Dodaj do ulubionych

White Strips- cd

IP: *.gdynia.mm.pl 30.07.03, 13:55
Sorki, to jeszcze raz ja, poprzednim razem przez przypadek coś kliknęłam.
Ale do rzeczy..... Mam do Was, Kochani, pytanie: czy uzywaliście może
reklamowanych ostatnio wybielających pasków na zęby? Jesli tak to jakie są
efekty ich stosowania i po jakim czasie? Jestem tez ciekawa ile kosztuja.
Mogłabym spytać o nie sama w aptece ale od 4 dni jestem chora, biore
antybiotyki i nie moge wychodzić z domu! Taki pech! Dziękuję z góry za
odpowiedzi!
Pozdrawiam
M.
Obserwuj wątek
    • Gość: Margol_ka Re: White Strips- cd IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.03, 19:41
      Osobiscie ich nie stosowalam, ale gadalam o tym jakis czas z dentyska.
      Oczywiscie bardzo je zachwalala i polecala, ale powiedziala tez, ze moga
      powodowac przebarwienia na zebach. Ta jedyna wada zniechecila mnie do paskow.
      Wole nie ryzykowac. Nie chcialabym miec nierowno wybielonych zabkow.

Ostatnio kupilam naprawde bardzo dobra paste do zebow-Blanx. Jest droga jak
      na paste, ale daje efekty, po dluzszym stosowaniu napewno bylabys zadowolona.
      • Gość: ... Re: White Strips- cd IP: *.stnet.pl 30.07.03, 20:51
        a ile ona kosztuje, jak mowisz ze jest droga jak na paste do zebow :)
        • Gość: Margol_ka Re: White Strips- cd IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.03, 22:13
          Gość portalu: ... napisał(a):

> a ile ona kosztuje, jak mowisz ze jest droga jak na paste do zebow
          28.90 zl dostepna jest tylko w aptekach(na nasza niekorzysc, rzeczywiscie nie w
          kazdej aptece), ale radze pobiegac za ta pasta, naprwde warto. Biorac pod uwage
          fakt, ze jest mnostwo aptek, ceny moga byc konkurencyjne( mysle ze roznica w
          cenach to max 1 zl)
    • Gość: Kasia Re: White Strips- cd IP: *.acn.pl 30.07.03, 21:09
      Ja też mam fantastyczną pastę, trochę droższą od reszty, ale znów nie aż tak
      drogą. Jest to pasta zalecana głównie przez stomatologów i ostatnio nawet
      cięzko dostępna w aptekach, ale jest genialna. Ma dużą ilość fluoru- dwa razy
      większa od normalnej pasty i bardzo ładnie wybiela zęby. bardzo tez je chroni.
      Ja mam słabe zęby, ale odkąd uzywam tej pasty, nie muszę tak często odwiedzać
      dentysty.
      • Gość: ... Re: White Strips- cd IP: *.stnet.pl 30.07.03, 22:29
        margol_ka dzieki :)
        kasia a jaka to pasta do zebow, i czy jest na recepte od dentysty, czy tez
        mozna ja zamowic w aptece i ile kosztuje?
        • Gość: Kasia Re: White Strips- cd IP: *.acn.pl 31.07.03, 09:02
          Pasta nazywa się Fluocaril. Możesz iść do apteki i ją zamówić. Są dwie wersje,
          oczywiście trzeba wybrać tą dla dorosłych:))) Jest naprawdę fantastyczna!
          Są mniejsze i większe tubki, ale naprawdę chroni zęby i wybiela swoją drogą.
          • Gość: Kasia Re: White Strips- cd IP: *.acn.pl 31.07.03, 09:07
            Mniejsza tubka- chyba 75 ml kosztuje ok. 8 zł,a ta 125ml oczywiście drożej, ale
            muszę jeszcze zapytać męża. Dam odp. dziś wieczorem.
            Pasta nie jest na receptę:)Ale trzeba ją zamawiać. Ludzie jej nie kupowali, bo
            po prostu o niej nie wiedzieli i aptekom nie opłacała się sprzedaż. Poza tym
            jak to powiedział mój dentysta większość ludzi kupuje takie zwykłe pasty,
            reklamowane w tv. A powiedział, że Fluocaril ma nawet większe stężenie fluoru w
            tej tubce dla dzieci niż zwykła pasta z tv:)ale jednak polecam tą dla
            dorosłych:)
      • Gość: Rada Re: White Strips- cd IP: *.ksk.net.pl / 192.168.4.* 23.08.03, 13:44
        No to mnie załamałyście! Tygodniowa kuracja za 150 PLN. To ja chyba zostane
        przy moich plakatówkach!
    • gazamate Re: White Strips- cd 31.07.03, 09:20
      kosztuje to ponad 100 zł a co do efektów to nie wiem bo nikt ze znajomych tego
      jeszcze nie używał
    • Gość: sylwia Re: White Strips- cd IP: *.oskbraniewo.pl 04.08.03, 11:16
      a ja stosowałam:) jestem bardzo zadowolona naprawde warto!!! po 7 dniach mialam
      ząbki jak perełki jeszcze bielsze niż poprzednio(a nalleze do osób z naturalnie
      bielutkimi ząbkami:))) koszt kuracji 150 zł, ale ostrezgam - w trakcie kuracji
      nawet powiew wiatru powoduje ból, niemówiąc już o ciepłych i zimnych
      przekąskach i napojach!!! przebarwień nie było , polecam bo naprawde warto!!!
      pozdr..
      • Gość: nimm Re: White Strips- cd IP: *.dial.pl 23.08.03, 13:13
        stosowalam, i polecam. jednak po tygodniu nie bylo efektu, zabki mialam
        snieznobiale po 2 tygodniach.
        Paski kosztuja ok 145zl
    • Gość: mia Re: White Strips- cd IP: *.dial.pl 25.08.03, 13:36
      Paski rzeczywiscie sa rewelacyjne, o ile ktos nie ma przebarwien na zebach.
      Wtedy podobno nie poleca sie ich stosowac.
      Zeby sa bielsze juz po tygodniu, jednak na ostateczny efekt trzeba poczekac
      dwa. Podobno wybielanie trzeba powtarzac po pol roku, ja jednak juz 7 miesiecy
      mam taki sam efekt. Wazne jest, zeby potem regularnie uzywac wybielajacej i
      usuwajacej osad pasty, np. Clinomyn.
      Polecam wszystkim, sa warte swojej ceny, bo naprawde dzialaja.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka