Gość: aga IP: *.brzozow.sdi.tpnet.pl 10.07.03, 17:01 Dziewczyny czy przed przepisaniem tabletek antykoncepcyjnych lekarz robil wam cytologie,czy to jest konieczne?Czy ktoras stosowala tabletki antykoncepcyjne REGULON,prosze o odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kruczyca Re: male pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.03, 18:32 z tego co sie orientuje to wcelu naprawde dobrego dobrania tabletek, ginekolog powinien wykonac cytologie. jesli tego nie zrobil to moze udaj sie do kogos innego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: male pytanie IP: *.acn.pl 10.07.03, 19:07 Mój lekarz nie zrobił mi cytologii przed przepisaniem pigułek, bo bałam się badania->jeszcze wtedy byłam dziewicą. Poszliśmy jednak na taki układ, że po pierwszym razie mnie zbada. Pigułki były dobrze dobrane. Właśnie niedawno je odstawiłam i zostanę mamusią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: male pytanie IP: 194.68.23.* 11.07.03, 09:40 To nie jest takie straszne! To tylko dobrze jak sprawdzi czy wszystko jest okej! Ale jak nie chcesz to nie musisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Re: male pytanie IP: 195.205.114.* 11.07.03, 15:49 Ja miałąm robioną cytologię jak już stosowałam tabletki ale nie u tego lekarza do któego chodzę, on nie wpadł na taki pomysł. Nie boli! Wyszła mi 2. Troche sie martwiłąm, że nie 1, ale to dobry wynik. Odpowiedz Link Zgłoś