Dodaj do ulubionych

Król męskich kompleksów

• Gość: Jest to artykul Król męskich kompleksów IP: *.abhsia.telus.net 29.07.07, 23:35
      sensacyjny i glupi. W tego typu artykulach powinno podac detale kliniczne,
      opinie fachowcow. A tutaj jest tylko relacja piwowego i zabawowego Jozka.
      Ten artykul pokazuje brak szcunku dla czytelnikow. Zwykla chamska sensacja
      oparta na slowie "penis". Przykro mi. LG
      • Gość: david Re: Król męskich kompleksów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.07, 23:49
        nie chce mi sie nawet pisac takim ciemnym blondynka!
    • Gość: Lucyfer Król męskich kompleksów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.07, 23:49
      od wieków wiadomo, że nie liczy się pędzel tylko jak sie nim maluje
    • Gość: jeti Najlepiej mieć dwa IP: 217.153.99.* 30.07.07, 00:56
      Szczęście miała panna Broncia
      Jej kawaler miał dwa prącia -
      Kiedy jednym dokazywał
      Wtedy drugi odpoczywał
      • Gość: Ja Dlatego ... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.07.07, 01:03
        biale panienki biegaja za ciemno skornymi goscmi i ci goscie stukaja je jak
        zwiezeta na wylot ...

• Gość: x Re: Dlatego ... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.07.07, 01:26
          powinien byctwardy
    • Gość: Kobieta Król męskich kompleksów IP: *.aster.pl 30.07.07, 01:59
      czytajac artykuł pomyslałm coś w tym jest bo rozmar ma znaczenie i kobiety to
      wiedza ale na ogół nie komentuja tego co widzą chyba ze przy rozstaniu ;] ...
      ale czytajac wpisy mężczyzn mam wrażenie ze rozmiar to powód do przechwalania
      sie ile kto ma centymarów albo jaka ma technike a ile wy macie lat ?
      nie po artykule ale po WASZYCH wpisac widac jak ten niewinny ogórkowy temat was
      zabolał bo dotkneła go kobieta i dotego jak widac całkiem trafnie...
      pozdrawiam tylko tych panów którzy nie potraktowali na tym forum kobiet
      przedmiotowo i jednoczesnie maja duuuuuuuuuuze fiutki :D
    • Gość: unknown 18 cm IP: *.tpnet.pl 30.07.07, 02:18
      Ja mam duża pytę, ale popsutą :(
      Nie poru :( Nigdy :(

Wielkość to nie wszystko, ważniejsze jest zdrowie...
    • sauternes Dodziukowa od alkoholikow przerzuca siena penisy 30.07.07, 05:09

juz sama nie wie o czym ma pisac w tej zydowskiej gazetce.
      Plecie trzy po trzy zeby tylko wyrobic wierszowke, A jaka z tego korzysc dla
      Polakow?? Jakies objawienia ,znaczace mysli??
      NIc .Plec pleciugo byle dlugo,
      a ze oberredaktor swoim da zarobic ,a i napracowac sie specjalnie nie potrzeba
      to i pani Dodziuk pisze od niechcenia ,bo i co ma madrego napisac jak inni
      madrzejsi przed nia juz sie wypisali.??
    • Gość: Gość Pani Aniu... IP: *.hsd1.il.comcast.net 30.07.07, 05:35
      ...to ze Pani pochwa jest tak wielka ze jakikolwiek penis w niej jest jak
      parowka w korytarzu nie znaczy ze Pani musi sie z tym obnosic i wyciagac na
      swiatlo dzienne swoje problemy.... poleacam koparke - moze pania zadowoli i
      pobedzie sie Pani kompleksow.
    • Gość: Penisiur Król męskich kompleksów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 05:55
      Autorko ,na Twój widok mój penis schował się w d,upie i nie chce z tamtąd
      wyleźć.
    • Gość: E-Z Grubosc jest najwazniejsza... IP: 66.159.177.* 30.07.07, 06:40
      oczywiscie PORTFELA!
    • Gość: facet Dowód IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.07, 07:08
      Wypowiedzi na tym forum swiadcza, ze dla wypowiadajacych sie tutaj, temat jest
      bardzo drazliwy (zakompleksieni).
      Wielkosc, dlugosc, grubosc itp itd...... bzdety!
      A gdzie zadowolenie partnerki? - ono najbardziej sie liczy penisomaniacy!
      Nie kocham GW ani dziennikarzy dla niej piszacych, a artykul jest mi obojetny,
      zadziwia jednak rodzaj i ilosc komentarzy.
      Swiadczy to tylko o jednym - temat dobry i na czasie, bo drodzy czytelnicy
      najwazniejszy jest oddzwiek jaki wywolal.....
    • Gość: Kuba Re: Król męskich kompleksów IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.07, 07:09
      Tylko pedał chwali się rozmiarami penisa,prawdziwy mężczyzna o tym nie mówi.
    • Gość: gościu Na wesoło - bez kompleksów ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 07:24
      Pedzacy pociag, dwie minuty przed kraksa!
      Nagle wstaje mloda panienka dziewica i krzyczy
      - nie moge tak umrzec, niech ktos zrobi ze mnie kobiete!!!
      - wstaje mlody facet, zdejmuje koszule i mowi:
      - masz, wyprasuj to!!
    • Gość: gRześ Pani Aniu IP: 213.17.162.* 30.07.07, 08:00

Po co Pani penis dłuższy niż 13-14cm skoro i tak więcej się Pani w buzi nie
      zmieści ?
      :>

• kachniczka1 Re: Pani Aniu 30.07.07, 09:01
        Kompleksy, bo mały...??? Zgadzam się z poniektórymi przedmówcami, technika jest
        WAZNA, nie wielkość... Dotyk, technika całowania jest ważna, nie wielkość!
        Wiem, co mówię:) ćwiczcie Panowie nad techniką!:)
    • Gość: Autor To jest chore! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 08:51
      Rozumiem, że matka autorki tych bredni pokazywała jej swoją waginę, pocieszając ją, że jej także tak wyrośnie i zarośnie?

W żadnym normalnym domu ojciec nie pokazuje fiuta swemu synowi, a może to ja jestem jakiś nienormalny?
    • Gość: Vanquish 16 cm IP: *.crowley.pl 30.07.07, 09:25
      Ja mam 16,5 cm. Czy to malo/duzo/w sam raz? Prosze panie o opinie...
    • Gość: archicon Król męskich kompleksów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 09:53
      To bardzo dobry temat w naszym kraju! W Polsce seks "uprawiany" jest w
      prymitywny sposób. Najczęściej wypija sie dużą ilość wódki dla odwagi, zagryza
      golonkiem i uprawia w krzakach coś w rodzaju zapasów. Oczywiście partnerka
      potem myśli "co on sobie o mnie pomyśli" a partner " jak do cholery ona ma na
      imię". Seks może bardziej niż cokolwiek innego jest przejawem kultury i to w
      bardzo szerokim rozumieniu. Sprowadzanie go do samego stosunku świadczy o
      ubogiej wyobraźni i prymitywizmie obu stron. Poza tym to ciągłe przeświadczenie
      że jeżeli mężczyzna nie prześpi się z kobietą to jest impotentem a kobieta nie
      mająca wzięcia u panów to oziębła i mało atrakcyjna dewotka. Takie stereotypy
      ukute przez minione lata obowiązują jako jedyny możliwy kanon. Wyobraźmy sobie
      zatem stolik z białym obrusem gdzieś nad morzem czy w górach (niekoniecznie od
      razu restauracja, może być ogród) na nim wino czerwone lekkie do wędlinki lub
      białe do rybki. Pogawędka o pobycie w jakimś ciekawym miejscu i garść
      wspomnień, potem trochę dobrej muzyki i koniecznie taniec! Jeżeli zaczyna
      iskrzyć to można kontynuować, a jak nie to partnerzy mówią sobie "cześć" i idą
      w swoją stronę. CO ZA STRATA CZASU I HONORU! Lepiej napieprzyć się gdzieś na
      dancingu ze spoconą lalunią i w parku na ławce uprawiać zapasy z różnym
      skutkiem. Na drugi dzień kac gigant, pełno siniaków i bąbli po komarach,
      ubranie do prania i prawdopodobna wizyta u dermatologa w perspektywie kilku
      tygodni- ALE FAJNIE! A po wakacjach ona składając nogi mówi "nareszcie razem",
      a on wśród kolegów "rozprawiczyłem chyba z dziesięć". NA ZDROWIE!
    • Gość: mirek Król męskich kompleksów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.07, 17:50
      Co za żenada nawet jak na cały cykl. Prawda jest taka że jakość seksu odpowiada partnerka. A polskie partnerki są kiepskie w łóżku jedyne co potrafią to rozłożyć nogi i po,boiżemu - pewnie dlatego tak intensywnie rozwija się prostytucja. Autorka to kolejna pani co jak daje to nikt bra ć nie chce.
    • Gość: xxer Król męskich kompleksów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.07, 17:58
      Najważniejsze żeby partnerka była do rzeczy w przeciwnym wypadku, nawet jeśli facet zalicza codziennie inną to z tą stałą, kiepską nic nie będzie dobrze.
    • Gość: marek Król męskich kompleksów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.07, 18:02
      największy problem polskich facetów to polskie kobiety, zamknięte na fantazje erotyczne - dlatego też zarówno ja jak i moi żonaci kumple albo mamy kochanki albo jesteśmy w agencjach. Polki są sztywne w łóżku, pozbawione fantazji i zamknięte na nowe propozycje
    • Gość: prawda Król męskich kompleksów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.07, 18:06
      spotkałem się z dziewczyną wszysko szło ok, poszliśmy do łóżka. liżę jej cipkę i mówię'ale ty masz wielką cipę, ale ty masz wielką cipę, ale ty masz wielką cipę'. No dobra odpowiada ona ale czemu się powtarzasz - to nie ja to echo odpowiadam - ot i prawda.
    • Gość: piotr Król męskich kompleksów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.07, 18:11
      kompleks jak kompleks - ja nie mam - myślę ze występuje na równi z kompleksem małych piersi u kobiet. W moim otooczeniu to jednak faceci 'płaczą' na swoje partnerki aniżeli na odwrót. To faceci są częściej niezaspokojeni, co widać po statystykach zdrad i udziale płci w agencjach towarzyskich.
    • Gość: marek Re: Król męskich kompleksów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.07, 02:14
      e tam mnie jak zresztą wielu panów zawsze interesowało żeby to mnie było dobrze co mnie tam jakaś baba obchodzi, liczę się ja i czy mnie jest dobrze
    • Gość: facet Król męskich kompleksów IP: *.covernet.pl 10.11.07, 21:22
      Stara prawda mówi o tym, że nie długość, nie grubość przyrodzenia
      lecz technika pier...lenia daje maximum zadowolenia! Hej czapki z
      głów.
    • homesex.blogbugs.org Re: Król męskich kompleksów 11.11.07, 18:09
      4815ma napisał:

> Nawet jak na niedziele ,to temat juz nudny jak flaki z olejem.

przyznaje - nudny
    • Gość: Waclaw Król męskich kompleksów - bezmyslnosc opiekunek IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.07, 15:57
      zrodlem meskich kompleksow nie jest wielkosc ptaka tylko glupie zachowania i
      komentarze matek i kobiet opiekujacych sie chlopcami.
      Kompleks falliczny zmusza kobiety do budowania w malych mezczyznach kompleksu
      czlonka. Zazdrosc oglupia kobiety i kaleczy im synow.

Zwroccie uwage na zdjecie ilustrujace artykul - nie jest to dumny facet tylko
      skrepowany i zakompleksiony. Mamy kobiety pelne kompleksow i stad biora sie
      kompleksy najpierw malych a potem duzych mezczyzn.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka