Dodaj do ulubionych

Czy facet jest w stanie zaczekać...?

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.07.03, 15:15
Jestem z kimś od roku..wiem,że On bardzo chciałby sie już ze mną kochać...i
choć nie wywiera presji..mam pewne obawy...ja chciałabym poczekać jeszcze
parę lat..najlpiej do skończenia studiów...czyli 3..4..myślicie(i tu głównie
pytanie do męskiej częśći)...że wytrzyma tak długo "bez"...?
Obserwuj wątek
    • Gość: ona Re: Czy facet jest w stanie zaczekać...? IP: *.crowley.pl 22.07.03, 15:34
      ZAPOMNIJ !!! NIE MA TAKIEJ MOZLIWOSCI. Poza tym nie wiesz, co tracisz :)
    • Gość: lessie co ty! IP: 195.136.67.* 22.07.03, 15:35
      Nawet mu tego nie mów!
      Widocznie tobie to niepotrzebne tak jak przecietnemu mężczyźnie.Masz niski
      poziom pobudliwości seksualnej.Szukaj podobnego sobie faceta...
    • mike_mike Re: Czy facet jest w stanie zaczekać...? 22.07.03, 15:55
      Gość portalu: ........ napisał(a):

> Jestem z kimś od roku..wiem,że On bardzo chciałby sie już ze mną kochać...i
      > choć nie wywiera presji..mam pewne obawy...ja chciałabym poczekać jeszcze
      > parę lat..najlpiej do skończenia studiów...czyli 3..4..myślicie(i tu głównie
      > pytanie do męskiej częśći)...że wytrzyma tak długo "bez"...?

Kilka lat - nie. Jeżeli masz jak sądzę z postu, około 20 lat, jesteś w stanie
      czekać, jeszcze kilka lat - to znaczy, że twoje libido jest niepsecjalnie
      rozbuchane, a to oznacza, dosyć nudne współżycie, po tym jak już dopuścisz
      partnera do współżycia.
      Nie wiem zresztą co ma decyzja o rozpoczęciu współżycia do ukończenia studiów...
      • Gość: .......... Re: Czy facet jest w stanie zaczekać...? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.07.03, 17:50
        Ma wiele...nie jestem przygotowana na wpadkę...i tyle..
        • mike_mike Re: Czy facet jest w stanie zaczekać...? 23.07.03, 09:33
          Gość portalu: .......... napisał(a):

> Ma wiele...nie jestem przygotowana na wpadkę...i tyle..

A co ma piernik do wiatraka? Słyszałaś o antykoncepcji?
    • Gość: ......... Re: Czy facet jest w stanie zaczekać...? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.07.03, 17:57
      a poza tym...skoro tak..to może powinnam juz sie z Nim rozstac?..mimo,ze sie
      bardzo kochamy..i oboje jeszcze tego nie robilismy...po prostu na razie nie
      chce tego robic..boje sie..dwa..pochodze z rodziny,ktora tak wlasnie mi
      wpoila..ze sex jest zly..itd..potrzebuje czasu..a wy widze uwazacie,ze zwiazek
      bez sexu..przynajmniej przez dwa lata..jest stracony...
    • Gość: Kate Re: Czy facet jest w stanie zaczekać...? IP: 81.15.186.* 22.07.03, 20:04
      to chyba nieodpowiedni facet...tez bylam z kims ponad rok i nic
      nie "zaskoczylo"...dopiero kiedy pozanalam mojego obecnego faceta stwierdzilam
      ze nie ma na co czekac...i seks nie moze byc zly, bo to przede wszystkim wyraz
      milosci..
    • Gość: anka Re: Czy facet jest w stanie zaczekać...? IP: *.Astral.Lodz.PL 22.07.03, 21:27
      poszukaj sobie jakiegoś we wspólnocie kościelnej, tam takie indywidua się
      zdarzają (występują w talk show'ach) w realu , normalnym świecie takeigo nie
      spotkasz. Zresztą po co się męczyć????
    • Gość: ika Re: Czy facet jest w stanie zaczekać...? IP: *.dedicate.pl / 192.168.1.* 22.07.03, 22:14
      wszyscy Ci pisza ze to bezsensu, ze nie wytrzyma, zebys lepiej juz teraz sie z
      nim rozstala. a przeciez wcale tak nie musi byc. kiedys gdy zaczniecie o tym
      rozmawiac (nie musisz specjalnie inicjowac takiej rozmowy, bo ona sama kiedys
      sie pojawi) powiedz swojemu facetowi o swoich odczuciach, obawach i
      przekonaniach. on jesli kocha napewno poczeka. a poza tym sa "metody
      zastepcze", wspaniale pieszczoty, ktore mimo ze nie sa stosunkiem, daja wiele
      satysfakcji. trzymaj sie cieplutko i nie przejmuj niczym.
      • Gość: .......... Re: Czy facet jest w stanie zaczekać...? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.07.03, 20:49
        ika...dziekuje Ci bardzo...:))))))..to budujace..:))
        • Gość: ika Re: Czy facet jest w stanie zaczekać...? IP: *.dedicate.pl / 192.168.1.* 23.07.03, 21:07
          nie ma sprawy. ciesze sie bardzo ze Cie to podbudowalo :)) powiem Ci jeszcze ze
          to co napisalam jest naprawde prawdziwe, bo dobrze znam pary, ktore dlugo na to
          czekaly (i to wlasnie dziewczyna wstrzymywala ta chwile) i warto bylo!
        • Gość: Karolina Re: Czy facet jest w stanie zaczekać...? IP: *.client.attbi.com 23.07.03, 22:35
          Hi,moim skromnym zdaniem,facet jest w stanie zaczekac,ale nie kazdy,sa dwa
          typy!Nie przejmuj sie tym,to Ty stawiaj warunki,miej ostatnie zdanie! Jesli
          nie jestes gotowa,uwazasz,ze powinnas zaczekac,zrob tak! To zalezy tylko od
          Ciebie jesli Cie naprawde kocha to nawet powinnien zaczekac,ale nie
          twierdze,ze nie powinnien nalegac,pamietaj nie sugeruj sie zadna sonda,mysl
          tylko o sobie,facetow jest mnostwo to Ty wybieraj,a nie oni Ciebie,ja sie tego
          nauczylam,wiesz mi to bardzo pomaga,mam nadzieje,ze choc troche Ci
          pomoglam,good luck!
          • Gość: Spoza Re: Czy facet jest w stanie zaczekać...? IP: *.acn.pl / 10.72.6.* 24.07.03, 10:23
            A mnie nikt nie wybrał ani nikt mi się nie pozwolił wybrać.
            • Gość: gy spoza IP: 80.48.243.* 26.07.03, 00:39
              i ? co chciałaś wnieść do rozmowy? juz wszyscy to słyszeliśmy. jesteś biedna,
              gruba, nikt Cie nie chce. wspólczuję Ci. bardzo. Twoje życie zdaje się być
              prawdziwą męką. użalasz się nad sobą, zrazasz do siebie wszystkich wokół.
              uśmiechnij się, chociaż raz. jeśli z grymasem na Twojej twarzy da się coś
              jeszcze zrobić, zrób to jak najszybciej. bo ześwirujesz albo Ty, albo Twoje
              otoczenie.
    • Gość: Julka Re: Czy facet jest w stanie zaczekać...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.03, 23:19
      Nie martw się niektórymi wypowiedziami moich poprzedników. Całkowicie Cię
      rozumiem. Oczywiście istnieje antykoncepcja, ale móże zawieść... I wtedy to
      będzie TWÓJ problem. A facet jak kocha to poczeka (wiem z doświadczenia!!!).
      Pozdrawiam!!!
    • Gość: capote Re: Czy facet jest w stanie zaczekać...? IP: utp.:* / 10.10.9.* 24.07.03, 11:01
      ja bym nie wytrzymal, no bo jaki ma sens takie zwlekanie, co dzieki temu
      osiagniesz?
    • Gość: Elektra Re: Czy facet jest w stanie zaczekać...? IP: *.jgora.dialog.net.pl 24.07.03, 13:19
      Ja czekałam z pierwszym razem półtora roku i żałuję, że nie dłużej, bo to był
      najpiękniejszy czas, gdy powoli odkrywaliśmy swoje ciała i to już nigdy nie
      wróci. Zrób to wtedy, gdy poczujesz, że tego pragniesz i nie traktuj tego jak
      zło, bo do tego zostaliśmy stworzeni. Jeśli jesteś z chłopakiem rok to na pewno
      cie kocha, a przynajmniej zależy mu na tobie. Z pewnością zrozumie, że
      potrzebujesz jeszcze czasu, szczerze z nim porozmawiaj i do niczego się nie
      zmuszaj. Powodzenia!
      • Gość: .......... Re: Czy facet jest w stanie zaczekać...? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.07.03, 19:38
        Dziekuje Wam naprawde..teraz wiem,ze na pewno poczekam..i mam nadzieje,ze to
        bedzie wygrana proba naszego zwiazku...
    • Gość: basia20 Re: mysle ze tak! IP: *.pop.e-wro.net.pl 25.07.03, 09:10
      sa inne sposoby! mozecie uprawiac petting albo seks oralny i jesli kocha to
      poczeka, to stare powiedzenie to prawda. a moze ty kiedys sie zdecydujesz, bo
      nie wytrzymasz?
      • Gość: jt Re: mysle ze tak! IP: *.acn.pl / 10.71.9.* 28.07.03, 04:03
        Nie wierz,ze facet wytrzyma 3 lata w zwiazku bez seksu.Chyba ,ze jest
        ultrakatolikiem.Sorry,ze to powiem,ale moze Cie poprostu zdradzic.
        Co do obawy przed ciaza to przeciez istnieja srodki antykoncepcyjne.Od
        tzw.metod naturalnych trzymaj sie jednak z daleka.Najpewniejsza jest
        prezerwatywa i pigulka.Poczytaj jednak troche jak wlasciwie sie z nimi
        obchodzic.
      • Gość: e Re: mysle ze tak! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.03, 12:52
        Jesli kocha to poczeka!
        Moji znajomi kochali sie pierwszy raz po 6 latach chodzenia, mimo iz chlopak
        chcial to zrobic duzo wczesniej, mimo to poczekał.
      • ann_lee Re: mysle ze tak! 30.07.03, 00:05
        Gość portalu: basia20 napisał(a):

> sa inne sposoby! mozecie uprawiac petting albo seks oralny i jesli kocha to
        > poczeka, to stare powiedzenie to prawda. a moze ty kiedys sie zdecydujesz, bo
        > nie wytrzymasz?

myslisz ze jak byla wychowywana, ze sex jest zly zgodzi sie na milosc oralna???
        wiesz, sadze ze predzej by juz sie z nim kochala niz miala by sie kochac
        miloscia francuska.
        jesli chcesz czekac jeszcze pare lat, to powodzenia, to tylko i wylacznie twoja
        decyzja, nikt inny o tym nie zdecyduje oprocz ciebie. jesli myslisz ze zmienisz
        swoje nastawienie do sexu w ciagu tych 3-4 lat, to ciesze sie. a odnosnie
        niepowolanej ciazy, sa skuteczne srodki antykoncepcyjne np. pigulka 99%
        skutecznosci, a ten 1% to jest niedopatrzenie osoby przyjmujacej (dodatkowe
        zabezpieczenie sie w przypadku wystapienia biegunki, wymiotow lub nie
        polkniecia pigulki o wskazanej porze)
        ale zycze powodzenia, a facej tak kocha to poczeka :)
        ------------
        pozdrawiam, ann_lee
    • Gość: f wytrzyma IP: *.acn.waw.pl 27.07.03, 17:33
      :)
    • verka.w Re: Czy facet jest w stanie zaczekać...? 28.07.03, 15:21
      Vitam!!!
      Widze ze tu zdania sa podzielone. Teoretycznie to jesli Cie naprawde kocha to
      poczeka jednak mezczyzni potrzebuja rozladowac sie seksualnie a to moze
      doprowadzic do zdrady. Nietwierdze, ze tak bedzie napewno ale zdazyc sie moze.
      Moze narazie nierozmawialiscie na ten temat i przez to caly rok niebylo
      problemu, jednak w kolejnych etapach zwiazku moze pojawic sie problem i dopiero
      wtedy zobaczysz czy facetowi zalezy na tobie jako calej osobie czy wylacznie na
      twoim ciele. Na twoim miejscu zaczelabym rozmawiac na ten temat z chlopakiem. A
      jesli cie to krepuje od tak zaczac rozmawiac to moze sprobuj kupic jakas gazete
      kobieca i z zartem przeczytac mu jakis pikantny artykulik po czym spytac co
      mysli. W kazdym badz razie rozmowa jest konieczna. Bez tego sie nieda.
      Zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz. czy ten chlopak cie pociaga seksualnie a
      ty jego. Bo jezeli nie ma przyciagania to wtedy bez wspolnego seksu wytrzymacie.
      Pozdrovionka - Verka
    • Gość: natka Re: Czy facet jest w stanie zaczekać...? IP: *.toya.net.pl 29.07.03, 23:42
      taak pewnie, bedzie czekal, z ina w lozku...trzymaj sie! P.s. nie wiem co maja
      do rzeczy studia?Pewnie ty sama nie wiesz...
    • Gość: wesolutka Re: Czy facet jest w stanie zaczekać...? IP: *.netkomp.net / 192.168.1.* 31.07.03, 00:30
      Moim zdaniem jeśli kocha to poczekaj. A Ty nie śpiesz się z tym. Nie rób
      niczego wbrew sobie bo możesz później żałować. ja żałuję że ten mój obecny
      ukochany nie jest tym pierwszym. Myślę, że jakbym poczekała jeszcze z dwa lata
      i bym tego wtedy nie zrobiła a zrobiła teraz to byłby to mój najpiekniejsze
      chwile. A tak pozostała jedynie pytanie czemu się wtedy zgodziłąm, może bałam
      się że odejdzie, jak się nie zgodzę.Ale niestety tego nie da się wrócić. Teraz
      mam cudownego faceta, kocha mnie bardzo i jest ze mna nie tylko dla jednego.
      Aha i co Ci powiem, facet który naprawdę kocha całuje i kocha się z kobietą
      całkeim inaczej niż taki, który całuje bo całuje itd. Pozdrawiam
      • szczekuszka Re: Czy facet jest w stanie zaczekać...? 31.07.03, 09:20
        Gość portalu: wesolutka napisał(a):

>
        > Aha i co Ci powiem, facet który naprawdę kocha całuje i kocha się z kobietą
        > całkeim inaczej niż taki, który całuje bo całuje itd.

Wesolutka ma racje:)! Jak facet kocha to poczeka. Wiem to z autopsji;))))! Moj
        chlopak naprawde dal mi dowod milosci, za co jestem mu bardzo wdzieczna.
        Zdradzic by mnie nie mogl, poniewaz sam kiedys padl ofiara zdrady i ma z tym
        same przykre wspomnienia:)! Poza tym my prawie mieszkamy ze soba;) i jakos
        zawsze uszanowal moja decyzje. Wielu ludzi, albo nigdy nie kochalo, albo
        podchodza do zwiazku zbyt egoistycznie. Nie moga zrozumiec, jak to ona/on chca
        poczekac, to nie do pomyslenia itp.

I jeszcze jedno nie sprowadzajmy wszystkiego do penetracji, na poczatku
        naprawde warto sie poznac.
    • Gość: Rafał Re: Czy facet jest w stanie zaczekać...? IP: *.pyskowice.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 00:30
      EEE tam. Bzdury baby piszecie. Może i facet poczeka ale tylko do czasu az trafi
      mu sie jakaś okazja. Te które piszą że poczeka,albo nie miały nigdy takiego
      problemu albo żyja w blogiej nieświadomości zdrady, ewentualnie ich facet nie
      potrafi zbytnio oczarowywac kobiet. My mamy inną psychikę niż kobiety i trzeba
      sie z tym pogodzić!!!! Litości. Dziewczyny. Nie opisujcie swoich mażeń i
      wyobrażeń. Świat jest brutalny. A ja jestem przecietnym facetem jakich tysiące,
      uwieżcie mi. Większość myśli tak jak ja.
      p.s. wiem, czasami robię błędy ortograficzne :)
      • zalotnica Re: Czy facet jest w stanie zaczekać...? 01.08.03, 04:45
        Gość portalu: Rafał napisał(a):

> EEE tam. Bzdury baby piszecie. Może i facet poczeka ale tylko do czasu az
        trafi
        >
        > mu sie jakaś okazja. Te które piszą że poczeka,albo nie miały nigdy takiego
        > problemu albo żyja w blogiej nieświadomości zdrady, ewentualnie ich facet nie
        > potrafi zbytnio oczarowywac kobiet. My mamy inną psychikę niż kobiety i
        trzeba
        > sie z tym pogodzić!!!! Litości. Dziewczyny. Nie opisujcie swoich mażeń i
        > wyobrażeń. Świat jest brutalny. A ja jestem przecietnym facetem jakich
        tysiące,
        >
        > uwieżcie mi. Większość myśli tak jak ja.
        > p.s. wiem, czasami robię błędy ortograficzne :)

Dziewczyny, czy teraz juz do was dotarlo, ze pastyleczki bierzecie
        tylko dla ich wygody, a nie dla siebie ...?

• Gość: Oliwia Re: Czy facet jest w stanie zaczekać...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.03, 16:12
      Dziewczyno nie ludz sie.
      Jak nie z Toba bedzie sypial to z inna.
      Jestes pewna ze juz tego nie robi z inna?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka