Dodaj do ulubionych

Ko wie?????????????????????????

07.08.07, 16:25
Pozyczylam kolezance moje ażurowe bolerko i nie byloby problemu gdyby nie
to,ze mi je rozciagnela,z rozmiaru 36 zrobilo sie 38:/najgorzej to wyglada w
ramionach bo zabradzo mi to odstają,dlatego mam pytanie czy ktos sie orientuje
w czym ja je moge wyprac zeby sie troszeczke zbieglo??kolezanka oczywiscie nie
widzi zadnego problemu i mi wciska ze wcale nie jest tak bardzo rozciagniete,a
ja po prostu nie mam sily sie z nią klocic
z gory dzieki za pomoc
Obserwuj wątek
    • ewa_err Re: Ko wie????????????????????????? 07.08.07, 16:29
      nie mam pojęcia
      moze sprobuj na forum 'poradnik domowy'? tam jest duzo gospodyn, one takie
      rzeczy wiedza;)
      • Gość: no Re: Ko wie????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 16:32
        kup nowe,a tamto podaruj kolezance:)
        • Gość: no Re: Ko wie????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 16:35
          co sie przejmujesz,najlepiej podjedz sobie troszeczke wiecej-bedzie
          jak ulal
          • Gość: naaranja Re: Ko wie????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 17:18
            ewa_err> masz racje wlasnie tak zrobie
            no> ale ja nie chce przytyc bo to nie ze mna jest cos nie tak tylko z tym
            bolerkiem,poza tym nie mam zamiaru robic komus prezentu kto sie nawet nie
            potrafi przyznac do błedu,ale z 1 sie zgodze-jak sie nic nie da zrobic to je
            komus oddam ale na pewno nie jej
            • ozzis Re: Ko wie????????????????????????? 07.08.07, 17:24
              Prawidłowe rozwiązanie:)
              • Gość: guga dobry zwyczaj nie pożyczaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 18:21
                ja nikomu nie pożyczam moich ciuchów ani od nikogo nie pożyczam cudzych: są
                sklepy. Przytyjesz to będziesz nosić, nie przytyjesz to będziesz nosić
                rozciągnięte i może się nauczysz rozumu i więcej nie popełnisz tego samego błędu.
                • bridget_07 Re: dobry zwyczaj nie pożyczaj 07.08.07, 18:48
                  dlatego ja nienawidzę pożyczać swoich ciuchów...

sama tez nie pożyczam.
                  • Gość: ala Re: dobry zwyczaj nie pożyczaj IP: *.infinity.net.pl 07.08.07, 20:32
                    pewnie koleżanka dwa razy większa od ciebie jest ,
    • Gość: Kris Re: Ko wie????????????????????????? IP: *.chello.pl 07.08.07, 20:36
      Pożyczyłaś koleżance bolerko o rozmiar za małe?;)
      • Gość: naaranja Re: Ko wie????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 20:52
        o rozmiar za male dla niej:D jak sie okazalo,w sumie to ok na niej lezalo jak je
        u mnie mierzyla,tylko ze nie myslalam ze az tak sie rozflaczy,jesczze mi na
        bezczela wciskala,ze przeciez nic sie takiego nie stalo,wcale nie jest takie
        rozciagniete ehh ale fakt mam nauczke
    • Gość: takajedna Re: Ko wie????????????????????????? IP: *.chello.pl 08.08.07, 17:16
      Spróbuj w gorącej wodzie, może się skurczy. Tylko istnieje ryzyko, że skurczy
      się do rozmiaru 34 :P
      • gwiazdka_na_niebie Re: Ko wie????????????????????????? 08.08.07, 17:20
        To wtedy znowu pożyczy je koleżance i się wyrówna :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka