Dodaj do ulubionych

dziewictwo

23.01.08, 21:08
Witajcie!

Moze to glupie,ale postanowilam ze napisze na forum o moim klopocie. Otoz moj problem wyglada tak: Od trzech lat jestem z moim chlopakiem,bardzo sie kochamy jest nam razem wspaniale. Od jakiegos roku staram sye wreszcie zaczac wspolzycie takie 100% bo zawsze to bylo jakies tam mizianie,smyranie,itd:P co wam bede tlumaczyc. No i chodzi o to ze cos nam to wszystko nie wychodzi... Ja niepotrafie jakos na maksa sie rozkrecic (z racji chyba nerwow i emocji towarzyszacych tej chwili) pozatym gdy tylko cos probujemy zaraz zaczyna mnie bolec musimy przerwac bo az mi nozki dretwieja z bolu...a moze z nerwow. Sama nie wiem. Moj chlopak jest wspanialy,nie naciska na mnie nie wywiera jakiejs presji czy cos w tym stylu. Poprostu czeka na TA chwlie. Twierdzi ze sama przyjdzie. Ale ja boje sie ze to ze mna cos jest nie tak. Tez chce wspolzycia i nierozumiem czu\emu tak ciezko mi to przychodzi. Wiele rzecyz juz probowalismy poduszke pod pupe, odpowiednie pozycje i nic. Nic nie pomaga. Nawet wino:P ktore dziala na mnie tylko usypiajaco;) Moze macie jakas rade dla mnie,albo jakes slowko wsparcia. ? :) Ehhh a co bedzie ejsli zawsze zostane dziewica? Heh chyba popadam w jakas paranoje:P

ps. aha i nie ejstem jakas malolata ktora dorwala sie do tematu seksu,mam 20 lat i decyzji w sprawie wspolzycia jest pewne wiec to nie problem psychicznego nie przygotowania...;P

Pozdrawiam Wszystkich:)
Obserwuj wątek
    • Gość: sundry Re: dziewictwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 22:05
      Miałam też taki problem,bolało i też się martwiłam,że będę zawsze dziewicą:/ale
      w końcu się udało..Warto próbować,trzymaj się.Będzie dobrze!
    • agatka_to_ja Re: dziewictwo 23.01.08, 22:14
      A bylas u ginekologa? Moze masz gruba lub mocno "zabudowana" blone
      dziewicza? Wtedy lekarz moze ją naciąc i jest łatwiej.
      A jesli nie ma tego problemu - to moze warto w ktoryms momencie
      zacisnąć zeby i niech on to zrobi do konca, zdecydowanie i bez
      stresowania sie twoim bolem. Postaraj sie to wytrzymac.. a potem juz
      bedzie tylko przyjemnie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka