, 21:51 Odnosze wrazenie, ze trzeba czegos wiecej niz ciuch. Ciuch moze byc najwyzej po to, zeby uwage zwrocic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Isztar Re: Jakie macie sposoby na poderwanie faceta ? IP: *.lodz-retkinia.sdi.tpnet.pl 23.06.03, 21:40 A mnie moje Kochanie samo zdobylo :) Tak dlugo mnie zdobywal, az uleglam. W zyciu bym nie przypuszczala, ze z nim bede... Achhh :))) Podrywac... hmmm, spojrzenia, ruchy (najlepiej w tancu) itp. Ale przed moim Kochaniem nie tanczylam ani nie rzucalam mu magiczych spojrzen :) Ale jesli macie ochote na bardziej dlugotrwaly zwiazek, to raczej proponuje bardziej intelektem niz uroda ;) Pozdrawiam Isztar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ysa Re: Jakie macie sposoby na poderwanie faceta ? IP: *.necik.pl 24.06.03, 20:37 no juz bez przesady,nie wmawiaj mi ze facet podejdzie do laski ktora jest niezadbana +w jakis ciuchach ktore wygladaja na niej jak worek intelekt jak najbardzie popieram bo to pomaga w utrzymaniu faceta na dluzej ale jestem za tym aby kobieta byla i zadbana i miala troche rozumq w glowie :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Najlepszy sposób na podryw IP: *.localdomain / 192.168.0.* 24.06.03, 21:00 Gość portalu: Jolka napisał(a): > Jakie macie sposoby na poderwanie faceta ? Nie ma takiego faceta, którego nie potrafiłybyście poderwać kładąc na krześle na które właśnie siada, szpilę, pinezkę, gwóźdź lub inne narzędzie zbrodni. Jak się poderwie to na metr cały z dzikim godowym okrzykiem. Zawsze można mu to miejsce zdezyfekować, zakleić plasterkiem, chuchać, dmuchać aż się zagoi. Odpowiedz Link Zgłoś
undercover_brother Re: Najlepszy sposób na podryw 24.06.03, 21:20 Czy 'kurwaaaaaaa!!!' to wedlug Ciebie godowy okrzyk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Najlepszy sposób na podryw IP: *.localdomain / 192.168.0.* 24.06.03, 21:37 undercover_brother napisał: > Czy 'kurwaaaaaaa!!!' to wedlug Ciebie godowy okrzyk? > Jeśli w tej sytuacji krzykniesz "kurwaaaaaaa!!!!" to i w innych będziesz krzyczał podobnie. Obie sytuacje są niekontrolowane Odpowiedz Link Zgłoś
undercover_brother Re: Najlepszy sposób na podryw 24.06.03, 21:40 Reakcja jest zalezna od przyczyny, nie sadzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Najlepszy sposób na podryw IP: *.localdomain / 192.168.0.* 24.06.03, 22:11 No tak, ale zasób ulubionych słów jest ten sam. Ale braciszku czy Ty aby nie zaczniesz zaraz mi udowadniać, że gdy usiądziesz na szpili to krzykniesz "kurwaaaaa!!!" a gdy okrzyk będzie prawdziwie godowy to krzykniesz inaczej? Przecież to przenośnia, ale zapomniałam, że przenośnie to już grafomania. ok, już nie będę tylko.. nie krzycz Odpowiedz Link Zgłoś
undercover_brother Re: Najlepszy sposób na podryw 24.06.03, 22:15 Jesli chodzi o wydawanie dzwiekow, to przypomnial mi sie Monthy Python... pewien cytat ma sie rozumiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatrix Re: Najlepszy sposób na podryw IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 21:36 eetam zdezynfekowac... niech od razu pocaluje! Odpowiedz Link Zgłoś