roosiie 09.12.07, 20:51 narządy płciowe, a jeśli nie, to co mają w tym miejscu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czekolada88 Re: czy anioły mają 09.12.07, 21:06 Hmm.... W sumie to ich zadaniem jest niesienie szczescia.... Mi sie nasuwa w takim razie 1 wniosek- maja!!! Ale dluuuuuuugo by o tym opowiadac;)) __________________________________________________________________ "When I think that I'm over you, I'm overpowered" Odpowiedz Link Zgłoś
roosiie Re: czy anioły mają 09.12.07, 21:20 ale, czy anioły są męskie i żenskie ? Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada88 Re: czy anioły mają 09.12.07, 21:23 Kobiety dostaja faceta-aniola a faceci babke-aniola.... tak by sie kalkulowalo pod wzgledem niesienia radochy. __________________________________________________________________ "When I think that I'm over you, I'm overpowered" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: momo Re: czy anioły mają IP: *.chello.pl 09.12.07, 21:57 Anioły nie istnieją. Odpowiedz Link Zgłoś
duchess85 Re: czy anioły mają 09.12.07, 22:34 Mój Anioł zdecydowanie ma wszystko, co powinien ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muza Re: czy anioły mają IP: *.aster.pl 09.12.07, 23:14 Wg mnie są bezpłciowe.Nic tam nie mają,tak jak lalki naguski.Zresztą czytałam kiedyś książkę - albo Zajdla lub Lema i tam był fajny fragment jak facet w końcu wylądował w łóżku z kobietą aniołem ,zdejmuje jej majtki i mówi - o ku...rwa anioł, bo ona tam nic nie miała. Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: czy anioły mają 09.12.07, 23:24 to co manekiny. Wielkie plastykowe NIC Odpowiedz Link Zgłoś
roosiie Re: czy anioły mają 09.12.07, 23:30 no to anioł facet jest bezużyteczny :D Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: czy anioły mają 11.12.07, 22:04 ze tak powiem... rece ma sprawne, sprzatac moze;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Senshru Re: czy anioły mają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 19:40 maja, w koncu płodzili z ludzkimikobietami gigantow ;) ale o kobietach-aniłach nic mi nie wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
glinia Re: czy anioły mają 11.12.07, 21:27 Nie ma, bo Anioł to rodzaj męski:)) Anielic nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moonbp Re: czy anioły mają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.07, 11:46 To, że słowo "Anioł" jest rodzaju męskigo nie znaczy, że płać każdego aAnioła jest męska:) "Człowiek" to też gramatycznie rodzaj męski, nie ma "człowieczyc", prawda?:)Gramatyka nie koniecznie przesądza o płci:) Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: czy anioły mają 19.12.07, 18:12 anioły mają chronić a nie zajmować się seksem jak masz swojego to go nie wykorzystuj Odpowiedz Link Zgłoś